Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.10.03.

2011.10.03

Kérdezzetek

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Re: Auraprogramozás

(Beusnak, 2012.09.23 12:17)

Másokat soha nem szabad manipulálni semmiféle célzattal sem. Még gyógyító célzattal sem, mert az öncélu beavatkozás a másik ember létezésébe. Ha te úgy érzed, hogy benned van olyan "hiba" ami miatt nem tudsz kapcsolatot létesíteni azokkal a férfiakkla, akik tetszenek neked, akkor önmagadon változtass. Gondold át, hogy mi az, ami miatt nem figyelnek rád. De első sorban azt gondold át, hogy olyan férfiak tetszenek e neked, akik méltó párjaid lennének, vagy pedig egy külső mintát próbálsz követni, amely nem a te lelkedből fakadó. Manipulálni soha senkit nem kell. De rájönni, hogy mit gondolunk rosszul, azt igen:))) Évi

ÚJPEST

(Napocska, 2012.09.08 11:01)

Szia.
Vagy két hete minden ok nélkül nagyon mély szomoruság van rajtam aminek nem tudom az okát pontosan olyan mintha teljesen üres lennék bent,sokszor csak vagyok,létezem de olyan mintha nem a földön lennék.Mi ez?Mi történik velem ?Mostanában sokat fáj a melkasom és a lányom torka.Találok magamnak megfelelő munkát?
Köszönöm.
Erzsi

Re: ÚJPEST

(Napocskának, 2012.09.12 14:40)

Régi.. nem tudatos emlékképek jönnek felszínre.. érzések formájában jelentkeznek...ezeket már megéltük..de nem emlékszünk..gócokat formáltak energetikai rendszerünkben..nálad szívcsakránál érződik ( érzelmek) ..lányodnál torok ( kommunikációs központ)..ezeknek feltárása és oldása a cél...félelmeinkkel való szembenézés ..leküzdés....álmaidat érdemes lenne feljegyezni ha emlékszel rájuk...
Csilla

avatar

(sárközi ágnes, 2012.08.27 20:31)

Kedves Segítők !

Nem tudom mi a bajom. Furcsa, érthetetlen álmaim vannak. Magukra az almokra nem emlékszem csak az érzésre. Nem akarom , eltolom magamtól.
Mi a feladatom? Miért születtem most? Halál , elmúlás ,
Olyan mintha lenne egy esküm , ami köt.
Büntudat
Köszönöm

sárközi ágnes

Re: avatar

(Ágnesnek!, 2012.09.03 22:05)

Kedves Ágnes!
Azt gondolom jó volna egy másik szemszögből meglátnod a halál és elmúlás fogalmát.....a fizikai test halála egyfajta újjászületés...a létezés folytonos állandó..csak az anyag változik ..másik síkban más dimenziókban..ez az oka furcsa és érthetetlen álmaidnak is..eltolod .. nem akarod..pedig ha megérted .. el is fogod tudni fogadni
Eskü: bizalmas titoktartásra kötelezett
Bűntudat: nem kezelted maximális bizalommal ( régmúlt)
Csilla

Re: Kettő között

(Dinának!, 2012.09.06 21:54)

Kedves Dina!
Először magadban kell az érzlmeket a helyére tenned..és mérlegelned.. számodra melyek a fontos részei egy párkapcsolatnak... 2 embert összegyúrni képtelenség:) döntés és felvállalás..vannak olyan típusú emberek akik tudnak párhuzamos kapcsolatokban létezni ...és mindegyikből a szépet képesek magukénak érezni..te nem tartozol közéjük..
CSilla

Mária

(Mária, 2012.09.04 22:40)

Olvastam Szuromi Eszter oldalán az írásodat. Tetszett már megint. Csak azt szeretném kérdezni, hogy jelent-e az valamit, hogy pont a szulinapomon 31-én volt Kék Hold? Koszi!!!

