Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.10.03.

2011.10.03

Kérdezzetek

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Re: cica

(Millának, 2012.07.26 23:51)

Nem a miértje a fontos..hanem az állítmánya..elment és sajnos nem tér vissza..a kisállatok is tanítanak minket valamire..Évi olyan szépen megfogalmazta a mostani idők dalainak feladatát ..ez is olyasmi ..fentebb olvashatod:)
CS

Re: cica

(Millának, 2012.07.26 23:55)

Helyesbítek...amikor írtam.. Évi válasza fentebb volt..mindíg elfeledkezem arról a tényről..miszerint amikor a válasz megjelenik itt..a többi alá kerül...tehát lentebb keressd:) ez olyan micimackós volt:)
Csill

smodell@citromail.hu

(gabcsi, 2012.07.23 21:08)

Mélységes szomorúságot érzek mostanában, és mintha köztes létben lebegnék. Olyan minden mindegy állapot. Elengedések történnek bennem. Tudnom kell, hogy csak én érzem ezt, vagy ez most egy álltalános állapot? És vajon a felemelkedés melett döntött a felsőbb énem? Vagy már az történik velem? Jön valami az üresség után?
Köszönöm.

Re: smodell@citromail.hu

(Gabcsinak:), 2012.07.24 08:59)

Ez most egy általános állapot. Elengedésre kerülnek a sok életen keresztül belénk égett érzelem mintánk, amik karmikus folyamatokat gerjesztettek. Az ugynevezett álarcok, álruhák lekerülnek, hogy eredendő személyiségünk előtünhessen. A szomorúság oka a búcsúzás. Elbúcsúzunk őseinktől, sok évezredes múltunktól, hogy újraformáljuk önmagunk. Kiüresedik minden, hogy új tartalommal töltődjön fel. A felemelkedés mellett döntöttél, ha ez az érzést éled. Az ürességet meg kell töltened olyan álmokkal, amelyek belőled fakadnak, de eddig nem tudtak megvalósulni. Be kell rendezned a saját teredet. Milyen értékekkel teli életet szeretnél élni? Itt ne a vagyonra gondolj, hanem amit megélnél szivesen. Ami szived szerint való volna. Merj álmodni.
Évi

GF.

(Beus, 2012.07.17 10:40)

Kedves Csilla!
Több éve olvasgatom a Sheldan Nidle által közzé tett közvetitéseket amiket a Galaktikus Föderáció nevében ír. Valamint a földimennyország oldalán van egy "idő vonal" amiben meg van szabva hogy idén tavasszal, meg nyáron, meg ősszel mi fog történni... Ám eddig semmi nem vált valóra belőle... Kamu az egész? Vagy tényleg megtörténik az idén az Ufó beismerés és a flotta Földre szállása? (Én igaznak éreztem de ahogy telnek az évek és semmi látszatja a megvalósulásnak egyre inkább kételkedek) Köszönöm a válaszodat.:)

Re: GF.

(ufok, 2012.07.19 09:04)

Kedves Bea!
Erre szeretnék én (Évi) válaszolni. Nem más bolygóbeli lények csodáira kell várni, leszállásokra. Ahhoz, hogy a mi világunknál magasabb intelligenciákat meg tudjunk látni, hallani, ahhoz fel kell venni az ő rezgésszintjüket. Ez eddig is igy volt. Olyan létezik, hogy felveszik a 3. dimenziós test rezgésszintjét magasabb intelligenciák, és személyesen elmondanak gondolatokat, vagy a történésekbe belefolynak, és változásokat hoznak. De ez sem olyan, mint egy sci fi film. A magunk életében kell figyelnünk saját cselekedeteinkre, gondolatainkra. Csodát helyettünk senki nem tesz, aki pedig ilyent igér, az hazudik. Önismeret, a sorsunk megváltoztatása, a számunkra megfelelő sorsutunk felismerése, arra visszatérés, az, ami visszavisz minket a fejlődés spiráljába. Ha valaki a saját tisztán hallását, látását visszanyerte önfelismerései útján, ő láthat és hallhat olyasmit, ami amúgy nem látható minden ember számára a fizikai szemmel. De ez is ennél bonyolultabb, hogy egy levél kereteibe beleférne. Vannak fényjelenségek amit sokan észlelnek, vannak bevetített képek, amik félrevezetik az embereket, és sokminden van, amit nehéz helyesen értelmezni, éppen ezért nem is lenne szabad foglalkozni vele, mert csak tévútra terelheti az embert. A kulcs mindenkinek önmagában van. Saját felismeréseiben, gondolkodásában. A világ változik körülöttünk folyamatosan, és azt az ember saját tudatossága teszi. Segítenek minket kivülről nagyon is, de rajtunk áll vagy bukik a fejlődés gyorsasága és mibenléte. És ezt így látom, csak az én tudásom szerint való vélemény. De remélem tudtam vele segíteni. Évi

