Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.10.03.

2011.10.03

Kérdezzetek

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

bölcsesség

(Anita, 2012.05.23 16:56)

Kedves Évi és Segítők!
Ez a dolog,amit le fogok írni,még május 4-én történt velem.Reggel arra ébredtem,hogy valami nem olyan,mint szokott.Később rájöttem,hogy más valaki is "lakik" bennem.Nagyon nagy bölcsességet éreztem irányából egész nap.Estefelé elfáradtam és mondtam neki,hogy szeretnék pihenni nélküle,mert nagyon elfáradtam.Ekkor a szívcsakrámat kb.30cm sugarú körben égetni kezdte/ekkor már nem volt bennem/.Jó 5 perce zajlott ez a dolog,mikor mondtam neki,hogy csak akkor engedem meg neki,hogy ezt csinálja,ha hasznos a számomra.Még vagy 20 percig biztosan tartott a dolog,mikor elment tőlem.Másnap azt éreztem,hogy kisebb lett a kötődésem sok földi dologhoz.
Szerintetek ki lehetett ő?
Miért volt velem egész nap?
Egyáltalán,mit tudtok mondani erről a történetről?
Köszönöm szépen!

Re: bölcsesség

(Anitának, 2012.05.29 00:16)

hamarosan válaszolni fogok..köszönöm a türelmet
Csill

Re: bölcsesség

(Anitának, 2012.05.29 17:41)

A mostani időszakban a szivünk körüli fal kerül megbontásra. Legtöbbünk mire felnő, addigra már bizalmatlan, fél az emberktől, már a megfelelésért és a megélhetésért küzd, és már nem is tudja, hogy mit jelent szivből sirni, szivből nevetni, átölelni szeretettel a rászorulókat, őszintén kitárni a szivünket. Sok segitség érkezik el azokhoz, akiknek lejár a több évszázados karmikus kiegyenlítődése, hogy újraépülhessen a test és a lélek egysége, hogy a sziv megtanuljon bizni és szeretni. Elő fog még ez fordulni, és nemcsak a szivnél, hanem máshol is megtörténnek a testben az átégető folyamatok. Ezzel együtt pedig változások az életben. Próbatétetelek, hogy hogyan viszonyulunk másokhoz. Mennyire vagyunk átérzőek. Mennyire vagyunk hálásak mindenért, még a nehéz tanításokért is. Az érzelmi megnyilás elszakitja az elbert az egyre gyorsuló világ versenyistállójától, és lassanként átemeli egy nyugodtabb , békésebb létezésbe, ahol megváltozik az érték és a mérték. Őseink szellemiségei segítenek hozzá. Engedd át magad, bár kétségtelenül jelezni kell, ha a test esetleg nem birja. Szeretettel: Évi

Re: Re: bölcsesség

(Évinek, 2012.05.30 10:26)

Nagyon szépen köszönöm a választ!
Az Ég áldjon érte!
Anita

talalka

(ani, 2012.05.04 01:07)

Szia Csillus...
kb egy hete írtam emailt neked, es csak vartam a válaszod...mert volt utam Budapestre szombaton s szerettem volna talalkozni veled, s beszelgetni - rolam - egy piciket, hogy hol tartok pasi ugyben ...
de hát úgy látszik hogy ennek sem kellet oszejonni, amit sajnalok....ezért írok ide, s kérdezlek. koszi.

