Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.10.03.

2011.10.03

Kérdezzetek

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

krisztijo01@freemail.hu

(Joó Krisztián, 2011.11.04 09:25)

Még annyi kiegészítésül: nem megy a tanulás (nekiállni!!!) mintha valami visszatartana...

Miért

(Beus, 2011.10.28 11:25)

Kedves Segítők!
Azt szeretném tudni, hogy milyen vállalt feladattal születtem most ebbe a korba, ebbe a testbe? Valamint, hogy hol tartok a Felemelkedés utján, s mire érdemes figyelmet forditanom hogy tovább alakuljak mert ugyérzem elakadtam. Előre is köszönöm!:)

Re: Miért

(Beusnak, 2011.11.01 21:43)

Kedves Beus!
Elakadásjelző tábla: most te vagy a fontos önmagadnak ..valamit renbe kell tenned... valamit még meg kell tapasztalnod ahoz hogy teljes feladatod útjára léphess a megadott irányba...
Irányjelző tábla:Társadalmi célú...építés és tanítás jellegű egy olyan halmaz felé melynek fókuszában az értékrend a bizalom és a szeretet van jelen.
CSilla

Változás

(Beus, 2011.10.25 21:02)

Van egy fiú akivel 10 honapja találkozgatok, én szeretem, ő pedig nem akar komoly kapcsolatot. Ettől függetlenül a hétvégéket nála töltöm, ismernek és elfogadnak a szülei, a barátai, mégsem olyan ez mint egy kapcsolat. Régebben azt mondta mindig hogy Ő őszinte és soha nem fog engem szeretni csak mint barátot. Mostanában nem mondja ezt, mintha kicsit kedvesebb figyelmesebb lenne velem, de nem merem megkérdezni Tőle változtak e az érzései felém... Azt szeretném tudni, fog-e viszontszeretni idővel, vagy adjam fel a reményt?

Re: Változás

(egy fiú, 2011.10.26 11:10)

Ne kérdezzed, csak szeressed úgy, hogy ő ennek érezze szép és nemes mivoltát. egy bizalmatlan fiút sosem kérdezhetsz meg, mert elriasztod, nem is várhatsz el idő elött tőle semmit, csak szeretheted úgy, ahogy egy nő tud csak szeretni elvárások nélkül. Egészen addig mig megérzi a szeretet tisztaságát, és ő is megnyilik teljesen.

Re: Re: Változás

(Beus, 2011.10.26 19:46)

Köszönöm válaszodat! :)

indulat

(Katalin, 2011.10.20 18:33)

Az elmúlt napok energiái-nál mára be van írva, hogy tartózkodjunk az indulatok energiáitól.
Már nagyon régen egyedül élek, és béke van bennem, csak a családom "dolgai" tudnak néha kimozdítani ebből a békéből..-
mégis ma úgy éreztem, hogy elég volt belőlük..és most már csak a tanácsaimat fogom nekik nyújtani... ha kérik... mert eddig csak mindig mindent adni kellett nekik - na nem tanácsot, mert abból nem kértek ...--- és ez az egész valami fajta indulatot hozott mégis magával, - hogy miért vagyok egyedül, és mi értelme van az életemnek... hogy mintha az Égiek itt felejtettek volna több ezer éve?
Már azt hittem könnyem sincsen, de mégis csurog....

Re: indulat

(Katalinnak, 2011.10.21 16:18)

A családi karmánál nincs nehezebb és fájdalmasabb. Ebben az életünkben, itt a korszakváltás előszobájában pedig küldönösen nehéz. Nehéz karmát hordó családokba beleszülettek olyan sarjak, akik öregebb lelkek és képesek feloldani saját lelki erejükből és hozott tudásukból a nehéz karmákat, hogy a korszak végére felszabaduljanak a lelkek. Sok olyant is láttam, hogy sötét uralom alatt álló vérvonalakhoz születtek meg a már megvilágosodott lelkek, hogy saját fényükkel fényezzék át a családot. Ha az életben nem tudta átadni magából a tanitásokat teljes mértékben és látványosan, akkor is sokat tett a családi karma felbontásáért. Az ő áldozata nem maradt hatás nélkül. A nehéz élet ne tegyen bizalmatlanná, csak tud, hogy nehéz helyzetbe születtél bele, és az élet tartogathat számodra is boldogságot. Ha te is úgy akarod.

