Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.10.03.

2011.10.03

Kérdezzetek

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Álom

(Dia, 2011.11.13 23:50)

Kedves Segítők!
A múlt héten 3x is ugyan azzal az emberrel álmodtam, pedig előtte szinte soha, vagy nagyon ritkán szerepelt az álmaimban. Ő pedig az a férfi, akit nagyon szerettem és még mindig szeretek. Eddig akkor álmodtam vele, mikor megkeresett és az álmomban ilyenkor sms-t kaptam tőle, majd pár hétre rá megkeresett.
Most viszont azt álmodtam legelőszőr, hogy megcsókolt, majd a másodikban is ez volt, plusz az, hogy a jelenlegi nővel szakított és ezt előttem mesélte másnak. A harmadik álomból csak képek maradtak meg, de itt már úgy tűnt mintha egy pár lennénk, átölelt és jól éreztük magunkat együtt. Utolsó álmom a 11.11-es napra esett. (Az első meg a meteor elhaladáskor :), majd másnap éjjel is vele álmodtam. )
Ez vajon mit jelenthet? Köszönöm! Dia

Re: Álom

(Diának, 2011.11.14 22:37)

Kedves Dia!
egy folyamat elindult... kibontakozóban van..egy harmónikus szeretetteljes és megbízható párkapcsolat irányába...az elindulásoz a te sugallatod kellett..kibontakozásához pedig az ő cselekedete fog kelleni:))
Csilla

Re: Re: Álom

(Dia, 2011.11.14 23:04)

Köszönöm Csilla! Neked mindig sikerül rávilágítani a dolgokra, hogy jobban megértsem mi zajlik a háttérben! :)
Nagyon köszönöm a választ!!

Re: Re: Re: Álom

(Diának, 2011.11.15 10:40)

Örömmel ..szívesen
Csilla

adel04@citromail.hu

(Évi, 2011.10.25 14:19)

Kedves Segítők! Van egy petefészek gyulldásom, voltam orvosnál (magánba) műtöttek is nőgyógy okból, és a gyulldásomra írtak gyógyszert, nem hat, és ez így megy ár hetek óta, modom az orvosoknak,hogy hol
fáj, de nem írnak fel hatékony gyógyszert , falakba ütközöm. Hullik a gyulladástól a hajam is(nem is kicsit) mi az oka,hogy egy ilyen egyszerű betegségre nem találják a megoldást. Várjak hátha hat a gyógyszer és ha nem. Köszönöm válaszotokat. Évi

Re: adel04@citromail.hu

(Petefészek, 2011.10.26 11:07)

A fizikai tünet már vonzata egy olyan elfolytásodnak, amely most megoldást kíván. Nem bontod ki magadból a teremtő erődet, nem alkotsz azzal az erővel ami a te sajátod, sőt meg sem engeded magadnak, hogy ezt felhozzad. Félsz az erődtől.
A hajad is ezért hullik. A haj minősége, a nőiesség, a petefészek mind mind az erőviszonyaid helyes vagy helytelen megélése mutat rá. Saját alkotóerőd megmutatása ebben a világban.

Évi

(Évi, 2011.10.27 15:28)

Kedves Segítők! Köszönöm a válaszokat, nem értem milyen alkotóerőt nem mutatok meg ebben a világan, és hogyan lehet meg élnem. Köszönöm a válaszokat. Üdvözlettel Évi

Re: Évi

(Zsiann, 2011.11.07 00:12)

Figyeld az Öröm Útját. Ami Lelkedből fakad, az Neked könnyen megy. Pergesd vissza az elmúlt évet, és keresd meg benne azokat a tevékenységeket, amiben magadról elfeledkezve Léteztél. Indulj abba az irányba, és teremts rá egyre több időt lehetőségedtől függően. Bízd az ellenértéket az Égre, és Arra, akinek hasznára van, amit tevékenykedsz. Fogadd el, ellenvetés nélkül, amit kapsz. Ebben az irányban Magasabb Önvalód képes a Gondviselés Áldásait hozzád csatornázni.

