Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.04.05.

2014.04.05

 A napfordulóval hatalmas időfejezetek záródtak be anyagi világaitokban, a végtelennek tűnő  körök tér idő szálainak összefonódásával, záródásával. Minden rejtett információ a lélek és az anyag világainak közös határára került. S ezt nézzétek úgy, hogy a fizikai világ sűrű ellenállása még elérhetetlenné tette a lélek mindenségének áttörését, erőteljes megnyilvánulását a világotokban. Ez

 A szürke zónában, a köztes térben már ott van Minden, amit tudnotok kell ahhoz, hogy elkezdődjön a Gyógyulás folyamata.  S ne feledjétek a Gyógyulás először nagyon fáj, ha még mélyek a sérülések.

Hogy az emberi agy jobban be tudja fogadni ezt az információt, ezt úgy kell elképzelni, mintha a különböző testi betegségeitek oka, és az összes következménye meglátszódna a bőrötökön, körmötökön, szemeteken, hajatokon. Mindenen, amit a fizikai szem lát. A szervezetetekben zajló titkos folyamatok, amik sokszor túl későn derültek csak ki,  többé már nem titkosak,  minden rejtett információ a felszínre került. Legyen az jónak tartott, vagy rossznak tartott.

Amiről pedig az Agy tud, azt képes meggyógyítani. Amit pedig a szem lát, azt az agy is tudja.

Most ezt tágítsátok ki a tudatotokban. A rendszert,/ melyben világaitok működnek/ , megálmodó Elme és az azt megteremtő Elme most már lát Mindent. Mindent a helyére illeszt.

Mert már látta a fizikai szemével.

Az elzáródás alatt lévő világok Gazdái számot kell, hogy adjanak tevékenységeiről, hogy hogyan gazdálkodtak a rájuk bízott lelkekkel. S bizony eljön az ideje annak is, hogy a Teremtő Elme által küldött Követek sorsa is számon legyen kérve. A korszakokon keresztül elKüldött Követek túszként tartott lélekrésze kerül először gyógyításra.  De tudnotok kell, hogy hosszú hosszú generációk óta a Küldöttek lelke mély sebeket őriz, ami a testükön is mély nyomot hagyott. Sokuk pontosan ezért képtelen tisztelni a testét, hisz nem leli benne örömét, csak boldogtalan fájó lelkének testi lenyomatait. Tudnotok kell, hogy a világotok egy olyan a köztes tér, ahol az anyagi test lélek nélkül nem létezhet, a lélek pedig a test nélkül nem alkothat. A lélek a test sejtjein keresztül törekszik kijutni az anyagi világba, amelyet fizikai szemetek is lát magatok körül. Ahol a test elhasznált, gondozatlan, sűrű rezgésű, merev, ott  a lélek nem tud átjutni, és nem tudja magát megvalósítani a szemetek által látott világban. Ezeknek a gyógyítása sokszor fájdalmat fog okozni számotokra. Nektek is meg kell tennetek a megfelelő lépéseket, hogy a lerakódások, kövesedések, bekötöttségek kiengedjenek. A mozgás, az izmok rendszeres nyújtása, nagy dózisú C-vitamin szedése, fogaitok rendbetétele nagyon felgyorsítja a test regenerálódását, megújulását. Igen nagy türelmet és kitartás igényel mindez, különösebben azoktól, akik már elhagyták 40. megújulási körüket. Eddigre már rögzül a testben a sok téveszme, lázadó, önpusztító mechanizmus, sorsában rögzült sok fájdalmas emlék. S bár tudnotok kell, hogy a testetek úgy van felépítve, hogy képes minden élettelent élővé varázsolni, legyen az táplálék, érzés, örökölt minta, de kell a lélekerő is, amely meglátja mindig az élettelen részeken a szunnyadó életcsírákat.