Re: Re: indulat

(Katalin, 2011.10.22 18:07)

Köszönöm a biztatást, tudom, hogy ez feladatom - a Czeizel-féle Antares kód szerint az egyik Csillagnemzettség ahová tartozom a Delfinek - lélekmentők - , de mégis ez a tudás sokszor kevés, hogy az egész fárasztó életemet pozitívan lássam. És már régen várok arra, hogy az élet valami jót is tartogat számomra, de már ebbe a várakozásba is bele vagyok fáradva.... már valahogy nem is érdekel.

Katalinnak Re: Re: Re: indulat

(Zsiann, 2011.10.24 13:58)

A gondolataink olyanok, mintha két külön zsákban tartanánk őket. Mindig csak az egyik lehet nyitva, vagy a jó gondolatoké, vagy a rosszaké. A hatalmunk abban áll, hogy a test-érzés-gondolat hármasság bármelyikét megváltoztatjuk, a többi sem maradhat az eredeti állapotában. Vagyis, ha szándékunk van a változásra, akkor bármelyikkel elkezdhetjük. Engedd meg magadnak, hogy elfogadd az Áldást, amelyben az Ég folyamatosan részesít, úgy ahogyan a Nap is válogatás nélkül árasztja a Fényét mindenkire. Ezt úgy tudod megtenni, hogy összpontosítod a figyelmed a Jóra, a Szépre. Keresel egy növényt, egy virágot, és gyönyörködsz benne, magadról elfeledkezve. Megadod magadnak, ami szerinted jó, pihenés, megfelelő étkezés - hallgatsz befelé. Figyeled az apró hétköznapi csodákat, a "nem véletlen" véletleneket, amelyek elkezdenek szaporodni az életedben -pusztán attól, hogy figyelsz rájuk. Amikor nehézséget érzel, feltekintesz az égre, és ajándékként átadod, amit érzel, és ráhagyatkozol, mit kapsz cserébe... Mindenki a legjobbat teszi, amire éppen akkor képes... Lépj gondolatban egy lépést hátra, és tekints így a világra...

Re: Katalinnak Re: Re: Re: indulat

(Katalin, 2011.10.24 18:57)

Köszönöm a válaszodat Zsiann, pont ma a várandós menyemnek mondtam, hogy el kell engednie az EGO-t....és abban a pillanatban amikor ezt kimondtam, tudtam, hogy ez .....nekem szól..... mert egymás tükrei vagyunk....és Igen ez volt a nagy hibám,... hogy visszamentem a múltba....és az alapján ítélkeztem..... tisztára, mint az inkvizíció idején ..... tényleg nehéz elengedni az ego-t, de megy.... megy ..... megy ez
és a saját örömömre.... ami a meghatározó a Lény-emben.... nem figyeltem.... bedaráltak a napok,.... azaz az IDŐ.-- és elfeledkeztem erről az örömteli Boldog LÉNY-emről,,, - még a kutyám is belebetegedett - és még akkor sem vettem észre.... de most ITT VAGYOK.... igen, meg kell tanulnom a LENNI VANNI-t újból....
- egy magasabb szinten.....

Re: Re: Katalinnak Re: Re: Re: indulat

(Katalin, 2011.10.25 16:15)

Ma megint egy megvilágosodásban volt részem:
a Gyermekeink már nem akarnak semmit 'teremteni.....ebben a világban......
és teljesen egyet értek velük......hiszen ebből a "világból' kifelé megyünk.... szellemi,.... testi szinten...
ezért aztán hiába várjuk,..... hogy itt .... legyen....
már LENNI CSAK OTT TUD.---- AHOL VAN..... azaz. ahol a Lelke szólítja----

Időzített bomba

(Judit, 2011.10.22 22:52)

Kedves Segítők!

