Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.10.03.

2011.10.03

Kérdezzetek

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Folytatás

(Bea, 2012.01.29 14:52)

Kedves Segítők!
Tavaly lejárt a szerződésem a cégnél ahol dolgoztam és az új kollégámé is aki nagyon tetszik nekem. Ő akkoriban még mondta hogy visszajönne dolgozni ha lesz felvétel. De sajnos azota teljesen megszakadt a kapcsolat köztünk se telefonszám csere se internet. Meg a felvétellel is gubanc van senki nem tud semmit még mikor indul. Az lenne a kérdésem, hogy visszavesznek e mindkettőnket a céghez?
Valamint hogy miféle kötődés fűz engem össze ezzel a pasival, hogy lassan egy hónapja nem láttam és folyton ő jár a fejemben egész nap?
Köszönöm!

Re: Folytatás

(Beának, 2012.01.31 10:29)

Kedves Bea!
Ismerkedésnek tökéletes volt a munkahelyi légkör...a folyatás nyílván rajtatok múlik..van régről kapcsolódásotok egymáshoz...mivel ő szorul bátorításra bíztatásra ...ezt az érzést neked kell felé generálni gondolatban...ez tudja kibontakoztatni a további találkozás lehetőségét:))
Csila

Szerelem

(Mintaka, 2012.01.13 10:26)

Kedves Segítők,
a magánéletemmel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Egyedül élek régóta, és nagyon vágyok egy szép szerelemre, párkapcsolatra, de valahogy nem találom. Sok-sok év telt el azzal, hogy úgy gondoltam, ez egy átmeneti állapot, élem az életem, igyekszem jól érezni magam, és biztosan jön majd a szerelem, de nem jött, és ennyi időt egyedül töltve, ezt az állapotot fenntartani mára már nagyon nehéz. Az idő telik, és csak nem jön a szerelem, és közben elmúltam 40 éves ... A hiányérzet meg alig elviselhető mostanra. Félek, hogy valami hiányzik belőlem ahhoz, hogy megtaláljam a társam. Nem tudom, min kellene változtatnom. Ami segítséget tudok, igénybe veszem, jártam, járok terápiára, de csak nincs változás ezen a téren. Tudtok valamit mondani segítségképpen?
Köszönöm,
Mintaka

Re: Szerelem

(Mintakának, 2012.01.15 22:52)

Nagyon hosszúra nyúlna válaszom ...
lorianda72@freemail.hu
kérlek ide pár sort és válaszolok mailben
Csill

Re: Re: Szerelem

(Mintaka, 2012.01.26 09:54)

Kedves Csilla, nagyon-nagyon köszönöm a segítségedet, amit a személyes találkozásunkkor kaptam!!! Azonnal elindultak a változások az életemben, volt, lesz találkozás azzal a férfival, akit nagyon-nagyon szeretek, de eddig évek óta alig engedett közel Magához. Tisztán látom a régi mintáimat (gondolati és viselkedésbeli minták), amik nem engedték a boldog párkapcsolat megélését. Igyekszem tudatosan elengedni őket. Próbára van téve a hitem is rendesen, de most már nem adom fel. Még egyszer nagyon köszönök mindent!!! Ági

Re: Re: Re: Szerelem

(Áginak, 2012.01.26 13:51)

Kedves Ági!
Hidd el én örülök a legjobban hogy hiszel másban ..másnak és önmagadnak ..a gáttörés sikerrel járt
puszillak
Csill

Re: Szerelem

(liliom, 2012.01.26 13:08)

Kedves Segítők!
20 éve élek egyedül, már nagyon régóta hiányzik egy társ. Egy éve van egy plátói szerelem az én részemről, de viszonzást nem kapok. Nekem viszont csak Ő kell,más nem. Vajon fogja-e viszonozni az érzéseimet, remélhetek-e egyáltalán, miben változzak? Ő megérdemel-e engem?

Re: Re: Szerelem

(Liliomnak, 2012.01.26 14:01)

Kedves Liliom...
régi életeidből hozott emlékképek kövesedtek meg a rendszeredben..női vonal...oldásra várnak....Nem csak 1 férfi létezik...
bővebben lorianda72@freemail.hu
Csill

Országunk

(Edina, 2012.01.18 18:00)

Kedves Segítők!

Egy olyan kérdést szeretnék feltenni, ami szerintem most elég sok embert foglalkoztat: Merre tart most Magyarország? Európa és Amerika is velünk foglalkozik, tehát valamit csináltunk, de a sok ellentmondásban nem lehet tudni, hogy jót-e vagy rosszat. Jó irányt vettünk most és ez változást okozhat,ezért a sok támadás, vagy rossz irányba tartunk és ezt akarják megakadályozni? Jó lenne, ha most erre kapnánk valamilyen iránymutatást!
Köszönettel!
Edina

Re: Országunk

(Edinának, 2012.01.19 08:52)

Jelenleg még mindenki próbálja a hatalmi pozicióját megtartani. Előkerültek a "szép szavakkal cirkusz rendező" diktatúrikus vezető egyének, a maguk érdekét rózsaszin csomagba csomagoló önjelöltek, és a régi rendszer magát menekítő pánikszerü intézkedései. Ezen az időszakon át kell menni, mert az embereket ez fogja megtanitani arra, hogy meglássa az Igazságot. Ezt az országot olyan közösség tudja kivezetheti a kátyúból, aki mindenki érdekét tudja közös Igazságba foglalni, és teljesen hiteles az emberek számára. És mindezt békésen, a Törvény és az Igazság erejével úgy, hogy mindenki helyet talál ebben a munkában. Éhezés, rabszolgaság és kényszer nélkül. És lehet ilyen, és lesz ilyen , mert a Terv így szól. De az embereknek fel kell nőniük a saját életükben a helyzethez, mert ez mindenki együttes munkája lesz.