Lelketek regenerálódását a rászorulók segítése, szolgálata adhatja meg. De mindezt nem agyból, mert úgy gondoljátok valaki elvárja tőletek, vagy esetleg  csodálatért, hanem EgyüttÉrzésből, mely nem magamutogató.

Átérzitek a másik fájdalmát, nehéz helyzetét és elkezdetek azért tenni, hogy ne lehessenek ilyen kiszolgáltatott emberek a világotokban. Mindegyikőtök életében volt olyan nehézség,  ami mély fájdalmat okozott. Legyen az szeretteid elvesztése, a társadtól való elválás, egy komoly betegség félelmei, gyermeked egyedül nevelése,vagy elvesztése, bármi, ami próbára tette lelkierőd.  Ha megoldottad, akkor ezt kell megtanítanod másoknak, akik gyengébb lélekkel rendelkeznek, vagy kevés fizikai életet tudhatnak még maguknak. Sok gyógyító technológiát áthoztatok már az anyagi világba a lélek dimenzióiból. De a legcsodálatosabb gyógyítás, pont a fizikai test közvetítésével tud létrejönni. A beszéd, a hang gyógyító ereje, és gyengéd érintésé. A tárt szívű ember keze és hangja technika nélkül is gyógyít, az elme akarata nélkül. Észre fogjátok venni, hogy ha megérintetek valakit, aki részvétet ébreszt bennetek, elindul egy bizsergető energia belőletek, a szívetek pedig olyanná válik, mintha hatalmasra nőne, kitágul a tér, elveszik az idő. A hatalmas gyógyító lélek, amely átárad bennetek, átszakítja bennetek is a gátat, és azokban az emberekben is, akikre a szemetek nézett, vagy a kezetek érintett. És hát igen, jó néhány kilométeres körzetben megkönnyebbedik minden és mindenki. Az ilyen áradó emberek leginkább a Követek. Ők elöl járnak, utat mutatnak, a saját sorsukban megélik és megoldják az emberiség nehézségeit. Hogy az őket követők, már csak lemásolhassák a megoldó kulcsokat.

Hát ezért lesznek először a Követek meggyógyítva. Mert az ő lelkük a legfáradtabb és a legsebesebb.

Vannak olyan emberek is, kik születésükkor az anyagban való alkotás örömét kapták. Őnekik azt kell megtanítani elesettebb társaiknak, hogy miképpen tudnak úgy gondolkodni és cselekedni, hogy a tetteikből bőség fakadjon. Senki nem azért kapta a sorsát, hogy öncélú, és ösztön szintű létezést formáljon magának. Aki betegséget kapott, (s nem saját maga szerezett figyelmetlenségből vagy lustaságból) ő erőt is kapott ahhoz, hogy meggyógyítsa önmagát, hogy aztán másokat is gyógyítson. Aki szegénységet kapott, annak a kitartó tanulást, cselekvést  kell kifejlesztenie, hogy aztán ezt másoknak is példaként állíthassa. Minden ember kap nehézséget, hogy abból később csoda fakadhasson. Hogy ez a csoda ki tud e nőni, vagy mások esetleg eltapossák, vagy a lélek erő törik meg idő előtt, ez már a világotok hozadéka.

Mindannyian mesterek vagytok és tanítványok. 

Térjünk vissza egy sokat emlegetett szavatokhoz, a Lélek szóhoz. A lélek, amely nem látható a fizikai szem számára, nem megfogható a kéz számára a 4. dimenzióban, és még az 5. dimenzióban sem.

A Lélek, melynek meghatározására emberi szavak már nincsenek. Hajdanán voltak. S ha az ember képes lenne elfelejteni szavait, a sírás és a nevetés hangjait a szív irányítása alá helyezni, akkor a lélek ki tudná fejezni hangjait a fizikai világokban. Biztosan jártatok már úgy, hogy egy magasztos eseménynél a szívetek összeszorult, és csak folyt a könnyetek, és nem is tudtátok abbahagyni. A lélek akkor sír, ha olyan esemény áll össze, ahol a lélek kioldódást talál az anyagi világba.

