Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.10.03.

2011.10.03

Kérdezzetek

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Álom

(Anita, 2011.12.20 13:19)

Kedves Évi és segítők!
Pár napja a következőt álmodtam:
Amire emlékszem: füves tóparton, pár faházzal, sok emberrel voltam a lányommal.Kb.10-11 óra lehetett a Nap járásából gondolva és kb. május-június lehetett,napsütéses idő volt, 20-25 fok meleggel.
Volt nálam egy fél tábla csoki méretű lapos ásvány,amiről úgy tudtam,hogy rózsakvarc,a színe meg mint a sólámpáké.Ezt a követ átlóban ketté tudtam hajtani,betettem a jobb fülembe,ahol felvette a fülem belső formáját és már tudtam is a párommal,Zolival beszélgetni,mintha telefonálnánk.Ezután arra lettem figyelmes,hogy arany pöttyök jelennek meg a levegőben,olyan volt,mint amikor csillagokat látunk,ha leesik a vérnyomásunk vagy a vércukrunk. Ezután felnéztem a Napra,ami egyre sárgább lett,majd átváltott arany színűre/kb.24 karátos/,és ekkor a Nap háta mögül előjött egy szimbólum,egy pecsét,jel,nem tudom minek nevezzem,kb.12 óra magasságban. A jel egy kör alak,benne egy kicsi kör (ez a Nap szimbóluma,ezt sikerült már megfejtenem),a kicsi körből két vonal a nagy kör széléig húzódott,a két vonal között alul pedig egy olyan szimbólum,amit még leírni sem tudok,nem láttam teljesen,és sűrű motívum volt,körvonalakból állt.Ekkor mindenki felemelkedett kb.1-1,5 méter magasra a földtől,sokan megijedtek.Elkezdtem kiabálni mindenkinek,hogy fogódzkodjanak össze,alkossanak kört és örvendjenek,itt a felemelkedés! Pár percig tartott az egész,semmi sötétség nem volt benne. Amíg lebegtünk,addig az arany csillogás kerek gömbökké nőtte ki magát,kb.3-4cm nagyra,aztán újra pici pontok lettek.Ezután lassan leereszkedtünk a földre és az arany csillogás a levegőben megmaradt ezután is.Mindenki tudott a gondolataival azonnal teremteni,egy férfi épp a feleségével akart összeveszni valamin,ezt észrevettem,felhívtam rá a figyelmét,hogy mostantól minden gondolata azonnal megteremtődik. Megmutattam neki,hogyan tudok gondolattal egy ajtót a faházon kinyitni és becsukni. Ezután felébredtem.

Köszönöm válaszotokat előre is!
Kellemes ünnepeket mindenkinek!Re: Álom

(Anitának, 2011.12.21 10:00)

Ez az egész év arra készítette fel a Feladattal érkezett lelkeket, hogy a következő évben saját tapasztalataikból tudjanak segíteni azoknak, akik nem fogják érteni a történéseket. Pár hete mindenkihez visszakerülnek azok a kioldó feladatkódok, amik aktiválják a felismerést, hogy mi is lesz a dolguk. Ezek legtöbbször álomban érkeznek meg, ha az ember hite még nem elég erős, hogy felismerje saját magában. A kódok a Napkapun keresztül érkeznek meg, és beiródnak a torok és a szivcsakrába. Ezek olyan csillagfényeket aktiválnak, ami az embert a gyökereinek tudásához vezeti vissza. Ez testi fájdalmakkal, tünetekkel jár. Az álmod azt mutatja, hogy valószinüleg az Andromeda csillagkép aktválja nálad jelenleg a kódjait, amely egy hirnöki szerepre mutat.
Évi

Re: Re: Álom

(Évinek, 2011.12.22 13:14)

Kedves Évi!
Köszönöm szépen válaszodat!

Tényleg vannak testi tüneteim,olyan mintha gyorsulna az átalakulásom,nem bírom a kávét,a húsféléket,egyre több dolgot látok,amit eddig nem /3.szem/,időnként már nyitott szemmel is látok,nemcsak csukottal,olyan érzésem is van,hogy vannak új képességeim,amiket még nem tudom mi az,csak érzem,hogy van,valószínűleg ezek később fognak kibontakozni,ha eljön az ideje.