Re: Re: Évi

(Évi, 2011.11.13 09:09)

Kedves Segítők! Néztem vissza az elmúlt évet, nem látok benne olyan
tevékenységet amit igazán élveztem volna, vagy nem volt vagy nem
találom örömtelennek látom az utóbbi éveket.tudnátok bővebben erről valamit segíteni. Köszönöm .Évi

Re: adel04@citromail.hu

(Zádori Csaba, 2011.11.14 22:06)

Kedves Évi!

Szeretettel küldöm ezt a segítséget és bízom, hogy megtalálod benne.

http://www.vision.abbcenter.com/?m=Term%E9kek&al=A+TEST%D5R+%28D+i+Guard+nano%29&PHPSESSID=c0f02e169906d973cbcaa6a718d9616b

http://www.vision.abbcenter.com/?m=Term%E9kek&al=STOP%21+D4X+a+term%E9kek+bestsellere

Holnap azaz 15.-én este 19.00-kor ukrajnai Dr. Ogirya Lyudmila - Gastroenterologus Főorvos tart előadást!

Az előadás meghallgatásához erre a linkre kell kattintani: http://bezruk.vip.ivocalize.net// és ez után a NAME - be kell írni a saját nevet és rá kell klikkelni a ( LOGIN-ra).
Tehát kezdés: kedden este 19,00-kor!

Üdvözlettel,
Zádori Csaba

krisztijo01@freemail.hu

(Joó Krisztián, 2011.11.04 09:14)

Tisztelt Segítők! Most leltem rá erre a helyre. Nagyon sűrgős segítségre van szükségem! Horrorba illő mennyiségű és minőségű nehézségen mentem át, sokat küzdöttem, most is sokadjára futok neki életewm lehetőségének, amit egy főiskolának tartok, más egyebet sem látok helyzetemből kifolyólag. Nehéz anyagi lelki szellemi egzisztenciális helyzetben vagyok, fatális dolgok történ(t)nek az életemben. Olvasottságomat, tájékozottságomat és szívemet tekintve egynek kellenem lenni közületek kedves Segítők, ehez képest le vagyok maradva. Ha látni tudjátok helyzetem, nagyon kérem hogy a válasszal siessetek. Köszönöm.

Re: krisztijo01@freemail.hu

(Zsiann, 2011.11.07 00:36)

A nehézségek, amik az életben érnek bennünket valamiylen módon saját teremtményeink. Van, hogy szeretnénk megbizonyosodni róla, hogy mennyi erőnk van valójában, Más esetekben olyan kötések miatt választjuk, amelyek felmenőink szenvedéseit ismétlik - szeretetből és hűségből. Ezek legtöbbször olyan személyek a családban, vagy a családhoz kapcsolódóan, akikről nemigen esik szó, valamiféle Tabu a személyük, esetenként nem is tudunk róluk, például meg nem született (esetenként iker)testvérről is lehet szó. Családállítással ez felderíthető. Ha elindulsz valamelyik irányba, észre fogod venni a kezedre adódó véletlenek által, hogy jó nyomon jársz. A nehézségek általában egyfajta szolgálatra készítenek fel, amelyben a hitelesség és az együttérzés az alap. Az önismeret bármelyik útján kulcsokat kapsz ahhoz, hogy pontosan mi is az az életterület, amelyen dolgod, van, amire az Életed odaszántad.

Re: krisztijo01@freemail.hu

(segitség, 2011.11.10 10:13)

Zsiannak igaza van. Örökséged folytán, a családi karma folytán vannak még kálváriáid. A családban ebben az időszakban mindig van egy megoldó sarj, akinek az élete nehezebb , mint a többieké, mert nála a tudás, az erő, amivel képes megoldani a családi karmát.
Évi

stmarti@citromail.hu

(Márti, 2011.11.06 18:31)

Kedves Segítőim!
3 éve szakított velem a barátom.Nagyon szerettem őt és nehezen tudtam elengedni,hiszen váratlanul ért a szakítás.Azt gondoltam vele fogom leélni életem hátralévő részét,de ő egyik napról a másikra véget vetett a kapcsolatunknak.Azóta nem találok társat,pedig úgy érzem már felkészültem egy új kapcsolatra.Valami azt súgja,hogy itt van a környezetemben a lehetőség egy igazi komoly férfi,akivel boldogan élhetnék.Tudtok nekem valami segítséget adni ezzel kapcsolatban?Megtalálom a hozzám illő társam?
Köszönöm:
Márti