Például azok a nők, akik anyák napján önkéntelenül sírnak, ők sejthetik, hogy sorsukban az anyaság átélése sorsfordító jelentőséggel bír. S most átgondolhatjátok, hogy mikor tör fel belőletek az önkéntelen sírás, ahol mindezt a szív, a mellkas rángatózása kíséri. És itt most nem a dühös sírás, a birtokló vagy hisztiző sírásról van szó, mert az az agy kreálmánya, hogy felhívja magára a figyelmet és sajnálatot váltson ki.

Ez  a magányos, szívből fakadó, és néha csak egy szemből folyó könny, melybe belezihál az egész mellkas, összerándul az egész test.

Próbáljatok a lélekre úgy gondolni, hogy Ő mindaz, aki a fizikai tereteken és időtökön kívül létezik, s fogantatásotok pillanatában egy pontba sűríti önmagát, hogy új testet formálhasson önmagának. De természetesen csak részeket. Hisz minden ember csak egy apró része az egésznek, s csak együtt adhatják ki az Egészet.  Soha nem tudhatjátok, hogy sorsotok megoldása nem a legnagyobb ellenségetek kezében van e. Mert ha így van, akkor a Megbocsájtás rítusát kell magas szintre emelnetek, vagy az Alázatét, és később tanítanotok. Általában egy sorsot, egy magasztos szó megélése, átérzése és átértékelése old meg. Elég csupán átgondolnotok, hogy mi váltja ki bennetek a legnagyobb indulatot, máris sejthetitek, hogy hol veszítitek el a legtöbb energiát.

Hiába a hatalmas tudás, ha nincs mögötte Alázat.

Hiába a hatalmas tudás, a dicsőség, a hatalom, ha nincs mögötte Tisztelet, Hála, Megbocsájtás, EgyüttÉrzés. Minden tanulás hiába, ha nem érinti meg a szíveteket a világotok mérhetetlen fájdalma, a gyermekeitek és öregjeitek kiszolgáltatottsága és nem próbáltok tenni ellene.

Az emberiség csak együtt tud belépni a Világok Közösségébe, hogy onnan tovább léphessen az Univerzumok Tanácsába.  

A tanok egyszerűek, nem az agyatoknak kell érteni, hanem a szívetekben érezni.  Az egyszerűen, jó szívvel gondolkodó ember  lelke begyógyul. A nagy tudású emberé, legyen akár spirituális tanító, vallási tanító, vagy tudományos elme, nem tud begyógyulni, ha nem válik EgyüttÉrző szívű emberré.

Sokan félelemből zárjátok el szíveteket. Féltek együtt érezni, mert tudjátok, hogy az nagyon fáj, a lélek majd bele szakad. Féltek a veszteségektől, legyen az érzelmi vagy anyagi. De ha nem élitek át a közösség fájdalmát, akkor örökké kívülállók lesztek.  Azt gondoljátok, mert így láttátok, ha megtagadjátok a közösség gyászát és fájdalmát,  és vélt győztesek oldalán álltok, ahol elvileg nem fáj semmi, akkor majd a ti lelketek is megkönnyebbül. Pedig csak elveszik.

Már nem lesz többet az ember számára menedék, Követünk nem adja át a felmentés szavait:

 Közöttetek élő Követeink már ítéletet hirdetnek, mert a tudás átadatott számotokra.

Akinek volt szíve befogadni a Mester szavait és tetteit, ők meggyógyulnak testükben és lelkükben. Mert a Hitük erős, és Lelkük ismeri az Utat.

