Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.10.03.

2011.10.03

Kérdezzetek

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Kérdés

(Katalin Ágnes, 2011.12.16 20:22)

Ma azt hallottam belül::
- "Távoztak a kémek a nyirok-rendszeredből-"

?????

Re: Kérdés

(Kémek mint mi:), 2011.12.16 22:30)

A kémek és a rendszer valamint a távozás stimmel..a nyirok szót kérlek hallgassd meg még 1szer
Csill

Az uj fiú

(Luca, 2011.12.14 19:37)

Kedves Segítők!
Jött néhány hete egy uj fiú a munkahelyemre. Bár kedves, nem illeszkedett még be annyira, kicsit zárkozott, velem többet beszél kicsit mint a többiekkel pedig alig találkozunk. Az lenne a kérdésem, hogy tetszek e neki, kialakulhat e köztünk párkapcsolat? Nem sikerült még megtudnom azt se amugy hogy van e barátnője, tőle nem kérdezhetem meg és a kollégák sem tudják. Köszönöm! :)

Re: Az uj fiú

(Lucának, 2011.12.14 22:18)

Utólag is boldog névnapot kívánok neked...igen az új fiú..nehezen kibontakozó de nagyon őszinte jelenség...a mély baráti érzésekre tud építeni ez az alapja a párkapcsolati érzések megvalósulásához is ..tehát kivételesen szükséged lesz némi női praktikára.....=re barátként közeledj felé ..neked meg fog nyílni és ebből bármi kialakulhat:))
ügyes legyél:)))
Csill

Re: Re: Az uj fiú

(Luca, 2011.12.15 13:52)

Köszönöm, igyekszem :)

Megrekedve.

(Kriszta, 2011.12.10 20:39)

Kedves Segítők!

Szeretném megtudni mi az életfeladatom. Miért is vagyok most itt?Úgy érzem megrekedtem,nem tudom merre tovább!
Köszönöm: Kriszta

Re: Megrekedve.

(Krisztinek, 2011.12.14 09:54)

Átmeneti megrekedésről van szó...most önmagadra kell összpontosítanod..jobban figyelni a tiszta megérzéseidre és a külső jelekre..Bővebben írok ha ide bekuksizol:) lorianda72@freemail.hu
Csill

A lélek 7 pecsétje

(Nusi, 2011.12.13 08:37)

Kedves Segítők!

Az éjszaka fél 2 után felébredtem és ezt hallottam a belső hallásommal: a lélek 7 pecsétje. Ezután elaludtam és úgy éreztem, hogy egész éjszaka álmomban gyalog mentem valahová. Amire emlékszem, hogy egy sorompót lecsuktak éppen előttem, de én átmentem a síneken. Ekkor sötétség volt, éjszaka lehetett. A vonat fényei eléggé közel voltak hozzám, a két fényszóróját nagyon közel láttam a jobbomon. Azután már nappal volt és valaki elkerékpározott mellettem, ekkor házak között voltam. És még van egy halvány emlékem, hogy olyan helyen is voltam ahol sok ember volt.

Még eddig nem olvastam a Jelenések könyvét, de most megteszem.
Vajon miért pont most jött ez az éjszakai üzenet? Melyik részénél tartunk a Jelenéseknek? Vagy tényleg ez egy figyelmeztetés volt?
Ha nekem ez így jött, akkor másnak is fontos lehet.

Köszönöm a segítségeteket.
Szeretettel: Nusi

eriberi1@gmail.com

(Erika, 2011.12.11 16:09)

Kedves Segítők!

