Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.10.03.

2011.10.03

Kérdezzetek

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Re: egyetem

(Ritusnak, 2012.02.21 10:42)

Ritám:)) megleptél..döntések..halgass a szívedre..nem vagyok a helyedben de olyan sorrendben ahogy írtad tökéletes...személyiségedhez a dietetika lényedhez a gyerkőcök állnak közelebb..képességeidet nézve mindkettőt el tudod végezni:) a nővérednek rengeteg puszi ..szokásos jókívánságaim..egészség öröm boldogság..szívesen segítettem...neked pedig hatalmas cuppanós
Csill

Re: Re: egyetem

(Ritus, 2012.02.22 10:22)

Köszönöm Csilla :) Majd írok a fejleményekről :)
Puszilunk! <3

Anya csak egy van...

(Bea, 2012.02.16 22:45)

Kedves Segítők!
Eléggé meg vagyok ijedve. Van egy ismerősöm aki elmondása szerint képes megérezni tudni dolgokat. És én szoktam néha néha kérdezgetni. Régebben. De mindig ködös homályos utalgatásokat adott, s még mielőtt megkaptam is a válaszokat ugy éreztem hogy negativ energiák jönnek felém. Nem tudom képzeltem e vagy tényleg de nem érzem tisztának a forrását. Ám ma beköszöntem neki beszélgetés képpen és egyik pillanatrol a másikra bejelentette hogy az Édesanyám haldoklik és meg fog halni hamarosan. Hát majdnem lefordultam a székről. Persze azt hogy mi a baja és hogy mit kéne tennem azt nem mondta el. És megint éreztem a negativ energiát. Az lenne a kérésem hogy valaki nézze meg hogy valóban igaz e ne adj Isten amit mondott. Hogy még időben tudjak-próbáljak segíteni rajta. Vagy pedig ne aggódjak feleslegesen. Köszönöm szépen!

Re: Anya csak egy van...

(Beának, 2012.02.21 10:55)

Kedves Bea!
Ismerősöd egy vérbeli kókler:)) feltűnési víszketegségben szenved ..mindegy mit mond ki akar tűnni a többiek sorából és nincs más eszköze..hallgass a megérzéseidre..de..nem árt édesanyát elküldeni egy laboratóriumi tesztre ..csak hogy megnyugodjatok vagy ha bármi is van tudjatok róla időben..lehetett ez egyfajta jelzés ..de nem az igazság:))
CSill

Re: Re: Anya csak egy van...

(Bea, 2012.02.21 11:10)

Drága Csilla!
Köszönöm szépen megnyugtató válaszodat!
Puszi, szép napot :)

Judit

(Vénusz és Mars, 2012.02.18 16:28)

Üdvözlet a Segítőknek!
1 éve már tudunk egymásról, de csak néhány hete kezdődött el valami közöttünk, ami részemről vonzás és taszítás egyaránt. Aznap, mikor jelentkezett, azt álmodtam összetartozunk.(60 éven túl vagyunk.)
Mindketten már 2 éve függetlenek. Nehezen illeszkednek egymáshoz a fogaskerekeink, ellentétek feszülnek a hit, a világkép, a kommunikáció területén. Ennek ellenére úgy érzem, életképes a szeretetem felé. Egyedül is harmóniában élek, bár szívesen vállalnám egy közös élettel együtt járó "megpróbáltatásokat".
Nem tudom eldönteni: hallgassak az álombeli jelzésre, vagy a józan észre, ami a sok ellentét miatt kihátrálásra invitál. Jó lenne egy kis külső biztatás, igen, ő a te embered, vagy neked már egyedül a legjobb.
Segítsetek!
Mit mondanak rajtatok keresztül az Égiek?

Re: Judit

(Juditnak, 2012.02.21 10:48)

Kedves Judit!
Nyílván van feladat....szívcsakrából áradó érzelmeiddel tudod irányítani...nem szó szerint értem..egyfajta tanítás irányában...nem lesz könnyű ..makacs az ember...de kibontakozásban eredményesnek bizonyul az együttlét:)) egyedül sem jobb ..már
CSill

lorianda72@freemail.hu

(Zsolnai Csilla, 2012.02.18 23:01)

pill moment...kis türelmet kérnék tőletek hamarosan válaszolok a beérkezett levelekre.. összesűrűsödtek az események
köszönöm mindenkinek
Csill

Életút...

(Pego, 2012.02.07 20:38)

Kedves Segítők!
Egy hatalmas változás állt e az életemben a közelmúltban. Megszűnt a munkám, ami gondtalan életet biztosított számomra és a családom számára is. Most keresem az utam és egy dolog motoszkál bennem, ami már egy régi vágyam, nagyon szeretném megvalósítani. Szinte nulláról kell mindent kezdenem egy egészen más műfajban mint amiben eddig dolgoztam.Tudom hogy nem lesz könnyű, de kitartással, rengeteg munkával és az égiek támogatásával sikerülhet.A kitartásomban és a munkakedvemben munkabírásomban bízok, de vajon az égi támogatás is meglesz hozzá?
Előre is köszönöm a választ.

Re: Életút...

(Pegonak, 2012.02.08 21:35)

Nyílvánvaló nem véletlen tereltek erre az útra...ez a tiéd..ilyen pozitív hozzáállással és indíttatással..természetesen meglesz a megfelelő égi segítséged is
drukkolok
Csill

Re: Re: Életút...

