Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.09.13.

2013.09.13

 Mint páran rá is jöttek a Naprendszer, a Föld, az ember gyökércsakrája került támadás és újraélesztés alá. Vajon őseid vétke és bűntudata működik még benned?

Saját múltad bűnei még kísértenek téged táplálkozva őseid bűneiből? S a bűn itt meg jelenik nemcsak az agresszióért, hanem a passzivitásért is.

Most kimondhatod, hogy „állj ne tovább”. Még felismerheted önmagad, hogy ki is vagy te valójában őseid és múltad árnyai nélkül.  Rád rótt bűntudat és vezeklés nélkül. Tán apáid , anyáid mutatnak rád megrovóan, tán gyermekeid tévelygése nehezíti lelkedet. De belefutsz e megfelelési körökbe ismét, miközben sehogy sem tudnál megfelelni, hisz nekik önmagukkal van elszámolnivalójuk. Miképpen neked is tenmagaddal. Hol van még elferdítés, hazugság és elvárás benned mások felé?

Saját magad hogyan képviseled tiszta és egyszerű szóval, a hatalmi szóval azonnal ítélő bíróságok kivégző szavai elött?

Még rájöhetsz, hogy lelked ereje mire is képes, ha végre kilátsz lelked fájdalom köreiből.

Még egy elgondolkodtató kérdés. Vajon az ember számára mit jelentett, hogy Jézus halálához kapcsolták az emberiség bűneit? És mit jelentett a Krisztusi lélekcsaládnak?

 Egy lélekbe csomagolva, bűnbakként kiállítva Egyet, aki felismerte önmagát és képviselte az emberiség valóságát .

Vajon az ő lelkének leszármazottjai, szellemi családja hogy éli meg az örök bűnbak szerepét? Akiknek mindig be kell vállalnia mások „hülyeségét” is, mert a „mások” fel nem foghatják tetteik következményeit, csak csapkolódnak, és kiabálnak össze vissza, ahogy az ő érdekük diktálja.

 Egy krisztusi lélekkel bíró képes lehetett a múltban kiigazítani sok száz létező tévelygését.

Eljött az idő, hogy már nem Jézus és szellemi családja veszi fel és oldja meg mások bűneit.

Minden vérvonal visszakapja saját terheit, és  a kész tanításokat is, amellyel ha akar, gyorsan fejlődhet. Ha csak nem jön egy önkéntes mártír, kinek lelke megszokta az évezredes felvállalást, és nem veszi ismét a nyakába mások keresztjét.

A gyökércsakra újra élesztésével minden ember a maga döntésének következményét viseli. Lejárt már a mártírok ideje, senkit nem válthatnak meg, csak önmaguk kerülnek energiavesztésbe.

Tested fájdalmai pontosan jelzik, mibe ne lépj, mibe ne nyúlj. Mert már nem a tiéd.

Lehet engeded, hogy megint feláldozzanak,  önként lépsz a csapdába, hogy aztán mindenki bűnbakja légy?