Sikeres?

(Beus, 2012.06.27 19:43)

Kedves Segítők!

Az "Azonnali gyógyulás kulcsa" című könyvben leírt kvantumszinkronizáció nevű gyakorlattal probálok bevonzani párkapcsolatot azzal az emberrel akit szeretek. Már csinálom egy ideje de még nem annyira látom hogy kezdene alakot ölteni a dolog. A szemmel láthatatlan térben kezdenek már valóra válni a dolgok és sikerülhet? Köszönöm szépen:)

Re: Sikeres?

(Beusnak, 2012.07.01 13:19)

A"Bevonzani" kifejezés többrétű és összetett eseménynek számít..egy kommunikációs csatornának 2 vége van ..és ha az egyik oldalon nem befogadóak valamint kevésbé érzékelőek ..akkor bizony nagyon nehéz annak folyamatát felgyorsítani hogy ez ténylegesen alakot öltsön:)
Csilla

"valami" elindult...

(ani, 2012.06.19 23:32)

Kedves Csilla,
kb.egy honapja valahogyan ugy erzem, mind ha el kezdtek volna mukodni, beindulni a "pasi" dolgaim..... s egy konkret pasival is - a zongoristammal :o))) es azert piciket mindig bennem van az "agyalas" a dolgok korul....de mar csak picit....s van egy olyan konkret dolog amibe kellene egy kis eligazitas.....szerinted egy kozos nyaralás - mit hozna magával???? (mert hát elgondolkodtam a lehetosegen, hogy bevalalok ilyesmi tapasztalatot vele kapcsolatosan) .... koszike :o)))

Re: "valami" elindult...

(Aninak, 2012.06.21 11:36)

Hurrá ...végre... ezt vártad a szíved mélyén :) menj vele nyaralni ..lehetőség...megtapasztalni akkor fogod ha lépsz:))
Jó lesz:)
Puszillak

Re: Re: "valami" elindult...

(ani, 2012.06.26 15:30)

Kedves Csillus....
hát kb egy hete mind ha "más" világban repülnék, s nem a realitásban élnék, s olyan hirtelen, kiszámithatatlan dolgok történnek velem, hogy nem is győzom feldolgozni őket....de nagyon örülök nekik :o)) s magamnak is, mert ugy érzem hogy amit mostanaig "tanitottak" nekem azt most elég jó tudom müködtettni. úgy lehet mondani - teljesult egy régi álmom - s olyan módon, ahogy azt én el sem tudtam képzelni - nagyon szuperul....s remélem hogy a folytatás is ilyen jó lesz....ja, es a nyaralásra együtt megyünk - véglek eldőlt :o))))
szép nyári napokat kívánok neked is :o)) pusz

Re: Re: Re: "valami" elindult...

