Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.10.03.

2011.10.03

Kérdezzetek

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Városunk jövöje 2.

(B.B., 2014.11.06 19:06)

Kedves Segitők!

Sajnos az igazság nem győzött hamis bizonyitékokkal elintézték az ujraválasztást. Most a megvehető embereket lefizetik, szavazni viszik majd fü alatt. Sötétedés idején járják a várost és térnek be házaikba uszitani. Békés rendezvényt szervezünk holnapra erre a bukott polgármester aki nem adja maga alol a széket rászervezett egy másik bulit a megvezethető embereknek dinom dánom, fellépők, itatás etetés. És hazugságok hogy a mi választott polgármesterünk ha nyer ki fogja őket irtani. Valoszinüleg az a célja hogy azok az emberek átjöjjenek a mi rendezvényünkre ami közel van és provokáljanak esetleg tömegverekedést robbantsanak ki, hogy később rasszizmussal vádolhassanak minket. A mi választottunk és csapata beszélget az emberekkel, ennyi a kampányuk. Nem járnak uszitani, nem fizetnek le és nem félemlitenek meg szavazokat. A vasárnapi 2. választáson tudunk ugy győzni hogy a másik fél az összes megvehető embert felsorakoztatja, és az összes csalást véghezviszi ami csak eszébe jut? Ez nem kevés ember.

Re: Városunk jövöje 2.

(Ózd, 2014.11.08 13:40)

Ahhoz hogy az igazság végre érvényre is jusson ebben a káoszban, meg kell várni, hogy minden rejtett dolog a nyilvánosságra kerüljön, és ott az emberek megváltoztassák. Ha körül nézel az országban már ugyancsak lehet látni, hogy az érdek-hatalmi szféra egymást kezdi eladni, beáldozni. Saját magát bontja le a hatalmi háló, mert egymást fogják beáldozni. Ebben a világban minden időbe kerül. Sok évszázad hazugságaiból nem lehet percek alatt igazságot fakasztani. És az embereknek becsület dolgában nagyon kitartónak kell lenni, hogy a változások a 3. dimnezióban is áttörjenek. De már lehet látni. Ózd lelke nagyon fáradt, és a legöregebb a medencében. Kell az ifjúi lendület oda, és a kitartás.

Kedveseim!

(Péntek Lajos, 2014.10.21 12:41)

Péntek Lajos vagyok. Szeretném ha segítenétek nekem abban hogy
személyesen telefonon tudjunk beszélni.
Ügy érzem mindenkinek sokat jelentene.

Sok szeretettel köszönöm!
Lajos

Re: Kedveseim!

(elérhetőség, 2014.10.21 13:58)

A bevike62 kukac gmail pont com az elérhetőségem. Azért így adom meg, mert tiltott dolog az eoldal-on az email cím megadás.

Városunk jövöje

(B.B, 2014.10.19 10:49)

Kedves Segítők!
Nem tudom politikai kérdésre szoktatok e válaszolni de azért felteszem.
Városunkban (Ózd) Jobbikos polgármestert választottunk. Ezt a volt városvezetés egyetlen darab hamis bizonyitékkal megtámadta, de ők már a győzelmünk pillanatában kijelentették hogy nem fognak az uj polgármesterrel együtt dolgozni, és ugyis le fogják az összes kezdeményezését szavazni. Kiderült a volt városvezetésről hogy teljességgel a város lakosai ellen van, az elmult években több üzem jött volna munkahelyet teremteni és elküldték őket bérfeszültségre hivatkozva. Természetesen erről a lakosokat nem tájékoztatják. Valamint a területi képviselők választásánál ahol láncszavazás gyanuja áll fent minden ilyen körzetben fideszes nyert, de csak a polgármester személyéről akarnak uj választást kiirni.
Szóval azt szeretném tudni hogy marad e az uj törvényes és tisztességes uton megválasztott jobbikos polgármestere a városnak, vagy csalással ujra ezek a fideszes élősködök fogják az amugy is pusztuló várost mégjobban kisemmizni? Köszönöm!