Évi és segítői! Áldott karácsonyt és csodálatos új évet kívánok nektek!
Anita

nbr@freemail.hu

(Tara, 2011.12.21 18:58)

Drága Csill!

Köszönöm neked a személyes találkozásunk során felém irányuló bátorító szavaidat, a bizalmat, azt az önzetlen, tiszta csatornát, amit képviselsz ebben a kifordított világban. Köszönöm azt is, hogy tükörképem lehettél és vagy, náhány szárnyvonalon.

A LEGJOBBAKAT kívánom neked:
Tara/Brigi

Re: nbr@freemail.hu

(Briginek!, 2011.12.21 23:12)

Kedves Tara!
Nagyon szépen köszönöm... bízom benne hogy élsz majd a hozott tudásod..alkalmazásával..és a lehetőségek megragadásával
élmény volt ....jelenleg is tart
Csilla

sz

(gayya, 2011.12.19 14:11)

Szia Csillus.....
Nagyon érdekes emberke vagy szamomra....s nagyon örültem a talalkozásunknak,nemcsak itt a Tündérkert-ben, es emailokban, de szemelyessen is. A találkára neutralis elvarasokkal mentem, es a vege az lett, hogy nagyon sok pozitív bisztatást kaptam, hogy igen is JO uton haladok....csak merjek .... s picit valtoztassak. Na a talalkozo utan örömmel indultam haza, de egyben nagy feladattal is - cselekedj - ami már piciket nehezebb lesz, de a toled hallotak alapján, erőt veszek magamon, és bizok magamban.....es masban is :o) Szeretném még egyszer megköszönni a személyes találkozót, amit szivessen ajánlok minden "segítségre váró" emberkének :o)))) Koszonom. Ani

Re: sz

(Anitának, 2011.12.19 21:58)

Én is örültem fantasztikus hölgyemény vagy tele energiával lendülettel..köszönöm a bizalmat.. örülök hogy segíthettem..bízom benne hogy tudsz haladni a kijelölt úton és nagyon drukkolok
puszillak
Csillu

Báthoriak

(Andi, 2011.12.10 08:41)

Kedves Évi! Lehet, hogy figyelmetlenségből, de nem találok hozzád e-mail címet, ezrét itt kérdezném meg, hogy a december 9-i, Báthoriakról szóló üzenet honnan, kitől származik és hogy ennek kicsit bővebben mi a jelentése vagy jelentősége?

Köszönöm! Andi

Re: Báthoriak

(Andinak, 2011.12.10 10:01)

bevike62@gmail.com
Az üzenet rajtam keresztül érkezett. A csatorna pedig egy össznemzeti közös tudat hálórenszerén keresztül van nyitva.
A Báthoriak energiája már kb. 2 év óta erősen megnyilvánul ezen a hálórendszeren keresztül. Néha visszaköt a 2000 évvel ezelötti eseményekhez, néha pedig elvezet egészen a 48-as forradalomig, és ezen keresztül a máig. Az energia lekövethető, bár nem mindig érthető. Az biztos, hogy sok forradalmi, újat hozó minta található benne. Más csillagrendszerek erőteljes idehatása is nyomonkövethető rajtuk keresztül. A világot gondolkodását megváltoztató erők (női és férfi) sokszor nyilvánultak meg rajtuk keresztül. És az ő vérvonalukból származó sarjakon keresztül, bárha nem ezen a néven ismerjük, vagy nem ismerjük őket. Sokszor kerültem szembe embereken keresztül az ő energiáikkal. Hogy most az üzenetben ez miért így jelent meg, még nem kérdeztem utánna. De mindenképpen feltisztuló energiák hirét adja.
Miről szeretnél pontosabban tudni? Mert ez elég szerteágazó, és nem lehet pár mondatban megfogalmazni.
Évi

Re: Re: Báthoriak

(Andi, 2011.12.19 14:47)

Kedves Évi!
Köszönöm szépen a választ, számomra teljesen kielégítő volt:) Andi

Re: Báthoriak

(még egy gondolat, 2011.12.10 10:36)

Az okfeltárás, a földi és szellemi vérvonalak felfedése az elmúlt évek egyik legfontosabb munkája. Az okfelfejtéskor feltárulnak a titkok, az árnyak megvilágitás alá kerülnek és ezzel sok ezer év képes felfejtődni és a felszinen megoldódni. Ezek nagyrésze tudattalanul működik. Általában a bevállalt időben az arra kijelölt személy először tudattalanul foglalkozni kezd egy témával, és fejtegeti, feltárja. És nem is tudja, hogy ezzel miket szabadit sokszor magára. Sok sok ember tartozik a szálakhoz, és bennük is elindul a változás. Én csak egy részét láttam meg a Báthori vérvonalnak, de mások a többi részét. Az üzenet valamilyen formában minden résztvevőhöz elér. Sokszor csak megkönnyebbülés formájában. Hogy valami megint lezárulhat.