Re: talalka

(Aninak, 2012.05.05 13:33)

Drága Anikám...van hogy hetekig nem nézem meg az egyik mailes fiókomat mert kettő van...ezer bocsánat ..most minden gyors...tudod közvetlenül az első lehetséges elérhetőség a telefon...ne sajnálld.. majd legközelebb..ehh ezek a pasik:))
puszillak
CSill

Re: Re: talalka

(ani, 2012.05.06 00:16)

most már fogom tudni akkoriba meg eleg zűrös napjaim voltak.....na és még egy picikét szét tudnád bontani nekem azt az ...... ehh ezek a pasik -at???
Tudom néha nehéz velem....sokáig ugy el vagyok magamnak, csinalom a dolgom amit kell, de azért minél tovább annál jobban előre jön bennem az, hogy amit mostanaig csinaltam nem érdekel már, nem látom értelmét, es csak az fele hajlok belsőleg, hogy egy igaz, szép kapcsolatra vágyom, amiből lehet épiteni a tovabbiakban.......s ezzel nem tudok mit kezdeni.....igen...a pasik....ezért is kellen útbaigazitás egy picit nagyon. puszillak Ani

Re: Re: Re: talalka

(Aninak, 2012.05.08 09:20)

szió..szét fogom bontani de nem közszemlén
puszi
Csill

Re: Re: Re: Re: talalka

(ani, 2012.05.11 00:50)

ok......bisztossan jelentkezem hogy mikor tudunk talalkozni szemelyesen is, csak most picit sok a bajom még....:o))

Re: Re: Re: Re: Re: talalka

(Aninak, 2012.05.12 00:38)

Anikám
hidd el nincs sok baj:)) legfeljebb számodra bosszantó események ..dolgok...sűrüsödhettek össze ..jól van majd jelzel ha tudsz...jah ha esetleg nem válaszolnék emailen sem ...kérlek küldj sms-t ..megköszönöm:)) akadhatnak olyan időszakok amikor valami miatt képtelen vagyok netközelbe férkőzni:)
puszillak

Harag

(Beus, 2012.05.02 20:52)

Kedves Csilla!
Ez lesz az utolsó kérdésem szerintem, legalábbis ebben a témában, mert kissé belefáradtam -(fájó ürességet érzek magamban)- a dologba, hogy nem haladok semerre. A kollégám akibe szerelmes vagyok, már 3. napja nem szól hozzám, olyan szinten, hogy a köszönésemet se fogadja és tüntetőleg rám se néz. Négyszemközt megkérdeztem mivel bántottam meg: hátat fordított nekem és ugy tett mintha nem látna nem hallana,- majd kiment az irodából.
Azt szeretném tudni csak: Ennek ellenére még mindig ugy "látszik" a jövő hogy kialakul köztünk párkapcsolat- viszonzott szerelem vagy már engedjem el teljesen még a reményt is?
Köszönöm a válaszodat az eddigi türelmedet! - (ami nem volt kevés mert gyakran kérdezgettelek:)

Re: Harag

(Beusnak, 2012.05.02 23:08)

Türelmem az van...még:) nem szeretnélek megbántani de olyan érzésem van mint ha a hiábavalóságodat élnéd...ugyanabba a témába kapaszkodsz vissza mint ha más nem is létezne ..pedig csak körül kellene nézni... nyitott szemmel járni
remélem nem voltam bántó sem sértő ..csak próbálom szépen megfogalmazni...nem egyszer írtam emailt ...valami okból kifolyólag soraim nem jutottak el ..nem ténylegesen hanem a fülecskédbe:)
Csilla

párkapcsolat

(Párkapcsolat, 2012.05.03 10:53)

Az emberek általában kivetitik az érzelmeiket a vágyott képhez hasonló emberekre. A probléma akkor áll elő, ha nem tud valaki tovább lépni, hanem egyszercsak kényszeresen ragaszkodik egy emberhez. A másik fél ezt megérzi, és vagy belép a játékba, vagy "erőszaknak" éli meg, és kerülni kezdi azt, akitől olyan érzelmet érez át, ami számára akkor nem kezelhető. Egy párkapcsolati játékot ketten játszanak. Vagy így, vagy úgy. Ha valaki ebben nem tud valamiért részt venni, őt meg kell tisztelni a döntésében. A szerelem elfogadó, megbocsájtó és értő. Kevés az olyan ember, aki mellé ne született volna meg a társ. Ha nem leljük, akkor még bizony valamit félreértünk , vagy bizalmatlanság van a lelkünkben.

