Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.10.03.

2011.10.03

Kérdezzetek

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Re: érzések

(Anitának Csillától, 2011.10.18 10:57)

Kedves Anita!
ez nagyon elgondolkodtató és rendkívül izgalmas számomara..otthoni környezeted és a benne áramló energiák húznak erősebben a racionalítás mezejére..képes vagy önmagadból többet adni mit bárhol máshol..különös gondoltavilágod révén és világnézetedből kifolyólag..próbálnak érteni de nehezen tudnak ...nem azért mert nem akarnak hanem mert nem képesek rá .. innen a függöny..szeretnéd hogy megismerjenek mélységében meg nem is..te máshonnan kukucskálsz ide ..és nem innen máshová a kettő nem ugyanaz:)ez a földi boldogulás nem könnyű..valamint eszembe jut David Lynch ( twin piks rendezőjének) filmje a Mulholland Drive...ha gondolod nézzd meg ..nem könnyű film..és egy szó a legvégén..illuzió
Természetesen lehet teljesen máshogy is ..nekem ezek az információk jöttek felőled
Csilla

Re: Re: érzések

(Csillának, 2011.10.21 11:44)

Kedves Csilla!
Köszönöm soraid,meg fogom nézni a filmet.

Siófok

(Csilla, 2011.10.18 22:37)

Szia Zsuzsi!
Nagyon szívesen..jó dolog a kiértékelés ...lehet belőle konzekvenciát levonni..nem feltétlen rossz döntések voltak ..csak döntések..mivel már magasabb tudatszinten levő állapotban nézed vissza ezért ítéled meg így..pedig ő is te voltál...mindenki fejlődik a maga tempójában ..ahogy tud vagy ahogy éppenséggel rá van kényszerítve...mostantól könnyebb lesz helyesen döntened és cselekedned... esetleg ha álomnaplót írnál segítene megfejteni a rejtélyeket:)

Siófok

(Zsuzsanna, 2011.10.18 15:48)

Szia Csilla !
Köszönöm a válaszod.
Mostanában kiértékeltem az eddigi életem,úgy látom mint egy kívülálló.
Sajnos arra döbbentem rá ,hogy mindent rosszul csináltam mindig rossz döntéseket hoztam.Olyan ,mintha nem is én lettem volna.
Lehet, hogy ennek így kellet lennie?
Mert van egy mondás ,hogy "az ember olyan amilyen lenni tud"
Nem pontos az idézet de ez a lényege.
Persze az ember fejlődik,változik.de másnál nem látom ezt ilyen mértékben. Üdv.Zsuzsanna

Siófok

(Zsuzsanna, 2011.10.18 09:31)

Kedves Tündérek!
Egy érdekes álmomat szeretném megosztani Veletek.
Valaki föntről dobott felém egy pici labdát,ami közelebbről úgy nézett ki mint a Föld.
A következő volt rá írva a kis golyóra:nem.
Mit jelenthet ez?
Előre is köszönöm a választ.
Üdv. Zsuzsanna

Re: Siófok

(Csilla, 2011.10.18 10:37)

Szia Zsuzsa!
Nagyon fontos ..hogy te mit vettél ki ebből az álomból..neked mit jelent..hisz neked dobták..egyik verzió jelentheti a földhöz hasonló létezés szimbolumát emberi alakú lényekkel akik sokkal magasabb tudatszinttel rendelkeznek ..de NEM föld a neve..Lehet a mars egyik bolygója is ami 8 as alakú pályán kering..vagy bárhol máshol az univerzumban mindenesetre nagyon messze:)
Csilla

Kapcsolat

( Diának, 2011.10.15 22:28)

Kedes Dia!
Erős kapocs tart össze benneteket...nagyon régről..mély érzelmek..romantika ..és nagy feladat..olyan ez most mint a bújócska..hol itt vagyok hol ott ...eltűnök egy időre majd ismét megmutatom magam..hahó itt vagyok FIGYELJ RÁM..régi életekben ez a férfi a beléd táplált bizalmát és hitét vesztette el..ez a mély félelme ( megjegyzem nem tudatos emlékkép számára) kanyarintja el melőlled...de mindig visszatalál ..a család EGYIK alapköve a BIZALOM:) Jó volna ha felé ez volna sugallatod... Ekkor beindulhat valami nagyon pozitív folyamat. Amiben pedig neked kell hinned az bizony a saját belső hangod..megérzéseid és a szimatod..
Én drukkolok:)
Csilla