(Aninak, 2012.06.26 15:59)

csupa csupa jó hír:)..nyílván nem lehet mindent egyszerre..csak lépésenként:) köszönöm szépen a nyári kívánságaidat ..ti is érezzétek remekül egymást:)
puszillak

szellemek

(B.Rita, 2012.06.06 10:00)

Kedves Csilla!
Még régebben mondtad, hogy a földi dolgokra koncentráljak, vegyem tudomásul a másik síkokat is, de a földire fókuszáljak, mert ezért jöttem. Nos az utóbbi időben nem igazán foglalkoztam szellemekkel. Persze álmodtam velük, de nem igazán lényegeset, csak szokásosakat. Majd kb. 1 hete azt álmodtam, hogy anyukámmal beszélgetek egy félhomályos hotelszobában. Kis idő múlva anyukám helyén egy kislány ült, a lámpák elkezdtek villogni, elkezdett közeledni felém. Mire nagyon megijedtem, sírni kezdtem, majd hirtelen sötét lett. Aztán jött egy elektromos hang és a lámpa újra égett. Mire megcsörrent a mobilom. Felvettem, de csak elektromos sistergés hallatszott benne. Kinyomtam, földhözvágtam, majd megint csörgöt egyet és bekapcsolt a hangpostafiókom "Önnek 1 új üzenete van (1 sípolás, és folytatta ugyanazon a női hangon)" "Tudjuk, hogy megy ez. Attól, hogy maga nem keres minket, mi még keresünk téged." És itt ébredtem fel. Szerinted ez azt jelenti, amit mondtak? Mégis miért keresném őket? Kicsit összezavartak... Előre is köszönöm a válaszod Csilla!

Re: szellemek

(ghosts Ritának, 2012.06.06 23:53)

Drága Ritusom!
Teljesen jó az út amin haladsz..nyílván a más dimenziókból érkezett üzeneteket sem kell kizárni..hisz tudod ..segítenek a megfejtésben..
most én is ezt fogom tenni...sötétség.....fény...villogás...üzenet...anya és kislány..no? összerakós játék:) neked menni fog ..van tudásod:)
nem tudatosan keresed őket...életed részei ..a kapcsolódás oda vissza történik...várom a megfejtést...ha nem sikerül ..folytatom a puzzle-t.
puszillak
Csill

Re: Re: szellemek

(B.Rita, 2012.06.07 11:31)

Szia!
Köszi a gyors választ :) Hmm... hát van egy pár tippem...
Felemelkedés, belső gyermek, tisztánlátás, helyzetfelismerés, anyáskodás, fejlődés.
Elsőre ezek ugrottak be. Jó felé gondolkozok?
puszi :*

Re: Re: Re: szellemek

(Ritusnak, 2012.06.08 12:12)

Tapsvihar:))))
kiegészítve ....gyermekek ..csoportosan akár..velük való foglalkozás és fejlesztés a későbbiekben
puszillak

Re: Re: Re: Re: szellemek

(B.Rita, 2012.06.08 20:23)

:) Elte óvodapedagógia... De azért még reménykedek Semmelweis-ben is ;) Köszönöm az infókat!
Szép hetet! Puszi és ölelés: Rita

Re: Re: Re: Re: Re: szellemek

(Ritusnak, 2012.06.12 00:48)

Örülök..Ignác is bejön:)) ha tényleg szeretnéd
puszillak

Mária

(Mária, 2012.05.30 21:49)

Kedves Évi, hálás koszonet a mai cikkedért Szuromi eszter oldalán - Nem kell a boldogságodat .......! Éppen készultem írni neked, hogy mi torténik velem, mert olyan álmokat éltem át, hogy egyik éjjel egy temetoben jártam, másnap vagyis éjjel pedig sok réztekercset találtam, meg amúgy is elég rossz passzban vagyok, hogy mi a manó torténik korulottem? Sok mindent megértettem ebbol az írásodból. Médegyszer hálás koszonet érte!!! Mária

Re: Mária

(kitartás, 2012.06.01 12:30)

Az álmok mind mind minket segitenek, feljön minden bennünk. És ezeket már ne ebben az életünkben keressük, és nagyon érteni sem. Mindennapi élethelyzteink mind mind próbatétel. De értünk van, bármennyire nehéz is. Még egy kicsit kitartunk, és hirtelen fog kisütni a nap:)))) Te csak hidd, hogy amire vágysz, az ott van. Aki te vagy valójában, azt el nem vehetik tőled. Kitartásunk nagy próbái ezek.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

Következő »