Re: Városunk jövöje

(B.B., 2014.10.19 11:58)

Hát ne legyen politikai kérdés, csak egyszerűen emberi :))) Ez nem csak Ózdon következett be, hanem más városokban is, ahol az emberek visszaveszik a megbízást olyan emberektől, akik nem teljesítették jól a feladatuk. Csupáncsak nem kell felvenni a kesztyűt, nem kell védekezni, hanem neki állni rendet tenni. Egyre több a nyitott szemű ember, aki már nem birkaként követ érdek orientált szövetségeket, hanem látja, hogy mi a dolog, és ezt ki tudja leginkább megoldani. Maga a megbízott ember a fontos, az ő jelleme. Cím, rang és párt nélkül. Kit képvisel? A közösséget, vagy a saját zsebét. A sors ez évben a hazugságot tárja fel, a titkokat nyitja fel. Ha a választás tisztességes volt, akkor minden marad az eredmény szerint. Az áskálódás, a csalás kiderül. Amiről tudnak az emberek, annak megszűnik a hatása. Az összefogás, a jó célok pedig lesöprik a "jól pozicionált állásra" vágyókat. Ózd tehet érte, hogy változzanak a dolgok.

Re: Re: Városunk jövöje

(B.B., 2014.10.19 13:34)

Köszönöm szépen a gyors, és bíztató választ! :)

Szó fegyvere :(

(Kamoca, 2014.10.02 09:40)

Kedves Évi! Megint hozzád fordulok. Most a párom hagyott el, akivel már két éve élünk együtt, mert későn olvastam az októberi tanácsokat és a villám sajnos olyat ütött a kapcsolatunkon, mert a szó fegyverét bevetettem párom ellen. Józanul átgondolva kár volt, de nagyon megbántottam, már bocsánatot kértem, meg beláttam az okokat, de ő most kerül, elköltözött. Vissza jön még, van értelme nekünk együtt? köszi

Re: Szó fegyvere :(

(Kamocának, 2014.10.02 14:32)

Két év hosszú idő. Amit mondtál, az ráütött egy nyitott sebre, és felgyorsította a folyamatot. Amin el kell gondolkodnod, hogy miért szeretnéd folytatni ezt kapcsolatot. Ha magadban a helyére teszel mindent, amit várnál egy kapcsolattól, akkor akár más alapokról folytatható is. De igazad kell magadnak mondanod. Miért kell pont ez a kapcsolat neked?

Re: Re: Szó fegyvere :(

(Kamoca, 2014.10.05 07:37)

Tudom, hogy miért kell csakis ez a kapcsolat. Ilyen testi élményeket még nem tapasztaltam mással, pedig nem vagyok már tini, se fiatalnak mondható, bár öreg sem. És ezzel Ő is így van. csak fél elköteleződni, és más a családi háttér, neki könnyű, vannak szülei még, ahová el lehet menekülni, nekem meg nincs semmi háttér, csak amit én megteremtettem ez van.

Kérdés

(Évi, 2014.07.28 20:41)

Sziasztok!
A lányommal kapcsolatban szeretnék kérdezni, most 10 éves. Korábban beszélgettünk angyalokról és Ő mondta, hogy látja és tud is velük beszélgetni. A temetőben is lát néha szellemeket az Ő megfogalmazása szerint. Kértem tőle beszéljen Istennel is ha tud és kérdezzen is, ami sikerült is. Azt szeretném tudni, hogy valóban Istennel és angyalokkal beszélt vagy másról van szó???
Nem vagyok benne biztos hogy nem valami másról van szó, negatív szellemekre gondoltam, akik félrevezetik.
Köszönöm Évi

Re: Kérdés

(Évinek, 2014.07.29 10:22)

