Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.10.03.

2011.10.03

Kérdezzetek

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Re: Re: Re: pasi

(Aninak!, 2012.01.09 11:37)

Jó lesz ..csak ne agyalj annyit:)))))))))))
puszillak

Csillának

(Dia, 2012.01.08 01:04)

Kedves Csilla!
Nagyon köszönöm az útmutatást és a sok-sok érdekes, hasznos információt, amit személyes találkozásunkkor kaptam Tőled!!! Nagyon jó érzés tudni, hogy a megérzéseim jók... :) és ebben megerősítést kaptam Tőled. Örülök, hogy megismertelek, nagyon pozitív jelenség vagy tele energiával és tudással!
Remélem a jövőben sikerül együttműködnünk más területen is... :)
puszi, Dia

Re: Csillának

(Diának!, 2012.01.09 11:35)

Nagyon szívesen..én is kellemesen éreztem magam a társaságodban...maradj meg ilyen tisztalelkű hölgyeménynek..meg fogsz:)))..igen ..lesz közös 1üttműködésünk ..ebben biztos vagyok
puszillak

álláskeresés

(Andrea, 2011.12.19 14:44)

Kedves Segítők!
Nemsokára megszűnik a munkahelyem, így elkezdtem állást keresni. Az utóbbi években tanultam sokmindent, eddig a családtagjaimat, ismerősöket kezelgettem, de most azon vagyok, hogy hivatásszerűen is segítővé váljak. Kérdezném, hogy hogyan látjátok, megvalósul-e ez a közeljövőben?
Köszönettel, Andrea

Re: álláskeresés

(Andreának, 2012.01.04 12:00)

Még hátra van egy lépcsőfok..megtapasztalás...új ismeret...utána kialakul mely területen válhatsz hivatásos segítővé:)
CSill

Re: Re: álláskeresés

(Csillának, 2012.01.05 12:07)

Kedves Szilla! Köszönöm szépen, sejtettem, hogy vár rám még valami addig :) Andi

Re: Re: Re: álláskeresés

(Andinak, 2012.01.06 11:55)

Kedves Andi!
A megérzéseid ..megsejtéseid..teljesen fedik a valóságot..biza:))
Csilla

SR

(Mária, 2011.12.30 20:51)

Heló, nagyon jó volt olvasni a Megtapasztalásokat. Reményt nyújtott nekem, hogy egyszer nálam is befejezodnek a "hangok". Koszonom! De azért rákérdeznék, hogy még meddig kell kibírnom? Koszi a válaszodat. Maria

Re: SR

(Máriának, 2011.12.31 08:34)

A hangok sosem fejeződnek be, csak más lesz a megnyilvánulási formájuk. Ha arra gondolsz, hogy ne gyötörjenek, akkor Áldássá kell tenned mindezt önmagadban. Amig nem fogadod el, és kutatod fel a mibenlétüket, addig gyötörnek, hisz utat keresnek rajtad keresztül. Soha semmi olyant nem akarnak tőlünk, ami ne lenne a részünk. De ezek egykor sok fájdalmat okoztak, ezért megtagadjuk őket ösztönösen. De nem lehet. A hangok sokat tudnak segíteni a világ megértésében, és más emberek segítésében. Azt is jó megtanulni, hogy ezekben semmi misztikus nincsen. Vannak hallható és nem hallható frekvenciák. Ha valakinek túl érzékeny az idegrendszere, akkor olyant is hall és lát, ami a nem hallható és látható mindenki számára. Ez fizika. Ha értjük a történések hátterét, már nincs mitől félnünk, és kezelhetővé válik.

Re: Re: SR

(Mária, 2011.12.31 20:11)

Hogyan lehet felkutatni a mibenlétuket? Erre én még nem jottem rá, csak arra, hogy szerettettel lehet oket a kozvetlen kozelembol kitiltani. Várom válaszod és boldog, szeretetben, boségben gazdag 2012-es évet kívánok!