Kettő között

(Dina, 2012.09.04 14:10)

Kedves Segítő!
Két éve van barátom, megszoktuk egymást, szeretem (első sex).Mostanában sokat beszélek az exemmel, aki meg akar kapni, és én sem zárkózok ez a dologtól, csak a lelkiismeretem nem enged....ami a jelenegi barátom nem ad meg ő azokkal kecsegtet, dícsér bókol...
Mit kellene tennem? Segítsetek... :((

Olvasás

(Milla, 2012.08.08 12:32)

Amikor olvasunk, ténylegesen honnan vesszük az információt? A szerző tudata, Akasha Krónika, más? Köszönöm: Kamilla

Re: Olvasás

(Kamillának, 2012.08.18 21:13)

Ha megkérlek részleteznéd ezt a kérdéskét? talán többet tudnék írni annál ..mint hogy, nem csak krónika
köszönöm
Cs

Álmok és érzések

(Bea, 2012.08.14 09:07)

Kedves Segítők!
Szinte mindig azzal a sráccal álmodok akit szeretek, de ő elzárkozik előlem, s még nem alakult semmi. Feladtam egy időre és elfogadtam hogy ez van, valami beletörődés és nyugalom szállt rám ezügyben. A szemmel látható dolgok, a pasi viselkedése felém nem változott semmit. De megint szinte minden éjjel vele álmodok. A régi álmaim arról szóltak hogy elutasitott hogy "követtem" de nem értem el. A mostaniak arról hogy mellettem van. Ezek csak álmok vagy esetleg annak előjelzői hogy lesz köztünk párkapcsolat?
Köszönöm!

1043.BP.KASSAI UTCA8

(KOVÁCS ERZSÉBET, 2012.07.28 22:05)

Szia.A tegnap estig semmit nem tudtam rólad de amikor elolvastam a honlapodat egy ősigazság hatolt végig rajtam.Köszönöm.
1975,08,18-án születtem 2003-óta pránanadit tanulok viszont most 2
hete angolosan lelépett a férjem de már egyszer lelépett 2,5 ével ezelőtt csak fél év után visszajött,ráadásul fél éve munkám sincs amit azóta is keresek de van két szép gyerekem.légyszives segits nekem hogy találok megfelelő munkát ami nekem való és mit csináljak a férjemmel vagy mi a sorsom vagy miért hagyott el mi a dolgom vele,mert már eladta a lelkétb az anjával együtt.Az Andi nagyon sokat mesélt rólad remélem egyszer személyesen is megismerhetlek.
Köszönom szépen és puszillak

Re: fordulat

(ErZsinek, 2012.07.29 14:24)

Kedves Erzsi. Nehéz lenne ezeket a sorsfordulatokat itt felfejteni egy levélben. A férj aki eltávozik, őt engedd most békében útjára. Messzire kell ahhoz menni, és mindent kell vesziteni ahhoz, hogy megértse az ember a helyes értékrendeket. Aki el akar menni a családi tűzhely mellől, ő menjen, hiszen nem is tudta ellátni becsülettel férji feladatait. Ezen kivül te ezzel beteljesited egy karmikus adósságd is, és tiszta lappal nyithatsz egy új fejezetet magadnak. A munka nincs még körvalazódva körülötted, de valahogy gyermekekkel szemben kell még Szolgálatot teljesitened, és ezek nem a saját gyermekeid. Talán ez a Szolgálat fog majd neked kaput nyitni. Ami most a feladatod, hogy zárd le a múltadat, és értékeld őjra az életed, a vágyaid és az álmaid. Ezen a fórumon most csak ennyit irhatok le neked. Andi odaadja a mail cimemet, ha szükséged van rá. Tégy Rendet az életedben, megkapod hozzá a kellő erőt. Kívánom hogy megleld a békességed, amivel újraértékeled a nőiességed. Évi

Re: Re: fordulat

(Kovács Erzsébet, 2012.07.30 14:24)

Drága Évi!
Köszönöm an leveledet ahogy olvastam a leveled végig síetam mert ésszel tudom hogy ezt kell tennem lelkileg még nagyon fáj mert én úgy érzem mindig nagyon rendes voltam hozzá ő meg mindig becsapott és ezt már harmadjára élem át ,1 szer az első férjemtől 2 szer meg ettől a férjemtől.minden nap után rájövök hogy le kell zárjam ezeket a fájdalmakat a családommal ,gyerekkorommal,férjeimmel mert már a munkámmal kezdtem mert először azt hagytam ott.A gyerekekkel fiatalkormban éreztem azt hogy foglalkoznom kell de nem volt pénz a tanittatásomra így abbamaradt mert megszületett a lányom és egyedül maradtam vele így nagyon jól tudtam milyen a felelőség.Szerinted gyógyitással foglalkozzak?
Köszönöm Erzsi

Re: Re: Re: fordulat

(Erzsinek, 2012.08.04 15:37)

Talán először most tanuld meg tisztelni saját magadat, hogy többet ne járj így. Tudd, hogy milyen az a férfi, aki téged megbecsül.
Még ne gyógyits. De beszélgess emberekkel, és próbálj nekik segiteni párkapcsolati problémákban. Eközben önmagad is feltárod, és rájössz, hogy a sors nem véletlenül hozott téged ilyen helyzetekbe. Okkal történt, és ebből fog később a munkád is fakadni.