Re: Kapcsolat

(Dia, 2011.10.16 12:54)

Nagyon szépen köszönöm Csilla!!! Én is ezt érzem, hogy valamiért nem bízik pedig nem adtam rá okot neki, de akkor ez előző életből ered.... igyekszem majd sugallni felé a bizalmat ha ismét visszatalál hozzám! Sokat segítettél nekem ezzel a válasszal, tényleg nagyon köszönöm! :)

Re: Re: Kapcsolat

(Diának, 2011.10.16 15:46)

Nagyon szívesen..örülök ha tudok segíteni és valamennyit átadni azokból a rezgésekből melyek bennem és körülöttem mozognak:)
Csilla

hoand@freemail.hu

(Rachel, 2011.10.13 23:15)

A minap véget ért végleg egy négy éve tartó párkapcsolatom. Ez idő alatt nagyon sokszor szakítottunk, de mindig visszataláltunk egymáshoz. Megbántam mindannyiszor mindkettőt. A férfi komoly szándékkal közeledett, de én csak leépíteni akartam a kapcsolatunkat. Ebbe a "csiki-csuki" kapcsolatba belefáradtam, felőrlődtem és végül Ő is letett rólam… joggal. Bár tudtam, hogy ez előbb-utóbb bekövetkezik és, ha őszinte vagyok magammal akartam is… meg nem is. De az ezzel járó megbánástól és testi-lelki fájdalomtól irgalmatlanul szenvedek és kudarcnak élem meg. Szomorú vagyok és már azon kapom magam, hogyan tudnám jóvá tenni. Tudom nevetséges, de ez a valóság. Az előző kapcsolatomból (16 évig tartott) született egy fiúnk. Lehet, hogy rá való tekintettel nem tudok megállapodni? Miért történik mindez újra és újra? Valóban véget ért?
Köszönöm.

Andinak Re: hoand@freemail.hu

(Zsiann, 2011.10.14 23:11)

Kedves Andi!
Volni Veránál voltam családállításon augusztus végén. A leghitelesebb, akivel találkoztam, és aki Magyarországon elérhető. Mindig a hónap utolsó és a következő hónap első hétvégéjén tart családállítást. A program kétnapos, és mindenki sorrakerül, aki szeretne állítani. A családállításon megmutatkozik, AMI VAN. Meglátjuk, hogy milyen úton jutott hozzánk az Élet, és az is, hogy ki az, akihez kötődünk, feloldódnak a titkok nyomán keletkezett energiablokkok. Mélységes és megindító. A Hellingeri családállítás alapjairól itt olvashatsz: http://www.boldoganya.eoldal.hu/cikkek/onismeret-/berthellinger.html.

Re: Andinak Re: hoand@freemail.hu

(Rachel, 2011.10.15 18:43)

Kedves Zsiann!
Köszönöm ajánlásod. Felveszem a kapcsolatot. Jöjjön, aminek jönnie kell!
R.

Re: hoand@freemail.hu

(Zsiann, 2011.10.14 23:13)

Bocsánat, most látom, elírtam a Neved, Rachel.

magasabb szintű közös emberi tudat

(Nusi, 2011.10.15 09:45)

Kedves Évi!
"Az elkövetkezendő hetek kiemelik az emberiségből azok tudatát, akik Felnőttek, aki felelősséget képesek vállalni önmagukért és társaikért, hogy létrejöjjön egy magasabb szintű közös emberi tudat."
Ez a mondat hogyan értelmezhető? Nem értem egészen. A Felnőttek tudati mezejéhez fognak azok kapcsolódni akik képesek erre? Most is van az emberiségnek egy közös emberi tudat mezeje, és ez mellett lesz egy másik, ami egy magasabb szintű közös emberi tudat mező, vagy inkább átalakul a régi erre a magasabb szintűvé? Azt hiszem "hangosan" gondolkodtam. :)
Köszönöm a válaszodat.

Re: magasabb szintű közös emberi tudat

(Nusinak, 2011.10.15 12:48)

JÓL GONDOLOD:))) Eddig is volt több szintje az emberi tudatoknak a lélek fejlettségi szintjei szerint.
Most létrejön egy még magasabb szint. A tér idő megváltozik általuk.
A mérce mindig magasabbra kerül, hiszen ez képes fejlődésre késztetni azokat is, akik a maguk kis szűk világában élnek.