Re: Re: Re: SR

(hangok, 2012.01.01 20:18)

A hangok eredetét a stilusukból, a mondanivalójukból lehet visszakövetkeztetni. Vannak csábitó, igérgető hangok, akik a könnyü siker módját mondják el. Vannak olyanok , akik utasitgatnak. Ezek a hangok számomra nem követendőek. Ha kiutasitom magamból őket, akkor egyszercsak nem térnek vissza, hisz nincs bennem táptalaj számukra. Azok a hangok, akik tanitanak, felhívják a figyelmemet a tévedéseimre, vagy válaszolnak a kérdéseimre, és bizonyosság érzést adnak, ők a részeim. Nincs miért elutasitani őket, hiszen számomra adnak útmutatást. Aki hall, annak meg kell tanulnia vele együtt élni. Ez nem fejeződik be, hisz a fejlődést jelenti.

Re: Re: Re: Re: SR

(Mária, 2012.01.03 15:06)

Nagyon koszonom a kézzel fogható magyarázatokat. Sok mindent tanultam és értettem meg általuk. Sok sikert és szeretetet kívánok a további munkádhoz: Mária

Szeretet-frekvencia

(Ildi, 2011.12.27 21:12)

A SZERETET, mint mérhető frekvencia azóta érdekel, mióta tudok magamról. Amikor érzékelem a tiszta Szeretetet, mindig úgy érzem, mintha az agyam egy zselés "dolog" volna, amin a Mennyei Energia áthatolna, - s közben csodás állapotot "élek" meg.
Régebben álmomban mindig pici babák - tenyérnyi - születtek, - lettek,- de most azt álmodtam, hogy egy nagy baba volt a hasamban, és a bőrömön keresztül láttam tisztán az arcát, majd egyszer csak valahogy az ölembe került..... és már mászott is....
Kérdésem, mit jelent ez számomra?

Re: Szeretet-frekvencia

(Ildinek, 2011.12.31 08:27)

lomban vagy meditáciban látott gyermek a teremtést jelöli, amely belőled fakadó. Egy új univerzum teremtését, amelyet magadból termtesz meg. A gyermek kora azt mutatja, hogy mekkora bölcsesség van a teremtésedben:)))
Évi

6000 Jecskemét, Szabó Kálmán u. 13. 2/8.

(Joós Anette, 2011.12.26 18:21)

Szia Évi!
Hanga Ági barátnőm nagyon sokat beszélt már rólad... Úgy érzem nekem is szükségem lenne most egy kis segítségre.
Régóta járom a tudatosság útját, mely hullámzik lábaim alatt, akár a LÉT- így hol belső, sziklaszilárd középpontomból szemlélem a magam körül gyűrűző életet, hol belecsúszva csak sodródom az árral s próbálom megfejteni merre terelgetne a Gondviselés. Olykor úgy érzem minden a lehető legnagyobb REND-ben van, de aztán újra elbizonytalanodom... Tanulok, fejlődök, teljesítek, helytállok... de mindez lényegtelen, mert a szeretetteljes, spontáz LÉTEZÉS még mindig nem hétköznapi valóságom. Játszmák vesznek körül, melyeket látok, s melyek már csupán fárasztanak, meg nem érintenek... levetném őket mint elnyűtt jelmezeket és csak szeretnék szabadon... De még mindig nem tudom magamnak megengedni a SZERELMET. Miért? Annyit dolgoztam magamon, de nem látom a gátat! Mit kell feloldanom magamban, hogy lehulljon rólam a régi színjáték, mely a mocsárba húz, s végre igazán, szívből ÉLHESSEK? Szeretnék szeretni s szeretve lenni - mint bárki más...

Re: 6000 Jecskemét, Szabó Kálmán u. 13. 2/8.

