Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.

2013.08.11

 2013 - as évről

                                                                 

2013 az önkifejezés éve, amikor elkezdjük saját világunk tervszerű megváltoztatását. Munka, párkapcsolat, saját magunk kreatív erőinek, belső erőinek feltárása. Az élet anyagi oldalának olyantén megformálása, amelyben örömünket leljük a munka során.  Ebben az évben olyan figyelmeztető élethelyzetek jöhetnek létre, amelyek a lelkiismeretet gyötörhetik meg. Akiben felébred a lelkiismeret szava, ő tudhatja, hogy a helyzethez, emberekhez nem megfelelően viszonyult. Más megoldást vár el tőle a saját sorsa, hogy tovább engedje. Éppen ezért ennek az évnek az egyik legfontosabb ereje a megbocsájtásban rejlik, ami hatalmas kihívás minden ember számára.

Egyre inkább előtérbe kerül a tömegek együttes érdeke, a nép szavának súlya megnő, ami már képes lesz hatást gyakorolni a hatalmi pozícióban lévő emberekre. Mindig minden formálódás a gyökerekig hatol, a mélységekből fordítja ki a megoldásokat, amelyeket aztán a magasságokba emel, ha köztes anyagi világban  az ellenállást megtörte. Forrástól, forrásig hatol a teremtőerő, hogy összefűzze a mélységeket a magasságokkal. Az ember pedig itt áll a kettő közt, és átformálja az erőket magában, hogy alkotni tudjon a saját világában.

Akaratenergiák és mágiák nélkül.

Egyszerűen csak lényéből és szívéből fakadóan.

Ezen év első hónapjában módszeresen meg kell tervezni a lépéseinket. Az elmúlt év sok tanító élethelyzetet adott, és az év végén egy vizsgamunkát is kért a fizikai világban élőktől. A vizsgamunka a legtöbb esetben hatalmas áldozatot kért és kitartást. Ennek a vizsgamunkának az eredményeképpen lehet tervet készíteni, célt kitűzni ebben az évben.

 Akik a tavalyi évben még nem lelték meg párjukat, és felszámolták saját bizalmatlansági mintáikat, ők kimondhatják végre önmagukban, hogy milyen társ oldalán látnák saját magukat boldognak.

A karácsonyi energiák szétbontották, felszínre hozták és kimondásra késztették a kényszerességből beragadt párkapcsolatokat. Márciusig kifutásra kerül minden, ami nem egybe való.

A tervek elkészítésénél az egyetlen alkotóerő, a saját magunkból fakadó erő, amely megtapasztaláson és hitelességen alapul. Mások kimásolt és ellopott tudása többé nem lesz használható, csak a tulajdonos által.

Nem számíthatunk olyan csodákra, amelynek az alapjait nem magunk raktuk le. Az elmúlt húsz év felkészített bennünket egy olyan időszakra, amikor cselekvéssé kell formálni mindazt, amiről eddig csak szó volt. És mindezt saját erőnkből.

A Híd első cölöpjeit levertük egy sok sok év alatt megformált biztos alapba. Ezt az alapot sok vihar kipróbálta, sok áradás próbálta elmosni. Sokunkat elmosta az ár.

Ami megmaradt, az már megtartja a Híd cölöpöket, amelynek a fája erős és szívós. A szemetet elfújta a viharos szél, és elmosta az áradat. Ebben az évben elkezdhetjük a Hidat felépíteni, ami biztonságosan köti össze a mélységeket a magasságokkal.

Az első 3 hónap 3 alap pillér letételét várja el az emberektől és a csoportoktól.

1.Felszámolni a másoknak való megfelelés hátrafelé mozgató energiáit. Ez mind azért szükséges, hogy az önbizalmunk erőssé váljon, és ne másokban keressük meg saját igazságainkat, erőinket.

Nekem magamnak kell tudnom, hogy mi az érték bennem, és abból mit tudok felépíteni saját életemben, amellyel a közösséget szolgálom saját erőmből és saját boldogságomból.

 2. Az elmúlt évben a belső hangok nagyon megerősödtek. Ahogy egyre jobban befelé fordulunk és saját erőinkkel élünk, úgy a belső hang is egyre erősebbé válik. Ezek a hangok együtt csengenek az emberiség egyetlen közös igazságával, és mindig előre viszik a sorsunkat. Ha hallgatunk rájuk.

 3. A belső hang eredményeképpen az igazi vágyaink is feltörnek. Ezek a vágyak még ezen  életünk első éveiben ott éltek tisztán bennünk, aztán a világ és a felnőtt emberek elvárásai elfedték. Álmodozni egy békés Otthonról, családról, egy munkáról, mely a tehetségünkből fakadó. Még ha eddig a sors ezerszer el is vette mindezt. Az idei év energiái most támogatják a szívedből fakadó álmokat. De ezt meg kell tervezned, és lépésről lépésre tenni érte.

És ami még megmarad az elmúlt évből, hogy befejezni azokat a kapcsolatokat, munkákat, élethelyzeteket, amik már nem szolgálnak senkit sem pozitívan. 

Március 1-ig mindehhez megkapjátok az energiáikat, de élni nektek kell vele felelősségteljesen.