Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.02.23.

2014.02.23

 És ki őrzi az Őrzőket?

Nos nyugodtan elmondhatjuk, hogy immár 4000 éve úgy formáljuk a vérvonalakat, hogy a mátrix egy előre meghatározott időszeletére elég erős minőséget lehessen kihozni a lélekkel átitatott emberi testből. Most már az is nyugodtan elmondhatjuk, hogy sikerült pár olyan alakváltó minőséget elrejteni az emberi test genetikájában, amely a legváratlanabb helyeken és vérvonalakon bukkan fel, és önmagán keresztül igen nagy erőket szabadít fel, új utakra lökve az emberiség sorskerekét. Ez a faj képes volt a maga rejtőző mechanizmusával máig megtartani faji sajátosságát, és megfelelően elrejtőzni az emberi testben. Ők őrzik és tanítják az Őrzőket láthatatlanul, és nyitják emlékezetüket finoman hozzáhangolva a helyhez, a kapukhoz, melyet őriznek ők és őseik sok sok ezer év óta. A többi faj lélekminősége leginkább kihúzódott saját terébe világotokból, mert a túlélésük nem volt biztosított. Ők 2 generáció óta tértek vissza, hogy egy előre meghatozott tér-idő csomópontra ismét életre hívják önmagukat a biológiai emberi testben.

Kárpát medence őslakosai a mai Őrzők ősei, akik a nagy vizek idején lakták a medencét. A medence mélységeibe elrejtve ott van minden Mag, mely életet fakasztott világotokban.  Itt minden faj képviseltette magát. És most nemcsak a Kárpát-medencére gondolunk itt, hanem az emberi test medencéjére is. Ezek a Magok, a fajok bekódolt egyedi struktúrája,  elrejtésre és felejtésre kerültek az utolsó Aranykor, az oroszlán korszak hanyatlásának idején. Ekkor vállaltak szolgálatot az Őrzők. Szétvitték a világ minden pontjára a Magokat a testük rejtekén, megépítették a Föld alatti élet fenntartó rendszereket. Voltak, akik lehúzódtak az óceánok mélyére, testeiket hibernálták, vagy megépítették kősírjaikat, és testeiket megtartó rendszerként hagyták utódaikra. Utódaik emlékezete lezárult, ahogy a Kapcsolatot fenntartó biológiai sejtek elkorcsosultak. Állati és növényi intelligenciák húzódtak vissza, és veszítették el a tudatos kapcsolatot a külső világgal, korcsosultak el és fejlődtek vissza az emberi test javára. Elmúlt éveitek egyik legnagyobb felfedezése volt az intelligencia meglátása állati és növényi fajokban. További fejlődésetek szolgálja mindez a felfedezés, mert a szimbiózis, mely meghatározza biológiai testetek, tudatos szintre kell, hogy lépjen. No de térjünk vissza az Őrzőkhöz, kiknek tudatosságán igen sok múlik a jelen időtökben. Jelen időtökben az Őrzők élnek már a világotok minden pontján, őket csupán egy a vérükben található adalékból lehet felismerni, és egy kódsorról, mely a sorspecsétjükben is ott van minden generációban, és genetikus kódsorukban is. Hogy őket is őrizzük, ez az adalék rejtve marad az emberi elme elől egészen addig, míg a béke és a szövetség időszaka el nem érkezik. Az Őrzők mellé tanítók is születtek, kik testbelépésükkor egy elkövetkezendő korszakból léptek vissza, mert ott már tisztán látszódnak a hibák, melynek kiküszöbölése a jelen pontban szükséges. Az emberi emlékezet zároltsága megnöveli az emberi lélek sérültségét, ami  sok következményt von maga után, amit a jövőpontban nehéz már ellensúlyozni.  Ide kapcsolódik szorosan, hogy az ikrek korszakbeli Atlantisz utolsó fejezetének idején már voltak olyan emberi csoportok, kik elszakadtak a tudástól, nem érintkeztek mag hordozókkal, értelműk beszűkült az elzártság és a kasztosodás miatt. Az ő testeikbe tudtak belépni olyan csillag hordák, akik életteret kerestek és találtak maguknak a Föld világában. Ezek a hordák nemcsak a csillagmag nélküli testeket, hanem a hibernált testek egy részét  is elfoglalták, ezzel megfertőzve az emberi világot.

Nos, az elmúlt hét nehézségei után, ma éjszaka elkezdődött egy ébredés sorozat a testetekben. Hirtelen borzongások, villámcsapás szerű fájdalmak, a nőknél petefészek és méh fájdalmak léphettek fel. Ezzel együtt régi ötletek, álomképek kaptak ismét energiát, lendületet.

Leállt egy kevés időre az emberiség közös tudatának központi egysége, hogy oly világokból, tér-idő csomópontokról kapjanak energiát ezentúl a maghordózók, melyek segítenek az emberiség fertőzött  részeit  megtisztítani. Az emberi aura, elektromágneses tér megfordul. A korona csakra energiái a Föld azon pontjához kapcsolódik, mely a fajok első szövetségének energiáit őrzi. A gyökér csakra energiái pedig a túloldal, a fajok eredendő világainak kapuihoz csatlakoznak, hogy világotok képes legyen újrateremteni azt a minőséget, melyért valamikor életre lett hívva. Ez a fordulat szédüléseket, szív körüli zavarokat okozhat. És mindemellett a tüdő rész kerül erős nyomás alá. Az altest, a medence fájdalmai jelzik, hogy nem a tud a kapcsolat még létrejönni az eredet világaival, a magokból nem tud új élet sarjadzani. A növényi rendszerek napi üzenetit fogadjátok jó szívvel. Minden nap valamilyen  formában üzenet érkezhet hozzátok, hogy mivel tudtok hatni testetekre. Higgyetek végre a  belső hangoknak, az embereknek, akik által üzenet érkezik hozzátok. Most mindennél erősebben működik a telepátia, még ha tudatosan nem is tudjátok használni. Az irigység, a keserűség energiái fertőznek jelen pillanatban benneteket. Ezt magatokban is próbáljátok a helyére tenni. Nincs miért irigyelni senkit semmiért, hisz az árat mindenki megfizeti kivétel nélkül. Mivel nemcsak az eredet világai próbálják a biológia testet áthatni, hanem a Szövetség után érkezett hódító fajok is, ezért ügyeljetek, hogy a béke, az elfogadás, a megértés energiái mindig erősebbek legyenek bennetek a háborús, gyilkos, irigy energiáknál. A magot hordozó testek elfoglalása sorsdöntő lehet jövőtök szempontjából. A Gazda kiutasíthat testéből minden betörő energiáit egy szóval. Pontosan úgy, mint amikor saját otthonotokból kiutasítjátok a betolakodókat, az élősködőket. Úgyanez a testetekre is igaz. Sok sok időt kaptatok, hogy megtapasztaljátok, és eldöntsétek, hogy milyen fajokat engedtek be világotokba.  Ahol fáj a testetek, vagy a lelketek, ott gondolkodjatok el.

Mit választotok? És ébredjetek rá végre. Saját világotok igazságait, életvitelét csak ti határozhatjátok meg.

A fájdalmában eladódott lélek sem kell hogy rab maradjon, de felül kell kerekednie generációkon keresztül hordozott kétségein, sebein.

Minden nap megkapjátok a kellő üzenetet a legkülönbözőbb forrásokból.

Legyen rá szívetek, legyen rá fületek, és legyen rá szemetek.

„Ahogy velem bántok, úgy bántok lelketekkel is.”