Az elmúlt 2 év szinte pokoli volt, mindig azt hiszem, hogy nincs lejjebb, és felfelé indulok, de mégsem. Nagyon türelmes voltam, több bőrt lehetett lenyúzni, fát lehetett vágni a hátamon - egy pontig. Aztán robbanok. Egyre gyakrabban. Volt, hogy évek teltek el "kiborulás" nélkül. Mostanában havonta, majd hetente jön a kitörés... Olyan mélységbe kerültem, hogy megértem azokat, akik elhagyják a Családjukat, Gyermekeiket, hogy ne bántsák többet őket, hogy jobb legyen, hogy boldogabbak legyenek, ne ártsanak... Mindenki azt mondta világ életemben, hogy "túl jó" vagyok, de egyre inkább egy idegbeteg szörnyetegnek érzem magam. Úgy érzem, hogy terhére vagyok a környezetemnek, a Szüleimnek és Szeretteimnek sorra csalódást okozok, nem sikerült az Életem, amit a Gyermekemnek ígértem mielőtt leszületett - én hívtam, kértem Őt, hogy jöjjön -, nem tudom betartani. Megöl a lelkiismeretfurdalás és a tehetetlenség. Hogy nem tudok uralkodni magamon, hogy azt hittem Jó Lélek vagyok. Ma kértem, hogy hadd menjek el... Mindenkinek jobb lesz. Nem bírom tovább. Túlfeszített íj vagyok... A Barátom (Életeken át) kérte, hogy maradjak, mert Fénylélek vagyok, és szüksége van a segítségemre az "államalapításnál". Nem érzem erősnek és elég bölcsnek/fejlettnek magam egy ilyen megtisztelő és nemes feladatra. Amíg egy egyszerű "földi" problémát nem tudok a saját életemben megoldani, túllépni a fájdalmakon, sikertelenségen, hogyan tudnék magasabb szintű kérdésekben kompetens lenni??? Egyik szerepemet sem tudom működtetni (a Nő odaadta magát, majd belepusztult a megalázásba, az Anya most halódik bennem). Mehetek, hogy ne csináljak nagyobb bajt, mint ami van? Odaátról jobban/tisztábban tudok segíteni, nem?

Köszönöm, és elnézést a terjedelemért!

Re: Időzített bomba

(Juditnak, 2011.10.23 14:47)

Kedves Judit!
Van itt minden régről...leigázás eltaposás kirekesztettség és hasonló..
megnéztem ..és kérlek téged kuk -kucskálj be a mailfiokómba...
nem tenném a leírásomat közszemlére ha nem okoz problémát... és neked is megfelel ha email-ben írnám válaszom

Csilla
lorianda72@freemail.hu

érzések

(Anita, 2011.10.14 14:17)

Sziasztok kedves segítők!
Olyan érzésem van mostanában,hogy mintha már nem lennék teljesen ennek a 3D-nek része lélekben-szellemben.Ezt úgy érzem,mintha csak az arcon lenne itt.Olyan,mintha egy színházi függöny venné körül a fejem és csak az arcom látszik a 3D felé.Nem folyamatos az érzés,de gyakori.Csak az otthoni környezetemben vagyok még teljesen itt.
Mit jelent ez ?
Köszönöm szépen nektek!

Anitának Re: érzések

(Zsiann, 2011.10.14 23:16)

Az a kérdés, hogy az Arcod, amit a 3 D-ben mutatsz, visel-e maszkot... vagy a MAGa valóságában van jelen... Elég Fény áradhat egy Arcból, egy Szempárból... A lényeg, hogy ITT légy, amíg van dolgod... :)

Re: Anitának Re: érzések

(Zsiannak, 2011.10.15 16:13)

Köszönöm válaszod,nincs rajta maszk,önmagam vagyok.

Re: Re: Anitának Re: érzések

(Judit, 2011.10.16 16:22)

Kedves Anita!
Ezekkel a fotókkal kívánok Neked szép perceket itt és most :)
http://dustjacketattic.blogspot.com/2011/05/anything-but-wallflower.html

Anitának Re: Re: Anitának Re: érzések

(Zsiann, 2011.10.17 15:53)

Nagyon örülök! A Mennyei prófécia 9. felismerése jutott eszembe, hogy azt éled meg, ahogy egyre magasabb energiaszintre emelkedsz, a mi fizikai világunk dimenziója fölé kerülsz, átjársz a Fátyolon Túlra.

Re: Anitának Re: Re: Anitának Re: érzések

(Zsiannak, 2011.10.21 11:47)

Kedves Zsiann!
Köszönöm válaszod,újra fogom olvasni a Mennyei Prófécia 9.felismerését.
Anita


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

Következő »