Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.03.18.

2013.08.18

 A tegnapi nappal megint fordult a kocka.

Egy komoly védelmi erőt állított maga mellé az emberiség azon része, akik közösen akarnak jobbítani a világon. 

Jól vizsgáztak sokan. A fent és a lent első szálai összesodródtak.

 

Jelen pillanatban csak a közösségben végzett munka tud továbbsodorni mindenkit a közösségi hálórendszeren, amelyet sokan a Korona hálójaként ismernek. Ennek egy rétege a Mária-háló.

Lejárt az idő, amelyet a VilágRend az ember belső "közösségének", én részeinek egységbe rendezésére, az árnyak fénnyé formálására szánt.

S bár ez is megy tovább, hisz még a múlt árnyai zaklatják az emberiséget, de a fontossága hátrébb került. Elindult a "hogy tudom a tudásom a közösségbe helyezni, pont oda, amit nekem szánt az ég" program.

A hálórendszer szálai elkezdenek összesodródni, fonódni. Emberi utak, gondolatok érnek össze, hogy egy közös játékszabály szerint tegyék a dolgukat a továbbiakban. A VilágRendet és a játékszabályait nem emberi elme alkotta, hanem egy univerzális elme, ki a Világegyetemek Rendjéhez igazodik. Ezért az egyedi ember, ki nem tud a közösséghez kapcsolódni, csupán hatalmi vagy érdek motivált céllal, el nem érheti, és fel nem foghatja mindezt. Közösséghez kapcsolódni pedig csak akkor tud, ha a családja kálváriáját megértette, elfogadta és lehetőségeihez mérten rendezte. Békével. Amikor családját, a múltját, ősei örökségét megértette és elfogadta, akkor a belső világának én részei összefognak. Amiképpen ez az egyedi emberre igaz, úgy igaz a nemzetekre és az emberiségre.

Még egy jelentős dologra felhívnánk a figyelmetek, ami nagyon megnehezedett az elmúlt időszakotokban. Festett és faragott képet ne imádjatok, és ne gondoljátok, hogy erőt ad számotokra. Ezen erők lelketekbe vannak írva, és cselekedeteitekkel, gondolataitokkal valósítjátok meg. Ezt sem ellopni, sem elpusztítani nem lehet. Az érték bennetek van és nem körülöttetek.

Aki még anyagi tárgyakhoz köti és vitrinekben őrzi a vélt kincsét, ő gondolkodjon el rajta mit is őriz. Voltak ereklyék, anyagban rögzül memóriák. De már szükségtelenek, a hatásuk ideje lejárt. Már a Valóság élő energiái hatnak.  

Áldás és Béke kísérje utatok.