orosháza

(borbás éva-, 2012.01.17 23:00)

66éves vagyok nem hiszem hogy van még az életben ami széppé tehetné napjaimat így érzem és így is van

Re: orosháza

(Évának, 2012.01.18 21:03)

Lehet így érzi de valójában nem így van.. most mélypont..ilyenkor szoktak csodák történni
Csilla

Re: orosháza

(Évának, 2012.01.19 08:44)

Ennek az időszaknak a legfontosabb mondanivalója a gondolkodásmód váltás. Mennyire képes az ember a történéseknek meglátni a jó oldalát. Mert minden ami történik velünk poláris. Van egy lehúzó , nehéz látásmódja, és van egy pozitiv töltést adó, tovább vívő látásmódja. A legdrámaibb helyzet is ilyen. Hogyan állunk hozzá a történéseinkhez, ez a kulcsa. Nagyon sok minden van az ember életében ami Érték, de ezeket meg kell tanulnunk becsülni és főleg meglátni. 66 évesen ez már nagyon sok kell hogy legyen. Kérlek keressed meg egyenként az Értékeket, és add meg magadnak a lehetőséget, hogy örülhess nekik. Kezdj hálát érezni azok felé, akik adtak neked az életedben, és magad felé is. A magány érzetét kezdjed el felszámolni, mert ez kizár a közösségekből, és jöjjél rá, hogy milyen sokat tudnál adni másoknak a saját tapasztalatidból, és kapni mások értékeiből. Eljött az ideje, hogy átfordítsad a gondolkodásmódod. Értékeket keress, és ne buktatókat.
Évi

segítség

(angyal, 2012.01.10 13:00)

Segítséget szeretnék kérni. Minden látó azt az információt adja számomra, hogy nagyon sok ember fog hozzám fordulni segítségért.
Ez az élet feladatom. Ezért ne helyezkedjek el más munkahelyen, mert úgy hátráltatnám ennek a megvalósulását. De hosszú ideje nem történik semmi ez ügyben. Mindenki azt látja , már működnie kellene.
Mi lehet az akadály?

Re: segítség

(Életfeladat Angyalnak, 2012.01.10 13:09)

Ez az életünk nagyon ki van dolgozva, és minden lépcsőfokot be kell járni, hogy eljussunk oda, hogy az életfeladatunk be tudjuk tölteni. Az elénk tett lehetőségeket el kell fogadni, ha amúgy is valamiképpen szükség van rá. Senki nem születik úgy, hogy alkalmas rá, hogy betöltse az életfeladatát, de magával hozza a sorskódokat, az erőket és a gyenge pontokat, a megtapasztalások útját, amit bejárva eléri azt az időszakot, ahol már az lehet, amiért megszületett. Ha a sors úgy rendezi be a körülményeit, hogy az anyagi biztonsága miatt munkát kell vállania, akkor valószinüleg ott fog olyan kapcsolódási pontokat, vagy gyakorlati terepet találni, amire szüksége van a fejlődéséhez. Ha a biztonsága megadatott, akkor is az emberek közé kell lépnie, elmondani a tapasztalatait, megosztani, hogy felismerjék benne mások a segítőt. Ez a vonzás rendje. Ha egy lépcsőfokot kihagytál, akkor azt pótolni kell. Ki kell lépned az emberek elé, és megmutatni magad, hogy felismerhessenek.

gát

(Edina, 2012.01.10 08:53)

Kedves Segítők!
Az utóbbi időben nagyon sokat tanultam, úgy érzem,elég nagy fejlődésen mentem keresztül és a megszerzett tudásomat szeretném mások megsegítésére használni, de valahogy ez nem tud megvalósulni. Szerintetek mi gátol engem? Hol, miben kell változnom? Mit kell még meglépnem, hogy hivatásomra találjak?
Köszönettel!
Edina

Re: gát

(Edinának, 2012.01.10 10:24)

Kedves Edina... ..még nem vagy teljesen biztos a tudásodban..van egy rés ..egy kitöltetlen űr benned...hobby szinten próbálj olyan lehetőséget teremteni magadnak ..ami visszaigazolásokhoz vezet irányodba..
CSilla

pasi

(ani, 2012.01.05 10:21)

Szia Csilla,

szeretném megkérdezni, hogyan látod most a dolgaimat? .... mert én úgy érzékelem hogy csak állok egy helyben s mozdulnom sehova sem lehet - vagy csak nem tudok? vagy nem is kell?....dolgozik az idő? vagy en hatraltatom sajat magam valamivel???? köszike az utmutatásért :o)

Re: pasi

(Aninak, 2012.01.06 11:51)

Kedves:))
Csak nem kell ..dolgozik az idő:)) nem mindig jó ha az ember siet...a mostani időket a jelen teljes átélésével próbáld eltölteni ..az segíthet:))nem kell agyalni semmin:))
puszika

Re: Re: pasi

(ani, 2012.01.07 22:46)

Hát igen.......más nagyon úgy sem marad :o))) ...s csak bízom hogy nemsoka mar jo lesz vegre .... koszonok mindent....:o)


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

Következő »