Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.10.26.

2013.10.27

 Elérkezett világtok egy olyan eseményhez, amely már időtlen idők óta nem nyilvánul meg bennetek és rajtatok keresztül világotokban.

Ha nagyon leegyszerűsítve szeretnénk elmondani a lényegét, akkor azt mondanánk időugrás zajlik éppen. Lélekcsaládok váltanak idősíkot egyszerre.

Világotokban bent ragadt próféciák a pusztulás képeit vetítették maguk elé, ezzel létrehozva előttetek egy valóságot, melyet elmétek követett, mondhatni vakon.

Próféciák léteztek azokhoz az idősíkokhoz való kapcsolódáshoz is, amelyek az emberi evolúció következő lépcsőfokaihoz vezettek. Az írott tudás nagy részét elégették, a többit az irányítók őrzik.

Számukra egyáltalán nem mindegy,  hogy mennyi lélekszám energiájából tartják fent magukat.

A föld mélyébe vésett, az óceán mélyére rejtett tudást nem tudták eltüntetni.

 A tudást hordozó vérvonalak nagy részét kiirtották. Oldalági, rejtett sarjak nagy részét nem lelték meg.

A hang erejét, szavak jelentését eltüntették. Mégis megébredt.

A Vér szava megszólalt.

A Föld méhe feltárta tudását.

Kiengedi magából a röghöz kötött lelkeket, a múlt lekötött információs bázisait. Végtelen mennyiségű testben élő és testen kívüli lélek vesz részt egy hatalmas szertartásban.

Idősíkok érnek egymáshoz, hogy elmétek vélt valóságán áthaladva a lélekcsaládok átszőjék szálaikat az általuk elért idősíkokra.  21 év ált rendelkezésre, hogy felnevelődjön az egyedi ember. Az elmúlt hónapok hatalmas türelmet kívántak azoktól az emberektől, akik képesek megugrani saját lélekerejükből az utolsó lépcsőfokot, magukkal rántva a hozzájuk tartozó lelkeket.

Az elme polaritásából a szív egységébe vezetett az út, s még hosszú út vezet egy életet hordozó világba. De az idősíkok útkereszteződését el kell hagyni, és rá lépni az ösvényre, amely szétválasztja ismét a világokat. Mára már eldőlt, hogy ki milyen úton folytatja az útját.

Nincs jó vagy rossz. Ebben a mérlegelésben mindenki maga mérte meg önmagát.

A testet erősen megviselik a változások. A két fizikai szem és a 3. szem mögötti területen zajlik az átkapcsolódás folyamata. Szédülésekkel, egyensúlyból kilendülésekkel, szívszorulásokkal jár.  

Az élettelen étel már nem elégíti ki az éhség érzetet. A test kiveti magából.

Az energetikai tüskéket, mérgeket kiveti az aura komoly testfájdalmak árán.

A Hathori hangok ereje komoly segítséget tud nyújtani az áthangolódásban. A fals hangok most kiderülnek egyértelműen. Csak a szív hangjai adnak életet.

Az idősíkokra való áthangolódás után földi időtökben még három évig eltart az átvezető ösvényen való tanulás. Energetikai testetek hatalmas változáson ment át az év folyamán.  Az aura színetek tökéletesen megmutatja, hogy melyik ösvényen haladtok tovább.  

Elmondjuk még, hogy nem szükséges spirituális úton járni ahhoz, hogy valaki egy Életet és Szabadságot hordozó idősíkon találja önmagát, családját és barátait. Elég a sorsába beírt pozitív változásokat  képviselnie, törekedni egy magasabb szempontból való szemlélődésre, tisztességre, emberi együttérzésre.

Járjátok tovább utatok Áldásban.