Az alábbi problémával fordulok Hozzátok (próbálom nem túl hosszan kifejteni):

4,5 éve megismertem egy fiút, akivel úgy indult a kapcsolatunk, hogy nem is lesz kapcsolatunk, mert vidékre rendelték dolgozni, pont miután megismerkedtünk. Fél évig csak hétvégeken találkoztunk. Majd átköltöztem hozzájuk. Fél év múlva vettünk egy lakást közösen. Az elején minden szép és jó volt, aztán jöttek a veszekedések. Eleinte apróságokon, majd már a pénzhiány miatt. Ő minden vitát úgy zárt le, hogy elege van és elköltözik. A problémákról mindig csak beszélgettünk, de a megoldásig sosem jutottunk el. Tavaly édesapám meghalt, én örököltem utána egy kisebb vagyont. Kb.2 hónappal apukám halála után feltette nekem a nagy kérdést - Ő arra gondolt, mi lenne ha összeházasodnánk. (Fél éves ismeretség után kérte meg a kezem...) Összeházasodtunk, de amikor feltette a kérdést, az első gondolatom az volt: biztos hogy én ezt akarom? Jó lesz ez nekem? Természetesen mindent én fizettem... Még meg sem éltük az 1.házassági évfordulónkat, kiderült van vkije. Tavasz óta alig mutatta ki, hogy szeret. Mindig én bújtam, én ölelgettem, puszilgattam. Biztos hogy nem történt közöttük semmi, csak lelki társak voltak. Úgy tűnt, meg tudtuk beszélni a dolgokat, már volt időpontunk párterapeutához is, amikor is megint vidékre kellett mennie dolgozni. Éreztem, hogy ez nem pár hetes munka lesz ahogy ő mondta - még most is ott van. És persze talált magának egy helyi nőt, egy nightklubban... no comment. Na vele tuti hogy más is volt, ugyanis a férjem teljes mértékben kifordult önmagából és megveszett. (sajnos nem találok rá jobb kifejezést...) Teljes mértékben a nő befolyása alá került. 2x mondta a 2 hónap alatt azt, hogy próbáljuk meg újra és ki akar velem békülni, de sose jutottunk el a tényleges békülésig, mert akkor sosem jött haza... Az összes barátját és még az édesanyját is elhanyagolta, ő, aki minden este a telefonján lógott... Most mindenkinek azt mondja, hogy el akar válni. Nekem ezt utoljára okt.28-án mondta, akkor volt itthon utoljára, majd akkor állította át elváltra az állapotát egy közösségi oldalon is. Azóta csak hiteget - ha együtt maradunk, ha nem... Az édesanyjával is beszéltem, hogy próbálja meg kideríteni mi történt a fiával. Érdekes módon - bár nem lepődöm meg - neki is hazudik... November végén - mivel egész hónapban nem is jött haza - elköltöztem a közös lakásunkból, hogy ne legyek biztos pont neki. Majd még egyszer felmentem hozzá beszélgetni, de nem kellett volna, mert másnap elárult a nőjének. Este még azt mondta, hogy jó volt az üres lakásban lennie mert gondolkodott. Megkértem, hogy ha vissza is megy vidékre, ne találkozzon a másikkal, hanem akkor gondolkodjon. Én nem fogom keresni, de tegye meg azt hogy akkor ő sem keresi a másikat... Hát nem így lett. A nője írt nekem egy szép üzenetet a közösségi oldalon...
Nem értem az egészet. Minden vitánál amikor megkérdeztem hogy miért vett el feleségül, azt mondta azért mert szeret. Visszagondolva - sosem szeretett igazán. Talán az elején...
Azt sem értem, miért kaptam ezt. Talán azért hogy az önzőségemből adjak alább és vegyem észre hogy mások is léteznek rajtam kívül a világon? Vagy hogy ne szeressek annyira akárkit, csak azt aki szerintem megérdemli?
Szüleimnél sajnos előfordult hasonló dolog, de ők együtt maradtak, mert a neveltetésük is más volt, és ők még a régi idők szerinti elvárásoknak megfelelően éltek.

Egész egyszerűen szeretném megérteni, miért történt mindez és szeretném ha minél hamarabb túllehetnék rajta, mert nagyon fáj.

