Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csak egy mese....

2009.07.21

A Szigeten  egy hosszú időszakon  ott éltek a sárkányok, a tündérnépek, az ő energiáik alakították a Földet olyanná, hogy az ember megélhessen rajta. A Sárkány népek  alkatukban emberszerűek voltak, de testük pikkelyessége, kopoltyújuk,  hosszúkás fejszerkezetük és lényük tüzessége erősen meghatározta különbözőségüket az akkor még szinte állati sorban élő emberekétől. Lakták a víz mélységeit, szabad szellemiségüket megélték a felhők tetején, éltek a barlangok mélyén, a hegyek tetején, ha úgy akarták. Telepatikusan kommunikáltak egymással, és a messzi lévő otthonukkal. A tündérnépet nem bántották, elismerték szükségszerűségüket a bolygón, de gyengének tartották őket. A sárkányok bölcsessége és ereje tiszteletreméltó volt a tündérnépek közt.

Az égbolt akkoriban sárgásbarna volt, a felhők gyorsan szelték át az eget. Rengeteg víz és szikla borította felszínt. A tündérek energiái anyagba formálták az erdőket, a növényeket, a vizet patakokba, forrásokba vezették, segítették feltörni a gyógyító vizeket a mélységből. A sárkányok formálták a sziklákat, uralták a természeti erőket, fékezték a viharokat, a vizek mélységeit, a vulkánok feltörését. A tündérek alkottak a szél és a föld erejével, a Földanya lágyságával , a sárkányok alkottak az Univerzum erejével, a víz és a tűz erejével.

Leképezték saját bolygójuk energiáit a Földre, és Földanya testét felékesítették. Az emberek lassan két lábra emelkedtek. A tündérek megtanították őket a fákon lakni, a gyümölcsök , növények értékére. A sárkányok nekik adták a tűz erejét.

Ahogy a Föld felékesült, más bolygók lényei is eljöttek a Földre. Ők elhozták a tudást. Visszatértek tündér és sárkánylelkek is más anyagi testben. Most bölcsességet, értékrendet és boldogságot, játékosságot hoztak ide. Az ember lassan tanulni kezdett értékeket.