(játszmák, 2011.12.31 08:25)

Ebben a világban még nem lehet szeretet teljes állapotban lenni huzamosabban. Ha körülnézel, akkor látom, hogy mekkora a kiszolgáltatottság, hogy mennyi a fájdalom és a félelem. Az érző lélek, akinek megnyilik a szivcsakrája átveszi ezeket a mintákat, hisz nem nem tud boldog lenni mások boldogtalanságát látva. De ha megérinti, akkor tud segiteni mindabból a tapasztalásból, amit ő már végigjárt. A játszmák itt vannak még körülöttünk, hiszen a lélek nem tudta még feltárni legmélyebb sebeit. Ebben az időszakban vagyunk. Nem létezik ember ebben a világban, aki mindezen már túl lenne, hiszen az emberiség is egy közös tudat, együtt dolgozó mechanizmus. Lehet hazudni magunknak, és egy külön világot épiteni, amibe nem fér bele a többi ember fájdalma, de ez egy újabb hatalams bukás veszélyét hordja. Nézz szembe mindegyik játszmával, és ha indulatot vált ki benned, akkor részese vagy a történetnek. Ennek okát keressed meg, és onnantól ki lehet egyensúlyozni. Nagyon gyorsan, hiszen ez az időszak erre való, és minden segítséget megadnak hozzá.
Évi

Múló idő....

(Luca, 2011.12.29 15:19)

".igen az új fiú..nehezen kibontakozó de nagyon őszinte jelenség...a mély baráti érzésekre tud építeni ez az alapja a párkapcsolati érzések megvalósulásához is ..tehát kivételesen szükséged lesz némi női praktikára.....=re barátként közeledj felé ..neked meg fog nyílni és ebből bármi kialakulhat:))"

Ezzel kapcsolatban van ujabb kérdésem , Ezt a választ Csillától kaptam :)
Eddig oké, de nekünk le fog járni a szerződésünk a munkahelyünkön a fiúnak is meg nekem is. Én nem tudom hogy Ő vissza akar e jönni de fél füllel ugy hallottam hogy igen. (Konkrétan épp előttem beszélte meg az illetékessel) Én pedig biztosan szeretnék visszamenni de nem tudom visszavesznek e jövöre.
Sikerül - e mindkettőnknek itt folytatni ennél a cégnél?
Semmi nem történt köztünk, igyekszek megragadni a beszélgetési lehetőségeket Vele, de csak ilyen kedves szóbeli csipkelődésekbe torkollik mindig.
Amugy azt is szeretném tudni miféle kötelék van köztünk, mert annak ellenére hogy csak így állunk jóval erősebb vonzalmat érzek iránta mint ahogy az normális esetben indokolt lenne.
Köszönöm a választ előre is. :)

Re: Múló idő....

(Lucának, 2011.12.30 00:04)

Kedves Luca!
Ebben a rovatban megtalálod a mailcímemet ..kérlek oda írj válaszolni fogok
Csill

eriberi1@gmail.com

(Erika, 2011.12.25 19:50)

Drága Csill!

Nagyon köszönöm azt a sok-sok infót, amit a személyes találkozásunkkor megosztottál velem! Most már teljesen másképp látom a problémámat, ami valójában már nem is probléma :) Hiszen nagyon sok mindenre rávilágítottál, és a bennem kavargó rengeteg kérdés és miért java-része megválaszolásra került.
Elfogadtam a helyzetet, feldolgoztam és újult erővel vetem magam az "új életembe", talán az ikerlángommal, talán mással...
Még egyszer köszönöm és nagyon örülök hogy Rád találtam!!!!! :)

Nagyon boldog Karácsonyt és nagyon boldog új évet kívánok Neked és családodnak is!

Eri

Re: eriberi1@gmail.com

(Drága Eri!, 2011.12.25 21:37)

Nagyon szépen köszönöm ...örülök hogy más megvilágításban látod az elmúlt idők dalait...én is áldott békés ünnepeket kívánok neked
puszillak


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

Következő »