(Pego, 2012.02.09 12:09)

Szia Csill!
Köszönöm a válaszod. Ha lehet még egy kérdést feltennék.
Hosszú egyedül élés után úgy érzem megtaláltam a páromat. Másfél éve vagyunk együtt és az első 8 hónap csodálatos volt. Akkor valami történt. Sajnos a mai napig nem tudom hogy mi, de a kapcsolatunk megváltozott.
A párom ma is csodálatosan bánik velem mint emberrel, de mint nővel már egyáltalán nem. Nem értem az okát és nem is hajlandó ezt megbeszélni velem. Felmerült bennem a kérdés...vajon valóban képesek leszünk együtt leélni az életünket, vagy csak valamilyen céllal kerültünk egymás mellé és nincs közös utunk a jövően? Mit mondanak erről az égiek?
köszönöm a választ előre is..
Mindenkinek szép napot kívánok.

Re: Re: Re: Életút...

(lorianda72@freemail.hu, 2012.02.12 20:28)

ez a kapcsolat a bizalomról szeretetről és megbecsülésről szól...régi életek baráti és testvéri maradványa...ehez kapcsolódik jelen életben a női-férfi is..ráadásul építő jellegű:)..vannak szakaszok amikor te segítesz neki és van amikor ő neked...valami bántja a lelkét ...nem érzi jól magát a bőrében..átmeneti állapot ....nyújtsd felé kezed figyelj rá jobban:)) ez adhat megoldás a közeljövőre nézve...s ha nincs változás az sem a te hibád...olyankor útjára kell engedni...fejlődik tanul s ha valóban a te embered akkor visszatér...
Csilla

Re: Re: Re: Re: Életút...

(Pego, 2012.02.13 08:28)

Nagyon szépen köszönöm a választ:-)

Re: Re: Re: Re: Re: Életút...

(lorianda72@freemail.hu, 2012.02.13 09:57)

Nagyon szívesen
Csill

életfeladat2

(Babusnak, 2012.02.05 11:27)

Kedves Babus!
Az irány kiváló..igen..nem csak a családnak..mindenkinek aki be tudja fogadni
:)
Csill

Pletyka

(Bea, 2012.02.03 20:27)

Kedves Csilla!
Folytatás "című" kérdésemre a válaszodat köszönöm szépen. :)
Megcsináltam és hihetném azt, hogy véletlen de inkább csodának élem meg ami történt. Angyali segítséget kértem a gondolati bátoritásra, biztos ami biztos nehogy megsértsem a szabad akaratát és eltávolodjon tőlem. Másnap minden előzmény nélkül felhivtak a volt munkahelyemről hogy menjek vissza dolgozni, és Őt is felvették. Aztán ugy volt áttesznek egy másik helyre, akkor nem láttam volna. Egy nap múlva ez is minden indoklás nélkül megoldodott hogy ott maradhassak mégis ahol Ő is dolgozik. Szóval végre ugy érzem hogy fentről terelgetik a sorsomat és segítenek nekem. De ma történt még valami ami nagyon megdöbbentett és ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Nem tudom hogy segít e vagy inkább gátolja a kapcsolat kialakulását köztünk ami történt. Van egy kollégám akit az elejétől fogva nagyon megszerettem mert megbízható embernek ismertem meg. És neki elmondtam hogy mennyire kedvelem ezt a Pasit. :)
Ma Ő kint állt az iroda ajto előtt ott ahol nekem is dolgom volt és ez a kollégám meg olyan hangosan hogy mindenki hallotta azt mondta nekem hogy hiába nézek rá olyan szépen, meg hiába tetszik nekem annyira (még a teljes nevét is kimondta) úgy se vesz észre. Majd amikor felelősségre vontam később négyszemközt még nem is igen sajnálkozott hanem közölte hogy legalább most már tudja a srác...
Ő meg ugy tett mintha nem is hallotta volna, de 100 % hogy igen.
Azt szeretném tudni hogy miként hatott rá ez? Elvesztettem az érdeklődését vagy közelebb hozta a kapcsolat esélyét?
Köszönöm!

Re: Pletyka

(Beának, 2012.02.05 11:24)

Kedves Bea!
Sorsszerű:))
Eddigi válaszaimat ha figyelmesen végigolvasod..megtalálod erre a kérdésre is :)) Régi és erős kapocs tart össze benneteket...mostantól ezen nem kell rágódnod...spontanaítás hiányzik belőled ..túlságosan szétaprózód a gondolataidat..felesleges...add át magad a helyzetnek és a hatásoknak:)) Minden szép lesz:) de feladattal párosul mint minden:)
puszillak

életfeladat 2.

(Babus, 2012.02.03 14:54)

Kedves Segítők !
Nagyon nehéz volt kilépni a "komfortzónámból",de most nyitottam az emberek felé. Viszont jó lenne egy kis segítség, hogy megfelelő irányba indultam-e? Visszatérő gondolatom, hogy talán csak az a feladatom, hogya családomnak mutassam meg a Fényt.
Köszönöm. Szeretettel: Marika

álom

(milla, 2012.01.31 08:58)

Kedves Segítők! Arra ébredtem, hogy előtte azt mondtam: Jaj, Istenem, jaj, jaj. Jelent ez valamit? Még mindig egy helyben topogok?
Köszönöm. Hála.

Re: álom

(Millának, 2012.01.31 15:15)

Nekem ebből egy sóhaj hallatszott...melyet egy könnyebb létezés kísér ...természetesen itt a földön...valami tehertől megszabadultál valami könnyebb lett ..1 síkkal feljebb ez történt ..idővel leképződik földi síkra is
Csill


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

Következő »