Szia Évi!
10 évesen, a nemi hormonok, és ösztön energiák fellépése elötti időszakban, még tiszta csatorna. Ilyenkor csak az ősök beragadt szellemei késztethetik negatív infomációk kimondására. Ezt pedig úgy lehet meglátni, ha a szeme zavaros lesz. Vagy amit kimond, abban nem szeretetből fakadó megoldó kulcsok vannak, hanem kritika, megszólás, neheztelés, tunyaságra biztatás.
Az Isteni csatornák elmondják a probléma forrást, és a megoldáshoz vezető gondolati mintákat. Felhívják a figyelmet. Soha nem szólnak meg másokat.
A negatív csatornák először csábítóak, aztán fenyegetőek.
Másoknál én általában a szemből, vagy a hang elváltozásaiból tudom, hogy ki honnan beszél.
Magamról pedig úgy veszem észre, hogy befeszül a mellkasom, a testem, és akkor sejtem, hogy itt inkább nekem kell elgondolkodnom, hogy mitől vonzottam be negatív szellemeket.
Ha pedig lágyan árad keresztül rajtam az üzenet, vagy pedig pezsgés jelenik meg a testemben, akkor tudom, hogy ez az üzenet a Jelenlét üzenete.
A szellemekkel, a külvilágba beragadt információs mintákkal nincsen baj, ha én magam nem szenvedek személyiség zavarban. Akkor mindig minden átárad békességben, hisz minden és mindenki a helyére törekszik. Ha énbennem indulatok, félelmek, önkontroll nélküli ösztön energiák uralkodnak és elzárják a csatornákat, akkor fennakadnak a "jövő-menők". És ez már okozhat gondot.
De ilyenkor elkezd változni az ember. megváltozik a jelleme, máshogy beszél, feszült, indulatos lesz.
Észre lehet venni.
A jószándékú, békés ember, aki tisztában van önmagával, ő soha nem lesz megszállott.
Anyaként rá fogsz érezni, hogy a leányod esetleg mikor kerül bajba. A gyerekek 21 éves korukig a szülők aurájában élnek, tehát rajtad is keresztül megy minden, amit ő érzékel. Tudni fogod ha baj van, ha hiszel saját magadban. Az ő története, rólad is szól.
Másfelöl a gyermeknél csak olyan erő lehet, ami a szülőknél is ott van. Ha egy gyermeknél ennyire fel tud ébredni ez az erő, akkor a szülő is felszínre hozhatja, ha elhiszi magáról, és a gyermekét, mint tükröt figyeli. És hát a kérdéseid egyértelműen megmutatják azt a félelmed, ami miatt nem használod, és vélhetően kislány korodban elzártad ezt a csatornát.
Csak gondolkodj el kérlek ezen. Idézzed fel a kislány korod. Mi történt, mitől ilyedtél meg, miféle félelem zaklatta álmaid.
Ölellek. szintén Évi

Re: Kérdés (Zöld)

(Kamoca, 2014.08.05 12:42)

Köszönöm a választ, bár nem nagyon értem. Van egy munkatársam az irodában, aki mostanában támad, sajnos felettem is lakik egy ideje. Vagy csak fél tőlem, nem tudom, de már egy lándzsás kaktkuszfélét is idetett az ő és az én irodám nyitott ajtóba, az ő oldalára de felém állnak a lándzsák. Elfordítottam, de visszafordította. most mindenféle védelemmel láttam el az irodámat, meg a növényt is. Biztos vagyok benne, hogy boszorkány, gonosz, nem csak velem ilyen, szinte mindenkivel.
Tünet, ami betegségre utalna, a bőrömön lévő fehér foltok (kézfej és száj körüli rész kicsit) a gyökércsakrámmal összefüggő kisebb probléma van.Mit tegyek?
Mostanában nincs az a határtalan jókedv és vidám boldogság, hangulatom, ami eddig volt egy ideje, pedig a körülményeim nem változtak, boldog is lehetnék, nagyon.
Hogyan védekezzek a sötét erők támadásától? (a kolleganőmön keresztül) ? Az önbizalmam, önbecsülésem nem az igazi. Pedig már sok mindent csináltam a fejlesztésére, sokat javult is, de még nem elég.

Re: Re: Kérdés (Zöld)

(Kamóca 2., 2014.08.05 13:18)