álom

(Ági, 2011.10.12 09:07)

Kedves tündérek!
Reggeli órákban vissza aludtam és azt álmodtam,hogy egy templom elé most faragnak ki éppen egy hatalmas lovat kőből,már a végén járnak,ekkor egy nő odalép mellém ő is nézi,majd így szól,hol vannak a szárnyai és a szeme még nincs kész,ekkor a készítő felteszi a hátára a szárnyakat és én meg felültem a hátára majd felrepült velem a levegőbe,azután vissza a templom elé.Mi ennek a jelentése?
Köszönöm szépen.

Re: álom

(Áginak, 2011.10.13 13:59)

A templom mindig megszentelt hely, ahol áldás történik. Templom elött állni az Istenhez vezető út kezdete. A ló a szabadság jelképe.
Kőböl kifaragva azt jelenti, hogy a kőböl kezd feltárulni a lélek, mely szabaddá válna.
A pegazus, amely téged vesz a hátára, az alkotás szabadsága.
Ez igy egybeolvasva nagyon szép.
A lelked végre kiszabadul az anyag sűrű fogságából, és saját kreativ lényére ismervén szabaddá válik, s visszatér az Egység Rendjébe, Istenéhez. Elindulhatsz saját utadon, megkaptad rá az engedélyt:)))
Évi

Re: Re: álom

(Ági, 2011.10.13 18:52)

Köszönöm szépen drága Évi .
Isten áldjon meg téged.
Ági

Álom

(Nusi, 2011.10.11 20:23)

Pár napja álmomban sokan voltunk egy helyen, és mindig figyelt engem egy nő. Valami olyan hely volt ahonnan meg kellett szökni, másképp nem lehetett elmenni. Egy társammal szöktünk, valamilyen henger alakú test segítségével, amit csak meg kellett fogni. Ez a test eljuttatott bennünket messzebb, fel egy hegy oldalára. Onnan láttam, hogy addig egy völgyben. A következő kép már egy nagy épületben volt. A társammal a hátsó bejáraton mentünk be, ahol egy hosszú folyosóra jutottunk. Több gyerek volt a folyosón, mert ez egy iskola volt. Láttuk, hogy a nő és vele páran a folyosó másik végén jönnek befele. Bementünk a legközelebbi terembe, ahol a gyerekek a padokban ültek. Nem foglalkoztak velünk a gyerekek, mintha nem is látnának bennünket. A társam mondta, hogy ne üljünk egymás mellé. Idáig volt az álmom. Még az is furcsa volt, hogy én ekkor felnőtt férfi voltam és a társam is. Hosszú kabátban voltunk mindketten.
Nem értem, hogy miért álcázom magamat ennyire? Azt értem, hogy meg akarnék szökni, mert nem igazán tettszik ez a világ. Azt is értem és tudom, hogy még sokat kell tanulnom itt. Ki lehet az a nő aki ennyire figyel engem? Még azt szeretném megtudni tőletek, hogy a lélek szerződésemnek megfelelő úton vagyok?
Köszönöm a segítségeteket.

Re: Álom

(Nusinak, 2011.10.13 13:53)

Valamennyire te amúgy is egy rejtőzködő lélek vagy, aki nagyon óvatos. Az hogy figyelnek téged, és bekerültél egy olyan helyre, ahonnan szöknöd kellett, valójában egy feladat volt, és egy tanitód várt a döntésedre, hogy megteszed e, vagy beleragadsz egy helyzetbe, csak hogy ne kerülj szem elé. Kiléptél, és ezzel egy iskolába kerültél, ahol felkészitenek téged egy olyasfajta munkára, amire végre rólad szólna, és ahol megerősitenek téged. A "férfiruha" egy olyan régi szituációra utal, amelynek a révén beragadtál a "figyelő álcázott" helyzetekbe. Vajon nőként kilépsz e világ szeme elé, hogy ki tudd mondani "Vagyok Aki Vagyok, és nem bánthattok engem" . Nőként értek olyan atrocitáosk, amik miatt ezt a világot nem tudod a magadénak vallani. Nőként kell bevállalnod, hogy mégiscsak képes vagy olyanná alakitani, amilyenné szeretnéd.
Évi


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

Következő »