Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.10.03.

2011.10.03

Kérdezzetek

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Re: Re: Álom

(Nusi, 2011.10.13 16:10)

Köszönöm Évi. Még sok tanulni való vár rám. Most úgy néz ki, hogy nagyon felgyorsultak az események körülöttem. Pár embernek segítenem kell, és próbálnom megtartani az egyensúlyomat.

kapcsolat

(Diának , 2011.10.13 11:11)

Kedves Dia!
Ma este mélyrehatóbban belenézek ebbe a nagyon régról fakadó történetbe és utána referálok valami válaszfélét:)
Üdvözlettel:Csilla

Re: kapcsolat

(Dia, 2011.10.13 15:42)

Köszönöm szépen! Várom! :)

álom

(Ági, 2011.10.05 10:04)

Kedves tündérek,kérlek segítsetek,álmomban többször megjelent Csernus Imre,hogy ő az én férjem és szeretettel öleljük egymást,most a legutóbb 2 nappal ezelőtt én mentem el hozzá és most meg én mondtam neki,hogy a felesége vagyok,a rendelőjében voltam ,ahol egy váró és 2 rendelő szoba van 4 segítő nőt láttam körülötte,azt mondta hogy vegyek át tőle pár esetet,mire én máris elkezdtem a munkát,őt egy gyorsasági motoron láttam és még azt hogy a haja nagyon hosszú egy nő viszi utána mert levágni nem szabad,be van fonva és gömb formában feltekerve előtte van .

Re: álom

(Áginak, 2011.10.05 11:44)

Álomban mindig azt kell figyelni, hogy az ismert ember energetikája milyen, hogy mit is képvisel. Csernus egy erővel ható ember, egy áttörő mechanizmust alkalmazó, falakat lebontó energetikáju ember, aki amúgy "oroszlán vér". Aki ővele pár, ő szintén ugyanilyen mechanizmust hord magában, de nőként máshogy teszi mindezt. Más technikával. Tehát nézzed meg, ahogy ő gyógyit, és fordítsad át ugyanazt női nyelvezetre. Szükségszerű a két minőség együttes munkája, lelki közössége, mert úgy tud teljessé válni az erő. A haj mindig az erő, a konytba tűzött haj pedig a bölcsesség az erő használatában.

Re: Re: álom

(Ági, 2011.10.05 12:52)

Én elkezdtem hasonlóan dolgozni emberekkel,de azután támadások értek a sötét világból és nem bírtam,elmentem egy parapszcihológus tanfolyamra a mult évben és a tanító azt mondta,hogy amit én csinálok az sötét munka és ilyet nem szabad csinálni,hiába tudom,hogy mi a jó a léleknek,ha ő még nem jár ott többet ártok vele mint használok,miért adok le ekkora energiákat egyszerre le,hagyjam abba.Most már nem tudom mit tegyek és a küzdelembe,hogy megtaláljam utam, elfogyott az erőm is,hitem is összetört,nem akarok senkinek ártani,de azt hiszem a legtöbbet magamnak ártok,hiszen halottként fekszem a földön,mit tegyek,kérlek segítsetek.

Áginak Re: Re: Re: álom

(Zsiann, 2011.10.08 12:56)

Az a kép jelent meg előttem, ahogyan egy fazékban a víz forr.
Honnan is emelkednek fel a buborékok?
A legaljáról. Amikor a legalul vagyunk, akkor vagyunk a legközelebb a Tűzhöz, az Energia forráshoz, a Forráshoz, a Szeretethez.
Nem az akaratunkon múlik, felszállni, állapotot váltani (folyékonyból légneműbe, érzelmekből a Lélek Tudásába), hanem Neki van hatalma hozzá. Ez a lelki mozdulat a megengedés. Az elfogadás. A Kegyelem elfogadása.
Ha körülnézel, Mindenben Őt láthatód, a Nagy Mozgatót. Elegendő lehet Tudni, hogy VAN.