Szóljunk most még egy gondolatnyit a lélekcsapdákról, amely jelenleg sokatokat érint.  A lélekcsapdák a 5. dimenziós térben működő, az anyagi részecskéket magukhoz kötő mágneses terek. Az anyagi világban ez a sárba húzó, végtelen időköröket kreáló, vissza vissza rántó sors mechanizmus egyik irányítója, amely az emberiség sorsában nagy mennyiségű energiát köt meg.  Minden emberi testet viselőnek van egy közös lélekrésze, amelyet ez a csapda tart fogva. A 2014 évetekkel ezelőtti misztérium ,  amikor megfordítottátok az időt, és elkezdtétek kiszabadítani az időcsapdából  az eltévedt, és beszorult lélekrészetek most megmutatja önmagát minden történésetekben.  Lelketek legnagyobb félelmeit tartalmazza ez a csapda, amivel szembe kell néznetek, hogy kiszabaduljon végre az emberiség, s benne az egyedi sorsok.

A Mester az idő fordulása előtt aszerint választotta ki tanítványait, hogy ők a saját sorsukban megélhessék az emberiség megmaradt félelem köveit, és annak feloldását. A misztérium azóta is zajlik, és milliónyi sorsfonáson keresztül próbálja feloldani a csomókat, melyek időcsapdákba kötik a lélekrészeket. Mert lássátok be, ha egy csomót ki is oldotok, de saját kezetekkel csomózzátok össze a sorsotokat a következő pillanatban, amikor meggondolatlanul hoztok döntést.  Filmek formájában elétek is vetítjük a megoldásokat. Az utóbbi időszakokban sok film készült, amiben újra és őjra játszódik a szereplők napja egészen addig, amíg végre a lehető legjobban nem oldják meg a feladatot. Nos veletek is ez zajlik. Ezek nagy része az álomteretekben történik, mert nincs már sok lehetőség, mondhatni több sorsnyi lehetőség az újrajátszásokra. Ki kell játszanotok magatokból a lehető legjobb megoldást. Csak akkor enged ki az időcsapda, különben pedig használja az energiáitok.

S mindezt nézhetitek úgy is, hogy a világotok egy hatszögletű kerek erdő. Ebben bolyongtok, s nem találjátok a kivezető utat. A fák eltakarják szemetek elöl az ösvényt, amely kivinne az erdőből benneteket. Újra és újra fonjátok sorsotokat, hogy az erdő labirintusából kiérjetek. És természetesen az sem mindegy hogy melyik ponton léptek ki. Vajon hogyan láthatjátok át az egész erdőt, és a megfelelő irányt, amely kivisz benneteket? Vajon miképpen tudtok fölé emelkedni mindeneknek, hogy felülről szemlélődve átlássátok, hogy honnan jöttetek, lépéseitek mit hoztak el a sorsotokban, és merre van a helyes ösvény? S lehet, hogy a helyes ösvényt olyanok fogják megmutatni, akiket eddig nagy ívben elkerültél, vagy megítéltél?

Meséitek szimbolikája tökéletesen megmutatja világaitok kapcsolódási és mozgási terét. S bárha az agy nem is érti, de a lélekrészecskék, kik anyagi testeitek összeadják, ők igen.

Tárt szívvel kell járnotok. Még ha fáj is. Érteni az érthetetlen, elfogadni a nehézséget és a megoldására törekedni. Érteni az ellenséget, és mindig minden helyzetben békére törekedni. Az emberi méltóság tiszteletének betartása önmagatok és mások felé szintén ezen időtök tanulási feladata. S nemcsak az emberi létezők felé, hanem minden élő mechanizmus felé.

S ne feledjétek. Az ember legnagyobb fizetőeszköze az idő, és az életenergia. A Szolgálat pedig  lerövidíti mindezt.

A legnagyobb félelmeitekkel szembenézni és megoldani, pedig kiszabadít az időcsapdából. Mert olyankor a Pohár beteljesedik , s ki kell inni a méregpoharat.

Ekkor megáll az idő, meghal a múlt, és új élet keletkezik egy magasabb szinten.

Ez a feltámadás misztériuma.