Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.02.25.

2014.02.25

 LaNoLi vagyok az Orion kék bolygójának Csarnokából, mely a világotok

bezáródása óta a HadÚr székhelye, kit Nagy Vadászként is ismernek még azok, akik emlékeznek.

Orion kék bolygójának Csarnokában a békefenntartók, a fajok képviselői, a világotokba ragadt létezők vénjei tartózkodnak, amióta lezárásra kerültek a fertőzött anyagi világok.

Tudatom veletek, hogy világotokban a harc az élettérért, döntő szakaszba érkezett.

Azok a fajok, akik eredendően megalkották önmagukból a látható világotokat, visszaveszik, hogy

újra formálják és felvirágoztassák nemcsak a Föld nevű bolygótokat, hanem az összes többit, mint

ahogy az egykoron volt, a hódító fajok betöréséig. Naprendszeretek minden bolygója élettel teli volt. Minden faj, akik szövetséget alkottak, külön életteret formáltak  maguknak, és létrehoztak egy közöset is.

Mára már csak a Föld maradt közös felületnek, de már túl nagy mértékű itt is a pusztulás.

Nem lehet tovább tolni az időt, már a Szövetséget alkotó fajok is a békétlenség útjára léptek,

s egymást okolják a tehetetlen vergődésért.

Orion kék bolygója átmásolta magát világotokra, megnyitotta csatornáit, hogy egy ideig erősen érezzétek meg magatokban az  igazságszolgáltatások hangját, hogy felgyorsítva tudjatok cselekedni, és az élősködőket végre meg és átvilágítsátok, s képviseljétek mindazt a megnyilvánulásaitokkal, amely a kiutat jelenti a sötétség korszakaiból.

Számotokra jelenleg a legveszélyesebbek, az egykoron szárnyas klónok formájában világotokba betört mesterséges úton megformált lények, kik hordozták magukban készítőik, számotokra fertőző genetikáját. Az ő világaik már pusztuló félben voltak, számukra új élettér meglelése életmegtartó volt. Világotok ekkor került elzárásra az univerzumtól, hogy több invázió már ne érhesse el világotok megmaradt részét. Ekkor lett kifejlesztve az öröklődés folyamata, a hármasság létfenntartó rendszere, hogy az élet fennmaradhasson.

Az eredeti Szövetség láncolatában részt nem vevő hódító fajtáknak vissza kell venni hatalmi törekvéseiket, a mindenáron való test és élettér foglalást.

 Számukra a kiutasítás pusztulással járna, mindemellett már nagyon beépültek az emberi genetikába, ezért nem egyszerű az eltávolításuk. Felfedésük és átvilágításuk, titkos munkálkodásuk viszont megfékezendő a jelen időszakban. Ha a Fajok Szövetségének tagjai óhajtanak lenni, akkor a Rendet be kell tartaniuk, mely a világotok megalkotta. Tanításuk, féken tartásuk több ezer éve zajlik már, de sajnálatos mód megfelelő testek elfoglalásával igen nagy hatalomra tudott szert tenni némelyikük. A később érkező fajok közt voltak olyanok is, akik tiszteletben tartották az őket befogadó rendszert,  ők áldásos tevékenységük miatt helyet kaptak a Szövetségben, és ezáltal világotokban.

A szabad akarat régóta korlátozott, éppen azért, hogy ne tudjanak tovább terjeszkedni az élősködő fajok, és ne tudjanak uralom alá hajtani békés fajokat, akiknek minden háborús és életellenes tevékenység érhetetlen, és fajtaidegen.  Az elmúlt évetekben a szabad akarat a fajhordozó emberi vérvonalaktól teljesen vissza lett véve, hogy az élősködők elhagyják testeiket.  Az emberi testre vadászók, az élősködők közül kerülnek ki, akik eddig is közöttetek éltek. További károkat okoznak a manipulatív mágiáitok eredményeképpen sok ezer év alatt  létrehozott, magot nem hordozó létezők.

Sorsotok ezen idő alatt a Csarnokból irányított, ahol a Szövetség Vénjei pontosan tudják kinek a sors szálait kivel és hogyan kössék össze. Ez értetek van, mert elmétek nem tudja átlátni a nagy összefüggések rendszerét, és hibás döntéseket hozna pillanatnyi kényelméért.

Amit tenni tudtok, az a testetek elszarusodott, elmeszesedett rétegeinek lebontása, hogy hozzá jussatok saját emlékezetetekhez. Keresni az ok okozati összefüggéseket, megtanulni a jelek olvasását, beszédes álmaitok megfejtését.  

Lelketek indulati, hatalmi megnyilvánulásainak kontrollálását.

Az összefogás erejével ismét életre hívni a Szövetséget, s védeni egymást a béke megtartásával.

Mindenképpen tudnotok kell, hogy lelketek a nehézségek idején sem lehet eladó.

A felétek nyújtott ígéretek nem teljesíthetőek, mert a béke fenntartó erők képesek belépni

számukra őrzött és fenntartott emberi testekbe, és megakadályozni mindenféle hatalmi tranzakciót,

amely a Szövetség eredendő tervét hivatott megakadályozni.