Re: Re: Re: álom

(sötét munka, 2011.10.13 14:10)

Sötét munka az, ha mágiát alkalmaz valaki anyagi érdek miatt, vagy beleavatkozva más életébe úgy, hogy ő arról nem tud, vagy ezzel másnak okoz kárt. Valamint akkor, ha az ember élettervébe olyan beleavatkozás történik, ami csak pillanatnyi megoldást hoz, de a nagy egészben komoly kárt okoz.
Energiát adni gyógyításul nem sötét munka, mert a másik ember csak annyit vesz át, amennyire szüksége van. Energiát adni egy élethelyzetre szintén nem sötét munka, ha az emberi akarat nincs belevive, csak az Isteni szándék. Beszélgetni és jó tanácsot adni megélt tapasztalatból szintén nem sötét munka, mert a kérő úgyis csak annyit fogad el, amennyit ő akar.
Évi

kapcsolat

(Dia, 2011.10.12 14:36)

Kedves Csilla!
Párkapcsolati kérdést szeretnék feltenni. Van egy férfi akit még 3 éve ismertem meg. Azóta többször elváltunk, de mindig visszatért az életembe. Sokszor jelet is kaptam akár álom formájában, akár másképp, hogy még befog lépni az életembe és úgy is lett. Most ismét külön utakon vagyunk de én még mindig szeretem és képtelen vagyok elfeledni. (jelek még mindig vannak) Lehetséges, hogy sorsszerű ez a kapcsolat? Vagy akkor minden simán menne? Nem tudom már mit higgyek, miben higgyek...
Más: álmomban terhes voltam és már szülés előtt álltam. Ez mit jelenthet?
Köszönöm! Dia

válság

(Eleonóra, 2011.10.10 14:52)

Sziasztok,
Örülök, hogy megtaláltam ezt az oldalt, nagyon elgondolkodtatóak a válaszaitok.
Az én problémám, hogy úgy érzem teljes lelki és anyagi válságba kerültem (függetlenül a világban zajlótól). Nyár közepén felmondtam a munkahelyemen, mert úgy éreztem, már nem tudom elviselni azt a munkát, pedig nagyon jól kerestem. Akkor tele voltam ötletekkel és bízva Istenben tudtam hogy találni fogok valami még jobbat (ahogy eddig egész életemben). Azonban mostanáig nem jött össze semmi, nagyon sok helyre beadtam a pályázatomat is, de még olyan helyről is elutasítottak, ahová biztosan tökéletesen megfeleltem volna. Úgy érzem valami gátol az előrehaladásban, a pénzem elfogyott, és már majdnem 2 hete folyamatosan megy a hasam is. Persze a hitem is megingott már, és egyre többször csak elkeseredve sírok. És persze azóta egyáltalán nem megy a meditáció sem.
Mit rontottam el? Hogyan tehetném jóvá? Vagy mit kell most tennem?
Nagyon köszönöm a segítségeteket.
Üdvözlettel,
Eleonóra

Re: válság

(Eleonórának, 2011.10.10 21:16)

Kedves Eleonóra!
A bizalom önmagában kevés.. nem csak hinni hanem tudni érezni is kell ( akár a zsigereidben is)amire vágysz amit el szeretnél érni..most a hited hagyott alább és céltalanabbá váltál..rezgéseiben pedig egy régi élet tudatalatti emlékképei vesznek körül ez tart fogva.. ..olyan élethelyzet amiben tehetetlenné sebezhetővé váltál.. talán egy szimbólikus időutazás sokat tudna oldani..
Szeretettel Csilla

Re: Re: válság

(Eleonóra, 2011.10.10 23:29)

Kedves Csilla,
Köszönöm a válaszod, tökéletesen igazad van a céltalanságomat említve, ezt érzem most én is. A szimbolikus időutazást hogyan lehet kivitelezni? Mert már sokat gondolkodtam azon, hogy hol kell oldanom, melyik időszakból maradt vissza bennem valami, én is érzem, hogy valami nem hagy most továbblépni.
Még 1x köszönöm.
Üdvözlettel,
Eleonóra

Re: Re: Re: válság

(Eleonórának, 2011.10.11 15:01)

Kedves Eleonóra..
Visszatekintés a múltba egy hosszabb lélegzetű esemény...az ajánlások menűpontban találod a hiteles segítők neveit adatait..amelyik szimpatikusabb:-) mindenestre segítség neked a folyamatban ami .. boldogabb léthez mutat útlehetőségeket és megoldásokat
Csilla

Család

(Marianna, 2011.10.07 12:48)

Kedves Évi és Segítők!
Két és fél éve egy súlyos betegségben elvesztettük a kisfiúnkat. A kislányunk tölti ki az életünket,de pár hónapja úgy döntöttünk,hogy szeretnénk még egy gyermeket vállalni.Eddig sajnos sikertelenül,a baba nem fogant meg.Mi lehet az ok,miért nem sikerül?
Számít-e az,hogy a kisfiunk hamvait hazahoztuk,gondolok itt az elengedésre.Pedig én úgy érzem,mindannyian felkészültünk egy újabb gyermek fogadására.