Re: stmarti@citromail.hu

(Zsiann, 2011.11.07 00:25)

Ahhoz hogy készen légy egy új kapcsolatra, el kell engedni azt a kötést, ami még az előző kapcsolathoz köt. Képzeld magad elé a fiút. Lásd hogy milyen a ruházata, a haja, az arca, milyen az arckifejezése. Most figyeld meg, hogy hol vannak közöttetek energiaszálak - vezetékek. Vagy képként, vagy a kezed mozgatásával érzékelheted. Figyeld meg, hány ilyen vezeték van, milyen vastagok, milyen színűek. Most figyelj befelé, és érzékeld, milyen energia áramlik feléd az első vezetéken. Milyen energia áramlik tőled elfelé ezen a vezetéken. Most képzeld magad mellé a saját Fénylény-Másodat, Őmellé az Ő saját Fénylény mását. A vezetéket, amit az előbb megvizsgáltál, válaszd le róla magad előtt, és a belőled kiinduló részét csatlakoztasd a Saját FényLényMásod megfelelő pontjára, a fiúból induló vezetékrészt pedig az Ő FényLényMása megfelelő pontjára, Indítsd el az energiaáramlást, hogy ugyanazt az energiát küldd és fogadd rajta, mint eddig, és lásd, tudd, hogy az ő vezetékében is ugyanígy feléled az áramlás. Ismételd meg a többi vezetékkel ugyanezt. Búcsúzz el tőle és köszönd meg, mindazt, ami szép volt, és amit tanultál. Engedd útjára. Fordulj saját FénylényMásod felé, és érzékeld, hogy az energiaáramlásod rendben működik.

Re: Re: stmarti@citromail.hu

(Márti, 2011.11.07 22:33)

Kedves Zsian,
köszönöm válaszod,bár én már egyáltalán nem kapcsolódom a volt barátomhoz.Semmi nem köt hozzá.A problémám az új kapcsolat kialakításával van.
Márti

Re: Re: Re: stmarti@citromail.hu

(Zsiann, 2011.11.08 23:57)

Kérj egy jelet az Égiektől, amiről felismered. Figyeld azt a jelet. Türelemmel.

Re: Re: stmarti@citromail.hu

(kapcsolat, 2011.11.10 10:10)

Szükséged volt az egyedüllétben rejlő erőd felismeréséhez. Valaha nagyon rég a nők egy olyan rétegéhez tartoztál, akik önállóan valósítottak meg mindent a világukban. Ők később nehéz áron tanulták meg a párkapcsolatban rejlő erőt ebben a világban. Az idő, amit kaptál arra való, hogy letisztázzad magad, és amikor rendben vagy, és hiszel magad erejében, akkor azon a ponton érkezzen meg hozzád a kiegyenlítő fél ebben a világban. Akik addig melléd érhettek volna, ők csak gyengítettek volna, mert benned sem alakult ki a kellő önbizalom . Amikor te kész vagy, be tud csatlakozni a vonzás energiáival a társ energiája.
Évi

galcikovam@azet.sk

(gama, 2011.11.09 20:06)

Kedves Segítok!
Nekem csak egy pici kérdésem lenne: hol tartok most az életemmel, jó úton járok-e a helyes irányba? Koszonom válaszotokat: Marika

Re: galcikovam@azet.sk

(Marikának, 2011.11.10 10:06)

Az útirány helyes. Több önbizalmat engedélyezz magadnak. És nagyobb nyitást, bizalmat közösségek felé.
A magadba vetett hit, és az ezzel való alkotás kiteljesítése még feladatot ró rád. Nézz mélyen befelé a belső világodba, hogy feltárjad azt, amit magaddal hoztál ebbe a világba. Aztán fordulj a külső világ felé, hogy átadd amit magadban megleltél. És végre elhittél.
Évi


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

Következő »