Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.12.13.

2013.12.13

Az EgyüttÉrzés, EgyüttLélegzés energiái ismét megérintik az emberiség világait, melyek leszakadtak az egység erőiből saját lázadásuk eredménye képpen. Meghasadt lélek vetítette ki önmagát onnantól, s kereste útját a hazafelé vezető ösvényen, mely őt a teremtő szüleihez  hazavezeti.

Elmúlt évetek végére az önmaga eredetét kereső lélek megállította lefelé süllyedését, s az emberi testbe zárt belső világában kezdte keresni megoldásait, Önnön Magát, s hazafelé vezető útját. Az egész évetek feladatokból, próbákból, és múlt megidézéseiből tevődött ki. Vérvonalatok minden megoldatlan érzelmi mintája újrajátszotta önmagát, és mindig újabb és újabb mgoldásokat, felismeréseket kért, hogy letisztuljon végre a sár, melyet évezredek szilárdítottak merevre az emberiség burkán.

Az EgyüttÉrzés erői a szív egységét, az emberi közös lélek egységét hivatottak felszínre hívni, hogy az elkövetkezendő évben kivetüljön a külső világra.

Mai nap lejár világotokban az a hatalmas időhurok, mely a női eredendő bűnt írta bele a véretekbe kitörölhetetlenül. Minden élő testet viselő és éppen születésre váró testvéretekben ott van ez az ítélet, melyet az Egységből való kivetettség okaként írtak fel az Univerzumok Tanácsában az emberiség közös lélektestébe.

Nincs nagyobb tudás, mint az EgyüttÉrzés tudásának birtoklása. Ennek birtokában bármely seb begyógyítható, bármely tudás elérhető, s az ezen  Tudást birtokló létező, az univerzum bármely szegletében megbecsülésnek örvend.

EgyüttÉrzés nélkül nincs tisztán halló, látó, érzékelő létező. A Tudás gyakorlása átérzés és megélés nélkül csupán élettelen robot technológia, mely pusztulást ad élet helyett. Miként ezt meg is valósítottátok világotokban.

A női testet viselő emberi lelkek ezen évükben felkészülést kaptak, hogy merjék megélni a bennük megjelenő álmokat, vágyakat, megnyissák szívüket akkor is, ha fájdalmas leckéket kapnak általa. Sajnos a múlt karmikus energiákat hordó, épp ezért még nyitva maradt portáljai nem kímélik a nyitott szívet, viszont a fájdalom segített lebontani a falakat, széttépni a fátyolt, amely még ott húzódik a belső világotok és a vetített külső világotok közt. Ki szülői felé, hajdanvolt vagy jelenlegi párja iránt, gyermeke iránt haragot őriz a szívében, ő tudhatja, hogy a múlt portáljait még nyitva tartja, és nem tud élni saját sorsában sem. Ne feledjétek a történetek nem rólatok szólnak , ti csupán újraélitek a régmúlt befejezetlen szerepeit. Ha megszakítjátok az önazonosságot  apáitok, anyáitok játszmáival, akkor kikerültök az ördögi körforgásból, és a vakság fátylaiból.

A jó és bátor szívvel rendelkezők ledöntötték falaikat és bevállalták önmagukat hatalmas belső küzdelmek árán.

Bátran és hittel szeretnek.

A férfi testet hordók a bennük élő anyai minták ellen folytatott harcaikat élesítették fel, melyet a párkapcsolatukban, a körülöttük élő nőkön keresztül játszottak le.  A férfi, aki anya nem nevelt fel szeretetben , türelemben az élet kihívásaira, keservesen vette tudomásul, hogy a cselekvés útjára kell lépnie, a dominanciát képviselő női minta mellől. A domináns nőnek pedig éreznie kellett, hogy falakba ütközik, amikor akaratát akarja érvényesíteni .

Férfinak és nőnek először önmagában kell meglelnie céljait, fel kell ébresztenie álmait, melyet már ezereszer sárba tapostak körülötte. Amikor bátor és nyitott szívvel  tudatja a világgal, hogy lerendezte adósságait, megértette feladatát, akkor és csakis akkor lép az EgyüttÉrzés Tudásának ösvényére. Mert már nincs mitől félnie.

A test meg óhajt könnyebbedni végre az idejét múlt, továbbhordott nehézség energiáktól. Bármi módon felszabadulhat, mindenkinek a leggyengébb pontján támadnak testi tünetei. Engedjétek el  magatoktól a sok ezer évig őrzött néhézségeket, fájdalmakat.  A tisztulások nagy mélységekig hatnak.

A mai nap még konkrét jeleket kaptok, hogy melyik színt is képviselitek világotokban, s annak hol vannak még szürke árnyalatai. Figyeljétek a jeleket, álmaitokat.

Bennük rejlenek a nehézségek és a megoldások.

S ne feledjétek. Már csak az emberi elme őrzi a bűnt és következményeit. Zárjátok le a múlt hatalmas fejezeteit, hogy végleg le tudjon záródni egy korszak. Lerótta az emberiség  a közös büntetését, mely meggondolatlanságából és felelőtlenségéből eredt. A rabtartók már nem bitorolhatnak emberi lelkeket, és energiákat, csupán az egyedi ember saját vak döntéséből adhat magából.

A Szolgálat ereje egymás felé, hatalmas értékkel bír, ez az EgyüttÉrzés fizető eszköze.

Hála és törődés a megváltó kulcs. Az emberiség átalakulása kezdetét vette. Kivetül a világra minden, ami bent  renddé formálódott, hogy a külvilágban is alakot öltsön.

Áldás kísérje utatok, jó szél kísérje hajótók, mely kifutott a révből, hogy a végtelen vizeken megközelítse az Otthon rég látott szegleteit.