Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.02.09.

2014.02.09

 A belső föld és állomásai.

Elgondolkodtatok már azon, hogy hol is rejlik a Belső Föld, melynek az üzeneteit hordozzátok, az álomképeire néha emlékeztek, az ideáit őrzitek valahol a lelketek mélyén. Idegen világok emlékképeit őrzitek, sajátotokként ismertek rá más galaxisok fantáziavilágaira.

A Belső Föld emlékezete vajon honnan tárul fel elmétek számára?

A Belső Föld mely egy régmúlt, egy ősi valóság, a Most idejére kivetített emlékezete. A Belső Föld emlékezetét nemcsak az emberi test, hanem a Föld rétegei is magukban hordják. A Belső Föld melyre számtalan időörvény, megkövült réteg tette rá hordalékát. S most csak a fizikai testetek számára érzékelhető világról szólok. Más téridő kivetülések még mindig ott élnek bennetek. És éppen ezért körülöttetek.

Hosszú évek óta kiárad már testetek pólusain keresztül a számotokra érzékelhető világba a régmúlt emlékezete, hogy lassanként anyaggá formálódjon a külső világotokban.

Oly nehéz ezt elméteknek megérteni, mert mindent a szemetekkel szemléltek a külvilágban, s leginkább csak annak hisztek mi megfogható, meglátható, meghallható a testetek által. A többiről olvastok, valahol mélyen tudjátok is, hogy a világotoknak csak egy apró darabkáját érzékelitek. Az időnek és a térnek egy apró szeglete csupán az, ami számotokra felfogható. De anyagi világotok egyre apróbb részecskéit fedi fel előttetek, technikai eszközeitek egyre inkább az anyag mélyére hatolnak, átvilágítotok sűrű anyagi részeket, hogy megfejtsétek a titkot, hogy mi rejlik az anyag legbensőbb, legapróbb részében, mely már nem is anyag.  S vajon hová köt ez benneteket?

Mi van a túloldalt? S vajon az alagút, melyen át megszületsz, és eltávozol az anyagi világból hol is rejlik valójában. 

A téridő kapuk mind a testetekben vannak, melyen keresztül a nem anyagi világok kivetülnek külső világotokba.  Ti pedig még mindig azt gondoljátok, hogy a külső világotok lakját szellemek, angyalok, különböző lények, és tőletek függetlenek a másik emberek, a történések.

A hosszú fejlődési folyamat kétségtelenül eredményezte a röghöz kötött lelkek anyagba sűrűsödését, a számtalan kivetülés megszilárdulását , a gondolat által megformált lények megsűrűsödését, melyek aztán már zaklatják az élőket, mintegy feloldásért könyörögve, hogy hazatérhessenek az élő testek mélyén húzódó dimenziókapukon keresztül. A nem látható világ, és az anyagi világ közt a katalizátor az élő test. És ezzel eljutottunk arra a pontra, hogy végre megértsétek, le kell bontanotok világotokban minden olyan rendszert, amely manipulatív, mágia által létrehozott, élet ellenes. Mert csak az tudja lebontani, aki saját belső világából megalkotta.

Ő, és az utódai. A vér szava és vonzása a fizikai világban mindennél erősebb.

Ha látná a szemetek mindazt, ami körülöttetek zajlik, félelem uralná minden pillanatotok. Minden  gondolat, indulati megnyilvánulás egy egy apró gömb, gyöngysor formájú képződmény alakjában vesz körül minden élőt. Ezekben az apró gyöngyökben ott az üzenő és az üzenet hologramja. Egy rosszindulatú képződmény felér egy rosszindulatú manó ténykedéseivel. És ezek a képződmények egyre erősebbek és hatékonyabbak lesznek, mivel az emberekből egyre erősebb faji jellegzetességgel bíró erő sugárzik ki. Hogy mi is az a faji jellegzetesség? Világotokban az élet sok faj keveredéséből alakult ki, hogy megalkossák békés szövetségüket. Ezért létrehoztak egy téridőt struktúrát, melybe mindannyian beleadták saját faji jellegzetességeiket, s ebből formáltak számtalan életformát, melynek a csúcsa az emberi test lett. Ez az emberi test most eljutott arra a pontra, hogy sejtjein áttörne az eredendő lélek, mely megformálta őt, beleadván saját faji jellegzetességét.  A fajok nyilvánulnának meg rajtatok keresztül világotokban.  Mivel már közel járnak a felszínhez, ezért az emberi alkat, az arc, a viselkedés már képes felvenni a formájukat, jellegzetességeiket.

Hány emberre tudjátok azt mondani, hogy olyan, mint egy kobold, egy törpe, egy boszorkány, troll,sündörgő. Sorolni lehetne a mesehőseiteket.

Őseitek szelleme csak rajtatok keresztül tud hazatérni. Csak rajtatok keresztül tud kiáradni is. A benneteket zaklató szellemeket fogadjátok hálával, értéssel, és segítsétek önmagatok rendszerén keresztül felszívódni, hogy ti legyetek többek általuk.  Véretek vonzása hívja őket hozzátok.

A körülöttetek megnyilvánuló rosszindulatú gömböket pedig gyertyával, illatokkal, szép gondolatokkal oltsátok ki. Mint a buborék pattan szét, ha kimondjátok: ” Tudok rólad, de nem hatsz rám. Sajnállak téged, térj vissza ahhoz, aki létrehozott téged, hogy lebonthasson a maga rendje szerint. Látlak és néven nevezlek.„

A félelem, a harc táplálja a gömböcskéket. Tudni mások megfogant rossz gondolatáról, megvilágítani mindezt, pedig megszünteti a hatást.

Gyermekeitek látják mindezt, és menekülnének világotokból. Világotok nem lett megfelelően kitakarítva, hogy ők megéljenek benne.

Ez a takarítás zajlik most. Ha akarjátok, ha nem.

Rendet kell tenni világotokban. Ehhez először bennetek. Sok ezer év adatott nektek, hogy a belső világotok újra és újra tanulja önmagát, hogy oly teret alkosson magának, mely Otthonául szolgál.

Ez az idő lejárt. Most már nem tanulhatjátok önmagatok, és nem javíthatjátok a hibákat, újra és újra reprodukálva önmagatok.

Most már az formálódik anyagba, amit eddig magatokban megalkottatok. Február hónapotok még megenged korrekciókat, feltárásokat, éljetek vele.

Erő legyen veletek, és Áldás kísérje utatok.