Férjemnek

(Rita, 2011.12.16 06:03)

Kedves Segítők!
A férjem nem találja a helyét, megrekedt a munka területén, mindig újra és újra hasonló főnökökkel kerül kapcsolatba akik megbízhatatlanok, inkorrektek az irányába. Ő már sokat változott, változtatott a gondolkodásmódján,hozzáállásán, de nem találja a területet, ahol gyümölcsözően kibontakozhatna, ahol örömmel végezhetné a feladatait kellő anyagi megbecsülés mellett.
3 kislányunk sorsára is kell gondolnunk.
Mi a megoldás az örömmel végzett, megbecsülést nyújtó munka megtalálására?
Köszönöm a válaszokat.
Rita
dixem@gmail.com

Re: Férjemnek

(Ritának, 2011.12.16 22:27)

Kedves Rita!
megírtam 20 soros válaszomat a dixem gmail-re de a démon kacsintott vissza... tudod a mailer:)..kaphatok találóbbat?:))
Csilla

Re: Re: Férjemnek

(Férjemnek, 2011.12.17 06:26)

Kedves Csilla!
A mail cím jó... a démonokat kell legyőznünk?
Démonok: Természeti erők. Ha az ember egyesül velük az isteni terv betöltése révén az Atya akaratának önkéntesen engedelmeskedve, akkor a démonok hatalmas segítők az ember istenülésének útján. Ellenkező esetben az ember bosszúálló ellenségnek, a sors erőinek tapasztalja őket; ezek egybeesnek a karmikus következményekkel, melyek az ember sorsát határozzák meg a tapasztalatok fájdalmas útján.
Kérlek segíts egy picit, hogy merre induljak!
Köszönöm szépen.
Rita

Re: Re: Re: Férjemnek

(Csillától, 2011.12.18 00:22)

A Mailer Demon .. így jelenik meg az emailben ha a másik fél póstafiókja megtelt esetleg nem talál ilyen címet...stb..ez kacsintott vissza a levelesládámban ..nem kell démonokat kergetni ..szó sincs róla..az én mail címem itt látható kérlek írj és válaszolok
Csill

Re: Re: Re: Re: Férjemnek

(Csillától, 2011.12.18 14:45)

No ...meg is van a a démon oka:) az egyik címben 1 db x a másikban kettő:)) válaszoltam mailedre
Csill

Élet feladat?

(Zsuzsa, 2011.12.16 17:54)

Kedves segítők!
Szeretnék tisztába jönni Önmagammal és a feladatommal, amiért a világra jöttem! Egyre inkább az az érzésem, hogy nagyon- nagyon kell szeretnem embertársaimat, azon belül is a legjobban a férjemet, aki most nehéz időszakot él át! Merre induljak, mi a feladatom?
Válaszotokat köszönöm!
Áldott adventet Mindenkinek!
Üdvözlettel: Zsuzsa.

Re: Élet feladat?

(Csillától, 2011.12.16 22:33)

Elfogadás és befogadás minden mélységben ....

Re: Re: Élet feladat?

(Zsuzsa, 2011.12.16 22:48)

Nagyon szépen köszönöm gyors válaszodat, bár egyelőre még nem igazán értem! Kérlek, ha módotokban áll, küldjetek Valakit, valamit, aki, ami a férjemnek tud segíteni. Komoly válságban van most... azt hiszem, önmagával harcol.. nagyon pesszimista lett az utóbbi időkben!

Re: Re: Re: Élet feladat?

(Csillától, 2011.12.18 00:17)

Léccike..ide írj pár sort és válaszolok bővebben
lorianda72@freemail.hu
köszönöm
Csill


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

Következő »