BUDAPEST 1043

(csillag, 2012.08.03 19:13)

Kedves Évi!Nem tudom mitévő legyek mert a férjem aki itt hagyott bennünket nem akarja sem a hitelt ,sem a gyerekek utáni adó visszaigénylést sem a rezsibe amit együtt használtunk el hiába mondom hogy a gyerekének is segit evel ő váltiggé állítja hogy nekünk nem ad.Ma beszéltem egy ing-nővel hogy felvennének dolgozni mint válalkozó szerinted jó lessz nekem ?Ki tudok belőle mindent fizetni?Két gyerekem van az egyik nem közös nem értem miért gyűlöl ennyire bennünket?Nem érti meg hogy én most munkanélküli vagyok és minden forint számit.Előre is köszönöm!
Légyszi segíts mert néhanapján úgy érzem megbolondulok.

Re: BUDAPEST 1043

(Csillagnak, 2012.08.04 15:34)

A férj, aki elment tőletek nem gyűlöl, csupán menekül. Le akarja rázni a múltat, mert úgy véli egyszerübb lesz annak terhei nélkül. Pedig dehogy. Te hagyd őt, hagyd, hogy magától támadjon fel a lelkiismeretete, ami talán felelősségre tanítja. Te csak azzal foglalkozz, hogy hogyan tudnád megoldani a helyzetet őnélküle. Erős nő vagy, tervezzed meg hogy mit hogyan. A munka amit felajánlottak elindit az önállósodás útján, ahol embereket fogsz megismerni, akik tovább segítenek téged. Nem ez a végleles munkád, de elindít téged. Tedd ki a szivedből és a lelkedből azt a férfit, aki cserben hagy egy nőt gyermekkel, és bizz saját erődben. Ezt kérik tőled az égiek. Szeretettel bíztatlak még egy kevés kitartásra. Évi

HO HO ho .......rgász:)

(Beának, 2012.08.02 16:01)

Kedves Bea!
Nagyon szépen köszönöm a dícsérő szavakat és az elismerést...igazán jól eső érzés olvasni....Félni ... a félelemtől lehet..a madarak számodra a szabaságot is jelképezhetik...a felhőtlen romantikát is...de az idevezető úton végig kellene menni...meditáció jó dolog..ha az ember minden jellegű gondolatot ki tud tenni ami a tekervényekben zakatol...írni írhatok mindíg...mégsem lesz teljes és kerek...ha majd eljutsz odáig hogy fizikai síkon is elfogadd segítségemet...(lehet elég akár egy mondat vagy gesztus)...eldől:))) nagyobb lépésekben tudnál haladni
puszillak

Ho'oponopono

(Beus, 2012.07.30 20:59)

Kedves Csilla! :)

Annak ellenére, hogy elsumákoltam (elengedtem a fülem mellett) amikor ajánlottad többször is az "utaztatást" a hattyú szerű -előző életekből (is) szerzett - negatív energia blokk oldására, sokat gondolkodtam rajta, hogy mit kéne és vajon miért van bennem "elutasítás"... Rájöttem, hogy vannak dolgok jelen életemben is amikre még igy emlékezni is sokk, nemhogy ujra átélni őket, az ismeretlen előző életekről nem is beszélve. Gyáva vagyok ehhez kissé, de rájöttem hogy nem az a megoldás mintha ugy tennék, hogy meg sem láttam volna hogy felajánlottad a segítő szándékodat! :)
De nagyra becsülöm a tudásodat amivel eddig segítettél ezért kérdezlek újra ezzel kapcsolatban. Találtam ezt a Bagdi Bella féle Ho'oponopono meditációt és elég sokat hallgattam is már, és tényleg tapasztalom, hogy képes semlegesíteni-oldani a negativ dolgokat. A meditációban kulcs szavakat kell használni (egy szóban összefoglalni a lehető legrövidebben a problémát és szeretetet küldeni neki)... De hiába gondolkodok hogy ezt a "hattyú dolgot" milyen szavakkal oldhatnám.... Van valami ötleted, megérzésed ezzel kapcsolatban? Köszönöm! :)

cica

(Milla, 2012.07.16 13:34)

Kedves Csilla! Szeretném megtudni, hogy a cicám miért ment el? Pénteken elgázolta egy autó tőlünk távolabbi főúton.
Köszönettel: Milla


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

Következő »