Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Élet és halál

2014.05.01

 Vélhetően mára már sokan ráébredtetek, hogy  történeteitek nagy részét univerzális keretek közt kell vizsgálni és értelmezni, így történeteket kezdő pontját, Ádám és Éva történetét is világotok kereteink kívül kell megértenetek. Amiért ezt felemlítjük számotokra, ennek oka,  a világotokat mozgató élet-halál átlépő pontok szerepének újraértelmezése, a test tudatosságotok felismerése ,  téveszméitek felszámolása lenne. Elérkeztetek egy olyan időponthoz, illetve kiléptetek egy olyan időhurokból, mely  a világotokban élőket tanította arra, hogy miképpen lehet felnőni az Atyához úgy, hogy kölcsönös tisztelet és béke hassa át az együttműködést. Világtok története nagyon sokrétű már, amit át és áthat más világok megtévesztő mechanizmusa, eltérítő hadművelete. Az Atya Trónusához visszajutni több szintű Forráson lehet már csak. Meg kell értenetek lelketek mélyén világotok karmáját, hogy ki tudjatok lépni a köréből, s ne akarjátok más világok karmáját is magatokra venni. 

De ami jelen pillanatban számotokra fontos, az annak a megértése és tudatos megélése, hogy a sorsotok feletti irányítás meddig van a ti kezetekben, és hol kezdődik az univerzális Rendekhez való igazodás. Vélhetően arra is rájöttetek már, hogy sok sok emberi évet saját magatoktól vesztek el, tudattalan, semmihez igazodni nem akaró létformátok miatt.  Egy átlag életet élt ember 5 halálpontján képes túljutni, döntései végett feltölteni energia tartalékjait, hogy megkezdjen egy újabb életszakaszt. Aki eljut a 8. halálpontjáig, ő a sorsát beteljesítette, minden vállalását megtette, gyermekeit nem terheli rájuk hagyott nehézséggel.

Ez a világotok, amit testi érzékszerveitekkel felfogtok, egy megkövült, lassú világ, amely kikerült az Atya ellenőrzése alól, mert időhurokba csúszott, az univerzális fejlődés rendjének megszegése miatt.

Titánok energiái , köztük Ádám és Éva energiái megsűrűsödtek, testükből sűrű fizikai részecskékből álló galaxisok jöttek létre. Mivel lassanként el kell felejtenetek az egyedi emberi gondolkodásmódot és helyette galaktikus szemléletre kell szert tennetek, ezért gondoljátok azt pár pillanatra, hogy bolygótok Ádám és Éva energiáiból sűrűsödött össze.  Nos, ennél persze bonyolultabb a történet,  de erről a pontról már elindulhattok, hogy ráébredjetek mindarra, hogy hol is éltek és kik is vagytok.

Mivel agyatok család szimbolikákban jól tud gondolkodni, ezért vegyétek úgy, hogy az Atya három gyermeke közül Ádám volt az, aki elindult megtapasztalni önmagát, és atyját túlnőni szerette volna idő előtt, még jóval a mesterré válása elött. És ez messze nem a ti általatok látott sűrűségű világban történt.

Amiért fontos erről beszélni, az a megkövült részeitek feltámasztása miatt érdekes. Mint tudjátok, testetek akkor készül az általatok ismert halálra, amikor bizonyos testrészeitek kezdenek lelassulni, elnehezedni, elveszik a Kapcsolat a részecskék közt. A test bizonyos részeinek részecskéi, amelyek már az élet folyamán elnehezedtek, a ti szavaitokkal élve alsóbb, lassúbb dimenzióba lépnek, visszatérnek a bolygótok megkövült, mondhatni alsóbb szféráihoz, azok a részecskék, amelyek a földi élet folyamán képesek voltak a bolygókkal élő kapcsolatra lépni, visszatérnek azokhoz a szférákhoz, és azok a részecskék, amelyek képesek voltak felgyorsulni , a gyorsaságuk függvényéhez mérten valamelyik Forráshoz, Trónushoz kapcsolódnak.

Az Atya Trónusához pedig világotok össz lélek száma együtt tud visszaérni. Az Ember, ki az Atyának első szülött Fia.

