Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tündér Kódex egy töredéke 1. vázlatszerűen

2014.11.05

 2014.11.4.

Nagyfalu hely aurájának a könyvtára.

Tündérkódex. DunaDoan faj. Réztorkú tündérek.

Ultrahangot bocsájtanak ki, ami áttör minden gátat, korlátot, mesterséges tükröt, befagyott lelket.

A tükrök visszafordítják az időt, nem engedik a beteljesülést. A réztorkúak hangja áttöri.

ie. 2100 körülig Észak Amerika északi bányáinak mélyén, és az alatt éltek.  Eddigre már testükkel és aurájukkal átformálódtak a 3. dim. rendszerre.

 Kiépített ultrahangos rendszereikkel tisztították, bontották le a szennyeződéseket, a salakrétegeket, életet pusztító baktériumokat.

 Bőrük kreolos, sötét volt, a föld mélyének fényviszonyai miatt.  Megmunkálták a rétegeket, városokat építettek a mélyben, beszédhangot nem használtak, csak ezt az ultrahangot.

Minőségi rezet vittek fel a felszínre, ez lett a vesztük, miután Atlasz sziget felöl érkező utazók hírüket vitték, és kifosztották a bányákat, őket bányászatra fogva.

Vándorlásaik során a Kárpátokban találtak ismét otthonra. Kiépítették ismét  a rendszerüket, amelynek központja Tihanyban volt található. Amíg működött.  Az ott élő tündér hangja visszaverődik, nincs átütő ereje. Elfelejtette ki is ő valójában, a hangja sértő, bántó.

Ez egy vérvonal, aki mindig is ott élt.

A keveredések folyamán teljesen elveszítette identitását, amelyet a kódex rájuk vonatkozó részének megnyílása aktivált.

Az aurájuknak van egy speciális rétege, amely olyan, mint egy térkép. Föld vagy csillagtérkép, aszerint, hogy mire van jogosultságuk. Radarként használják.

Más tündér fajoknak is van térkép rendszerük, csak ők másképpen használják.

Ebből a kódexból derült ki, hogy nem a tiszta fajú tündérek tették le az ősi átkokat, húzták fel az időforgató üvegrendszereket. Az is kiderül, hogy ezeket az átkokat nem tudja levenni senki ember fia, mert időkódosak. Az sem, aki kizendítette az átkokat.  

Az első Hang fogja megtörni az átkot, mely tiszta rendszerű réztorkú tündér torkából fakad. A napokban megszületik, az ő felsírása erre a világra üti szét a legsűrűbb, megkövült részeket. Ők már tudatosan használják aurájuk működési rendszerét.

Mindenesetre a réztorkú tündérek nyakába varrták az átkok kizengését, ezért üldözték és irtották őket.  Kétségtelenül a réztorkúak egyik fertőzött ága volt képes az átkok kizengésére, de nagyrészük alkalmatlan volt az átkok megértésére is. (Ez a rész számomra nem volt olvasható a kódexből.)

Üldöztetésük folyamán egy részüket fogságba ejtették, az ultrahang rendszerüket mindenképpen ki akarták a DNS-ből nyerni. Félig sikerült is.

Ebből a kódex részből derül ki az is, hogy a különböző tündérfajok vándorlásaik során a medencébe hordták és tették le tudásukat.

A medencében minden megtalálható, amiből az Élet fakad.

Az éjjel folyamán egy réztorkú tündér képes volt a Hang kibocsájtására, összekapcsolódott társaival, és a csillag otthonával, és megzendítette a hangot, amely a visszaverőket, a megjegesedett rendszereket áttörte.