Válaszotokat ezúton is köszönöm!
Üdv, Erika

Re: eriberi1@gmail.com

(Erának, 2011.12.11 16:42)

Küldtem emilt:)
CSill

stmarti@citromail.hu

(Márti, 2011.11.18 21:24)

kedves Segítőim,

ismét szükségem lenne a segítségetekre.
2 hete küszködök a nőgyógyászati problémámmal.Próbálom magam megoldani,(az égiek segítségével)mert nem szeretnék orvoshoz fordulni.
Szerintetek sikerül kilábalnom belőle?
Tudom,hogy le kell győznöm a félelmeimet ezzel kapcsolatban,de nem tudom,hogy sikerül-e.
köszönöm
Márti

Re: stmarti@citromail.hu

(Mártinak!, 2011.11.23 12:41)

Belső erő ..hit és a női mivoltod önbecsülésének függvénye..nyilvánvaló ha ezeket próbálod erősíteni sikerülni fog..de ezek az alapkövei annak a útnak melnek végén egy férfi áll
Csill

Re: Re: stmarti@citromail.hu

(javítás Mártinak, 2011.11.23 12:43)

Melynek ..nem melnek elnézést:)

Re: Re: Re: stmarti@citromail.hu

(Márti, 2011.11.23 20:11)

Kedves Csill,

köszönöm biztató soraid.Minden erőmmel azon vagyok,hogy leküzdjem a betegségem,mely most egy erős köhögéssel járó megfázásba torkollott.
Valóban egy férfi áll az utam végén?Már régen kitűztem egy célt magam elé,mégpedig azt,hogy Karácsonyra bevonzom a hozzám illő társam,csak az a baj hogy vészesen közeleg a Karácsony és ezért félek,hogy nem sikerül megvalósítanom a tervemet.Szerintem ez okozza a betegségemet is.Te is így látod?

Re: Re: Re: Re: stmarti@citromail.hu

(Kedves Márti, 2011.11.24 10:17)

igen ..minden jellegű betegséged mélyén azon félelmek lapulnak melyek nőiességeddel kapcsolatosak..ezért javasoltam az önbecsülés gyakorlását ..az az első alapkő....tudod mint az Ózban ..csak végig a sárgaköves úton..ami a köhögést illeti inkább baci vagy vírus ..lehet görcsösen akarsz most mindent..ezeket kellene elengedni..de tényleg egy klassz pasi áll az út végén..no még1szer ..ÖNBECSÜLÉS BELSŐ ERŐ ÉS HIT..indulás :) helyetted nem mehetek:)
szorítok
Csill

Re: Re: Re: Re: Re: stmarti@citromail.hu

(Márti, 2011.11.24 18:51)

Drága Csill,

köszönöm segítő tanácsodat.A hitem nem veszítem el semmi esetre sem,de az önbecsülésem hogyan tudom "gyakorolni"?
Márti

Re: Re: Re: Re: Re: Re: stmarti@citromail.hu

(Kedves Márti!, 2011.11.24 23:27)

Tudom a hitedet nem vesztetted el ..én úgy értettem önmagad felé lehetne még erősíteni:)..az önbecsülés gyakorlása a nehezebb része sőt a legnehezebb..email-ben írok tippeket hozzá
Csill

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: stmarti@citromail.hu

(Márti, 2011.11.25 22:36)

Köszönöm,várom a tippeket. ;)
puszi
Márti

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: stmarti@citromail.hu

(stmarti, 2011.12.10 23:28)

Kedves Csilla,

nagyon szépen köszönöm mind az itteni,mind a személyes találkozás alkalmával nyújtott segítségedet!
Úgy érzem sikerült megkapnom a válaszokat a kérdéseimre,s erőt adtál a továbbiakhoz.Valóban már is jobban érzem magam! :))

hálás köszönet és puszi
Márti

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: stmarti@citromail.hu

(Mártinak, 2011.12.11 16:38)

Örömmel tettem ..szívesen --a legfontosabb hogy jól érezzd magad a bőrödben
puszi
Csill


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

Következő »