Társ

(Milla, 2012.05.02 09:13)

Kedveseim!
1. Teljesen egyedül maradtam. Találkoztam volna az utcán egy régi kollégámmal, de, mivel éreztem, hogy egy beszélgetésnél többet akar, szinte elmenekültem. Jól gondoltam? Lehetne-e, lesz-e valamiképp ebből igazi, hosszan tartó kapcsolat? Ő szabad? Szeretek egyedül lenni, de azért jó lenne egy társ és társaság. Vagy így tudok kiteljesedni, egyedül?
2. Korábban Csilla írta: egy helyben topogok. Léptem kicsit előre?
3. Korábban Évi írta, hogy készül egy új honlap, gondolom itt lenne rá utalás, így meg lehetne találni?
Köszönettel: Milla

Re: Társ

(Millának, 2012.05.02 22:53)

Avval hogy felismersz és meglátsz lehetőségeket ..vagy megfogalmazódik benned annak csírája ..picivel előrébb léptél..ami elől menekülsz az a saját belső félelmed...felvállalás és minősítés..ezt vetítheted ki másra..nem a kollegától félsz ..ez a lényege...fogadd el amit a lehetőségek adnak élj vele . alakul ahogy alakul:) ettől tudsz előrébb haladni
Csill

Re: Társ

(Millának, 2012.05.03 10:45)

Túl sokat gondolkodsz. Egy beszélgetés, egy mosoly mögé sose gondolj semmit. Ha férfival beszélsz, az embert lássad. És hagyd alakulni maguktól a dolgokat. Hisz mind a ketten benne vagytok egy beszélgetésben. Az agyunk és a félelmeink csak megkeserítik az életünk. Engedd a dolgokat a maguk útján.
A honlap sajnos még nincs kész.
Évi

Kedves Csilla!

(Anette, 2012.04.26 22:18)

Nagyon köszönöm a személyes találkozón átadott információkat! Mély, távoli múltakba nyúló meglátásaid valósak, jövőképed, amit sorsomra vonatkozóan lefestettél pozitív, erőt adó, tiszta volt. Jó érzéssel, feltöltődve jöttem el a megbeszélésről tudva, hogy az út, amelyen haladok a célom felé visz. Megnyugtattál. Csodás ember vagy... még biztosan találkozunk!

Re: Kedves Csilla!

(Anettnek, 2012.04.27 11:31)

Kedves Anett!
..élmény volt részemről is..kristálytisztaság:)... ami fontos..időt energiát önmagad felé fordítsd....hamarosan eljön az idő amikor ismert gyógyítóvá ..segítővé válsz ..kevesebb lehetőséged lesz erre:)
puszillak

bczirakirita@gmail.com

(Rita, 2012.04.23 11:56)

Kedvesek,

Kérem a segítségeteket, hogy hogyan tovább? szerintetek mi lenne a megoldás?
Kisebbik fiam kényszerbeteg, már 14. éve terrorizál minket (családját), most 27 és fél éves. A tegnapi nap majdnem tragédiával végződött, de ez nem az első esemény, hanem a sokadik, már teljesen lemerültünk.

Köszönöm a választ, üdvözöllek Benneteket, Rita

Re: bczirakirita@gmail.com

(Ritának, 2012.04.24 00:22)

A fiú fél ..tart valamitől .. evvel próbál védekezni.. sakkban tartással érzelmi zsarolásokkal stb..ha meg tudnád nézni mi van a mélyén.... esetleg lehetne neki segíteni..jelenleg ebben az állapotban nehéz lesz de van rá esély....rengeteg negatív energiát hordoz ..kívül belül..
összetett .. nagyon nehéz életszakasz ez...írok mailt bővebben ...addig is gondolkodom a megoldáson
Csill


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

Következő »