Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Árnyak és megoldások

2013.08.16

 Az árnyak sok ember életét megkeserítik.  Mozgolódásuk az elmúlt időszakban nagyon felerősödött, szinte láthatóvá váltak.

Az árnyak az emberi létezés tartozékai. Minden emberben ott élnek. A rejtett zugokban, a be nem vallott, elferdített történetekben, a hazugságokban, a félelmekben. Némely embernek már üldözési mániája lesz, pánik betegség uralja el, tömjént éget,  vagyonokat fizet ki jósoknak, de csak ideig óráig tud szabadulni az árnyaktól.

Az árnyak múltunk árnyainak egyre kézzelfoghatóbb valóságai. Szinte már anyaggá sűrűsödnek, hogy figyelmeztessék a testben élőt. „nem jó utat követsz”

Mi lehet a megoldás?

Szembenézni önmagunkkal. Rájönni, hogy a sorsunk végre más megoldást akar kicsikarni belőlünk, mint ahogy eddig éltünk.  Végig gondolni, hogy mikor mit tettünk, mikor szólalt meg a lelkiismeret, és elfojtottuk.

Az árnyak úgy viselkednek, mint a Fúriák. Aki a sorsa ellen lázad, vagy más sorsát követi és nem a sajátját éli, és még be is van kódolva az aurájába a Fúriák jelenléte, ő erős zaklatást élhet meg, amikor nem tartja be sorsának játékszabályait.

Belső hangok zaklatják, árnyak kísérik.

Csak akkor van enyhülés, ha elkezd egy másfajta életet, gondolkodást. Amikor figyeli önmaga gondolatinak és cselekedeteinek hatását. Mert a külvilág is jelezni fog.

„nem jó irányba mész”

„nem így kell szólnod… gondolkodnod”

Nem árt hitet tenni a Jó Isten mellett. Minden nap.

Mert az árnyak kísértésbe  visznek.

A kérdés: 

Hiszed e, hogy saját magad uralhatod a sorsod, felismerve azt?

E mered e hinni, hogy az árnyak a belső világodból vetülnek ki, hogy figyelmeztessenek?

Aki elfogadja a  közös emberi sors játékszabályait, és aszerint él, őt az árnyak elhagyják, hisz nem találnak fogást rajta.

Mindenkinek más a sorsa, s bár vannak közös játékszabályok, de minden embernek más a megoldó kulcsa. Amire az árnyak megjelennek, már sok jelek kap az ember, hogy változtasson.

Nem árt felismerni az igaz értékeket, és megbecsülni.

Az érték nem egy ház, egy autó, hanem a nevetéssel teli ház, és gyermekzsivajjal teli autó.

Miképpen az ember ébredése nagy mértékben megindult, vele együtt az emberi belső világban, a múltban rejtőző árnyak is megvilágításba kerültek.

Egy más megvilágításból nézve az árnyakat:

Gondold azt, hogy az árny, egy olyan ősöd szeretetlen része, aki élő mivoltában nem tudott megbékülni. Nem tudott rájönni, hogy bár mások vettél el szíve boldogságát, keserítették meg életét, de ezt csak ő maga tudja visszaformálni szeretetté. Meghalt keserűségben, és sorsa megoldatlan szeretetlen mintáját utódjaira hagyta. Ha generációk hordták megoldatlanul a szeretetlenséget, akkor árnnyá válnak ezek a minták, és kísérik az utód sorsát.

Épp ezért félni nem kell tőlük, hisz részeink ők. A legjobb kérdezni őket, hogy meséljenek róla miért is váltak árnnyá, átsegíteni őket a fénybe. Álmainkban ott lesz a válasz, vagy élethelyzeteinkben.

Az árnyak úgy foszlanak szét, hogy törődést kapnak.

Tudom, mert sokszor végigcsináltam.  

Mind a két mód az önismeretről és az önértékelésről szól.