Köszönettel, egy édesanya

Re: Család

(egy édesanyának, 2011.10.07 13:30)

A szívedben még egy félelem sugár van, mely azt sugallja, hogy anyaként nem tudod felnevelni a gyermeket. Bocsáss meg önmagadnak szived minden szeretetéből, és tudjál róla, hogy anyaként te mindent megtettél. Az eltávozott gyermek életfeladata ennyi volt, és semmilyen szeretetet nem tarthatta volna itt őt.
De az anya lelke mélyén önmagát okolja.
Mond el az eltávozott gyermeknek, hogy nagyon szeretted, mindent megtettél, de az ő szabad akaratának engedvén elengedted őt ebből a világból. Mert ő igy akarta, Isten Kegyelméből. Ezzel bocsáss meg saját magadnak és a gyermeknek is. Szabaditsad fel a szived fájdalmát egy új gyermek élete elött. A kicsi jönni fog, mert már készül. Csak te nem engeded meg magadnak, hogy befogadd. Nem hiszel még magadban és anyai erődben. Amely pedig hatalmassá nőtt és mindenek felett ható lett a fájdalom idején.
Évi

Re: Re: Család

(Marianna, 2011.10.08 19:02)

Kedves Évi!

Nagyon köszönöm a választ,nagyon sok erőt és hitet adott nekem.
Marianna

Fiam

(Edina, 2011.10.03 13:57)

Kedves Évi!
A nagyobbik fiammal kapcsolatban vannak kérdéseim.Akik ismerik,mind azt mondják,hogy különleges,de senki nem tudja megfogalmazni,mit ért ez alatt.Nagyon tiszta lelkű,mindenkinek meg szeretne felelni,ezért a társai egytől egyig kihasználják,ütik-verik.A szívem szakad meg érte,de nem érti,hogy mit jelent az,hogy védd meg magad, ne hagyd magad...Nem akar senkinek rosszat,inkább ő szenved.Ki ő?Hogyan tudom őt a legjobban segíteni?
Üdvözlettel!Edina

Re: Fiam

(Kinga, 2011.10.03 14:19)

Bocs hogy beleírok, hirtelen jön a gondolat, elfeledem ha nem írom le. ülj le a fiaddal és merengjetek el azon mi benne a különleges, te mint any ezt azért érzed, vagy látod és add vissza a fiad kezébe, lekébe, hogy mindezt lássa, érezze, büszkeséggel töltse el, mert akkor már nem is kell másnak megfelelni, csupán magának hisz belőle fakadó. méghozzá érték
az értéket pedig ugye megvédjük. ha te tudiod, hogy értéket hordasz, a kiállásod is változik....ehhez hozzáigazul a külső , mind a környezet. de ez munka, tudatos építkezés és a munka nagy részét a fiad végzi, de a te anyai segítő ráhatásoddal....most így gondolom gyorsan. üdvüzlettel
Kinga

Re: Re: Fiam

(Edina, 2011.10.03 17:10)

Kedves Kinga!
Köszönöm a segítő gondolatokat,megfogadom őket.
Szép napot!Edina

Re: Re: Re: Fiam

(Kinga, 2011.10.03 23:34)

Kedves Edina!
Ne haragudj a gyors válaszért és ahogy láttam, akadt elírás is.....csak örülni tudok, ha adhattam gondolatot.
egy dolog még eszembe jutott
és most csak általánosságban mondom, néha van, hogy a gyermek a szülőben lévő blokkot mutatja fel saját problémaként és azáltal, hogy a szülő igyekszik segíteni a gyermekén, egyszerre 2dolgot is megold...mindkettejük felszabadulását hozhatja. de ez is sok sok munka és kitartás. ez is csupán egy lehetőség.....ön és gyermekismeret, tükröződések. és persze lehet egész más okból fakad.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

Következő »