Amit most tudtok tenni, hogy életetek meghosszabbítsátok, s ezáltal,  a halál mibenlétét újraértékeljétek az emberiség történelmében. Első sorban testetek kell energiáival ellátni. Van, ahol többletetek van a testben, és van ahol a kapcsolat már alig pislákol. A kapcsolat fenntartója az idegrendszer, amely leginkább elektromos töltéseket igényel. Ez egy meleg, áradó energia, amely át és átjárja a testet, és a kapcsolatot létrehozza a részecskéitek között. Amikor az egész testben élő a kapcsolat, mondhatni, ha villámcsapás érné a testet, akkor nem elégne, hanem újra és újra töltődne, és a nem látható szférákkal is egyre több és több kapcsolatot lenne képes felvenni, akkor a halál időpontja az emberi tudat által megszabható, a test pedig tökéletesen lebontható tudatosan. Ekkor a test részecskéi nem kerülnek vissza többet a megkövült bolygótok mágneses terébe. Volt már ilyen sokszor a világotokban, csoport tudatok képesek voltak együtt élő testet alkotni, és maradéktalanul felszámolni egy általuk meghatározott pillanatban. Az elkövetkezendő időszakotok ezt szeretné megidézni bennetek. Ezt már nem lehet mágiával elérni, csak egy jellemben letisztult, lélekben megerősödött, testét óraműként működtető ember érheti el, mert ő már képes a közös emberi tudat élettelen, rákos sejtjeit élővé tenni.

Tedd minden perced tudatossá. A tested működésének adj magasabb értelmet. Tudd a levegőről, amit beszívsz, hogy mindez élő kapcsolat mindenkivel, aki bolygódon létezik. Tudd azt is, hogy a bolygód  élő titánok megkövült teste, akivel neked szimbiózisban kell élned, hogy saját lassú dimenzióikból ki tudjanak szabadulni, hiszen az ő börtönük, a te börtönöd is.  Tested megkövült részeit ők tartják fogva. Mivel te magasabb dimenzióban élsz, ezért megválthatod őket is, magaddal együtt.  

És itt lássad meg, hogy a te emberi létezésed pedig egy magasabb létezési forma megkövülése.

A mozgás az emberi test lételeme. A mindennapi  nyújtás, mozgás megakadályozza megkövesedést. A test alapvetően képes bármit, amit magához vesz, élő energiává alakítani. Ezt a képességét akkor kezdi elveszíteni, ha felborul az egyensúlya, s ha nem tudja magáról, hogy bármit képes befogadni, átalakítani, hasznosítani és kivetni mindazt, amire nincs szüksége.

Mindig gondolj tovább mindent, értelmezzed a jeleket, amik veled történek. Keressed az okát a történéseidnek önmagadban, és lássad meg a következményét mindannak a jövőben, amit ma teszel. Ezzel megtanulsz fölé emelkedni a mindennapjaidnak. Ezzel megtanulod azt is, hogy világodban minden nap tenned kell azért, hogy meghosszabbodjon az életed. Ha úgy akarod.

Meg kell tanulnod sírni akkor, amikor kell. Nevetni, akkor, amikor kell. Érezni a fájdalmat és az örömet. Bármilyen mélységig és magasságig. Ha érzelmeidet jól fejezed ki, akkor az elektromos tered máris kiegyensúlyozottabb, az elektromos töltéseid pedig fenntartják a kapcsolatot. A Kapcsolat az alapja a létezéseteknek. Angyaloknak is nevezitek azokat a létezőket, élő részecskéket, akik összekötnek mindent, mindennel, összetartják a világotok, és összes dimenzióit, a többi világgal a kapcsolatot, és ez igaz egészen az Atya trónusáig.

Tudd, hogy mások karmáját nem veheted a nyakadba, csak mert nem bízol bennük, mert nem szánsz rá időt, hogy megtanítsad őket mindarra, amit te tudsz, hanem helyettük cselekszel. Ha így teszel, a magad erejéből, energiáiból táplálod más sorsát önként. És az életed rövidíted meg.  Ha te nem tudod megtanítani, akkor keress számára más tanítót, de helyette ne cselekedj. Segíts addig, míg szükség van rá, de egy perccel sem tovább. Gyermekeidet ne neveld tehetetlenségre,  mert életképtelenné válik a vérvonal,  és egy idő után hatalmas nehézségek jönnek, hogy szükség legyen a lélekjelenlétre, és megnyilvánuljon a lelkierő . Minden ember  tanítvány és mester egy életen belül. Tudni kell hol a határ.

Miképpen az Atya is rásegít téged az Útra, ha úgy kívánod, de az utat neked kell bejárnod.

A titánok ébrednek. Bennetek és körülöttetek. A Bibliátok által meghúzott idővonal lezárult.

 A Beavatottak, kik már képesek voltak messzire kitolni a létezés korlátait, köztetek élnek, hogy élő testük emlékezete minden információt kiadjon, megtanítson, amit tudnotok kell az átalakulás időszakában.

A klónok történelmetek hosszú vonalán élővé váltak, beépültek az emberi testbe, mára már megváltoztatták eredeti gátló programjaikat. Rájuk is a mester és tanítvány rendszer lett igazzá.

Az  ÁdámÉvai időhurok programjai, és beépített halál vírusai lejártak. De az egyedi ember még eldöntheti, hogy futtatni akarja e, kényszeresen megtartja, vagy az Élő Világ részesévé válik.