Próbáljuk meg kielemezni amit elmeséltél. Nézzed úgy a külvilágot, mint a belső világod kivetülését. Mindenki körülötted eljátszik neked egy szerepet, amire te reagálsz valami módon. És ez a mód az érdekes számodra. Mit hogyan vélsz, milyen érzelmeket vált ki.
Az alaptézis, amit megfogalmaztál: munkahely, ahol van valaki, akinek szemet szúrsz, és úgy véled gyengíti az erőd.
Szedjed darabokra:
A munkahely, a közös teremtés szinpada, a közös emberi tudathoz való viszonyulás színpada, az abban való alkotás mikéntjét mutatja meg. Saját erőviszonyaid.
Ha a kollegád kettőtök közé kaktuszt tesz, akkor ezzel egyértelműen jelzi, hogy fél tőled, és az emberektől. Bizalmatlan. Ez őbenne tudattalan, ezért is nem tudja megoldani. Nem gonosz, csupán a bizalmatlanságából fakadóan a védelmi rendszere ilyen. Nem enged senkit sem közel. Hogy ő mitől lett ilyen, ennek komoly oka van, amit rejteget magában. De ez az ő tanulási folyamata.
Ha tiszteletben tartod, és csendben elfogadod az ő korlátait, akkor megszünik a védekezése. Nem feltétlen rossz ember az, aki zordan őrzi a sebeit. Inkább sajnálatra méltó. Ha nem figyeled, nem beszélsz róla a kollégákkal, csak néha csendben rámosolyogsz, akkor lassanként eltűnik a kaktusz.
A kaktusznak gyönyörű virágja van. Csodák rejtőzhetnek a kiszáradt lélek mélységeiben.
A sötét erők csak ott tudnak támadni, ahol a gyenge pontjaink vannak. Inkább figyelmeztetésnek kell venni, hogy az erőim nem kiegyensúlyozottak. Magamban rendet tenni, nem pedig körülöttem boszorkányokat keresni. Bárki lehet gonosz boszorkány egy pillanat alatt, akin fogást talál a gonosz. Ez pedig a gyenge pontunk.
A fehér foltok az 1-2 es csakrádat jelölik. Ez mindenképpen az anyagi világban való alkotóerőd. Hogy azt teszed e, ami tényleg a te sorsod szerint való. Annak látod e magad, akinek megszülettél. Mit hiszel magadról. A fehér folt arra utal, hogy némileg kifényezted a sorsodat, valamit eladtál magadból a vélt boldogságért. Vagyis a valódi éned számára más jelentené a boldogságot, mint amit kialakítottál. A fizikai világ megszabott heppy - buli képei illúziók, némileg rózsaszín ködök. Ez tanították, ezt láttuk, ezt véljük igaznak. De nem feltétlen elégítik ki a valódi énünk. Valamit feladtál magadból, valamiért. Lecserélted. És ez a valami utat kér magának. Ez egy olyan alkotóerő, ami kielégítené a lelked. Azt keressed magadban, ami hiányérzetet okoz. Légy őszinte magadhoz.
Ha az erőidet szeretnéd pontosan feltérképezni, hogy mit hoztál, és abból mi van gyengítve,(mert mindig ezen keresztül tudnak támadni, és ezt kell erővé kovácsolni) abban egy igazán vérbeli asztrológus tudna neked segíteni. Kérdezzed vissza, ahol nem voltam érthető.

Re: Re: Re: Kérdés (Zöld)

(Kamoca, 2014.08.05 19:59)

Nagyon köszönöm a gyors és részletes választ! Egyet is értek, kolleganőmmel kapcsolatban is, régóta ismerem, nem ilyen volt, barátok voltunk. És igen, valami van bennem, amit nem tudok kinyilvánítani a világ felé, pedig sokat dolgoztam magamon. Lehet, kérek majd segítséget egy asztrológustól.

Re: Re: Re: Kérdés (Zöld)

(Kamoca, 2014.08.07 08:28)

Kedves Évi (?)
Sajnos, a dolog nem egyszerű számomra, vagy én vagyok túl érzékeny, vagy a kolleganőm támad félelmében állandóan, vagy bennem van félelem tőle?
Este is és ma reggel is, otthon, energiamezőm tisztítottam, narayanával, feltöltöttem, nyugodtan,szeretetben bejöttem dolgozni és mióta ülök a helyemen, ahonnan kolleganőmmel látjuk egymást, pedig külön szoba, kb. a 3-as csakrámnál nyomást érzek folyamatosan, görcsöt. Na ez ellen mit tudnék tenni, mert itt már megállt a tudományom :( Köszönöm!

Re: Re: Re: Re: Kérdés (Zöld)

(kolleganő, 2014.08.08 17:52)

Évi vagyok :)))
A 3. csakránál megjelenő kellemetlen érzés mindig saját családunkban köt valakihez. Saját vérvonalunkon keresendő valaki, aki hasonlatos ahhoz a kollegához, illetve az ő viselkedéséhez. Gondold végig, hogy ki volt hasonló a kollegához. Nőt keress. Talán nagyszülő vagy az ő testvére. Ha már nincs róla tudásod, akkor egyszerűen csak meditálj rá arra, hogy őseid megbocsájtást nyerjenek benned. Amiből ki kell indulnod, hogy a génjeidben él egy olyan ősöd emlékezete, aki a mostani énednek nem elfogadható életet élt. Egy előző élet kutatás kihozhatná ezt az énrészt. Az ő sorsát megértve a frusztrációd megszűnne. De ha le akarod egyszerűsíteni, akkor ne figyelj a kollegádra. Mintha nem is lenne, akkor elmúlik magától a történet. Amíg számodra eset, addig zaklat téged ez a történet, és addig az ő gondolatai fennakadnak az aurádban. Engedd el...

Re: Re: Re: Re: Re: Kérdés (Zöld)

(Kamoca, 2014.09.03 09:45)

Kedves Évi! Köszönöm a sok segítséget, sikerült megoldanom a problémát. Elolvastam a HOponopo könyvet, és megértettem, amit Te is írtál, alkalmaztam a terápiát és már jóban vagyunk a kolleganőmmel, beszélgetünk, nevetgélünk együtt, pedig kb. egy éve már csak haraggal és ellenszenvvel viseltettünk egymás iránt. És mindez úgy történt, egyik napról a másikra, hogy a köztünk lévő problémákról nem is esett szó, szinte mintha egy másik valóságsíkra léptünk volna, ahol a probléma nem is létezett !:) szuper!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kérdés (Zöld)

(szeretet technikák, 2014.09.03 11:51)

Ennek nagyon örülök :) olyan egyszerű dolgokkal el lehet sokszor simítani neheztelő energiákat, aminek senki nem tudja az okát. Ez a világ amúgy egyszerű, csak mi bonyolítjuk túl. ezt a technikát az egész világgal szemben bevetheted. Csak úgy gondolj az emberekre, és ha úgy csinálod, akkor abban minden benne lesz.

Párkapcsolat(-kialakítási) problémák

(Szerelmes, 2014.08.26 00:35)

Szia, Évi!

Nekem az a problémám, hogy megismertem egy lányt nyár elején. Jól elvoltunk, láttam rajta is a vonzalmat. Sok közös élményünk volt. Az elején még mondott olyat, hogy nem tudja, részéről működne-e a dolog. Mondom, hagyok időt, aztán itt volt egy kis nézeteltérés, amikor még ő volt az, aki futott utánam. Aztán minden rendben ment egy jó darabig. Júliusban egy napsütéses szép szombati napot töltöttünk együtt. Azon a napon tett a legboldogabbá. Nagyon meleg volt, és rengeteget sétáltunk, nevetgéltünk. Fagyizni hívtam, de bátortalan volt előttem, mert folyamatosan bámultam, ezért mindig kuncogott, miközben nyalta a fagyit. Piszkáltuk, csikiztük egymást, sokszor ő kezdeményezett, és gyakran kézen fogva jártunk. Online napi szinten beszéltünk, nem is keveset. A tekintetéből s a mosolyából ítélve ő is boldog volt. Aznap is hajnalig beszéltünk a neten. Aztán egy idő után jöttek a "Fáradt vagyok, ezért nincs kedvem most találkozni" típusú mondatok, ill. az elhanyagolás, már nem foglalkozott velem annyit, sokat vitatkoztunk, lekezelően viselkedett. Írogatta a végén, hogy nem is vonzódott hozzám korábban sem, pedig 2-3 hónapig ismerkedtünk. Úgy éreztem, haladunk. Aztán mégsem. Tudom, hogy gondol rám, és fog is rám gondolni, mert ezernyi közös emlék juttat majd eszébe. Kérdésem lenne, hogy mitől változhatott meg ennyire? Ő már végleg kilépett az életemből? Még nem volt szerencsém párkapcsolatot létesíteni, mert minden próbálkozásom kudarcba fulladt. Mikor lesz vége ennek a rémálomnak? És mikor lehetek végre boldog valakivel?

A válaszodat előre is köszönöm!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

Következő »