Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.10.03.

2011.10.03

Kérdezzetek

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Re: Fiam

(Edinának Évitől, 2011.10.04 08:30)

Kinga meglátása nagyon helyes. Ebbe a világba becsöppent NapGyermekek bizony csak adni tudnak. Sok az energiájuk, és adás -kapás rendszerével bajba kerülnek. Hatalmas a szivük, nincs benne kapzsiság.
Nagyon jó, ha van egy barátja, akinek az energiái védő mechanizmusok. Aki "erős" ebben a világban, és kiegyenliti őt.
Másfelöl ha elmondod neki, hogy tudjon NEM-et mondani, akkor megtanítod az energiái kezelésére.

Re: Re: Fiam

(Edina, 2011.10.04 08:55)

Köszönöm szépen mindkettőtöknek a válaszokat!
Szeretettel!Edina

Re: Fiam

(István, 2011.10.08 10:41)

Tudom, kicsit mefgkésve...
Én azt nem látom, hogy egy előző élet karmája a megélt helyzet, amikor választottan elszenvedem egy előző élet általam okozott kínját, vagy más az indíték.
Én abban az irányban indulnék el, hogy az egy fontos tudás, hogy hogy bántják azokat akik nem ütnek vissza, de talán az még fontosabb, hogy általa megértsem, megtanuljam, hogy hogy tudok ezzel a tudással másokon segíteni, bennük kifejleszteni azt a képességet, hogy az áldozatból ők is segítővé tudjanak válni. Amit maga miatt nem cselekszik meg valaki, elszenvedve a bántást, talán mások miatt, az irántuk érzett feltámasztott szeretet és felelősség okán talán igen. Ezt próbálnám átadni a fiadnak
Hogy ki Ő? Talán egy mester, egy tanító, aki végtelen hittel hisz az emberek jobbá tételében, mégpedig az erőszakmentes, minta alapú jobbá tételében.

Belőlem most ennyi jött...
István

Re: Re: Fiam

(Edina, 2011.10.08 12:26)

Köszönöm szépen István!
Én is azt érzem,hogy ő egy nagyon bölcs lélek,sok tudással,csak mint anya,aggódom miatta.Jó irányba tartunk vele, mert azt tanítjuk,hogy a szeretet a legfontosabb, és a segítés másokon, csak a mai világban meg kell tudni találni az egyensúlyt,ami még a felnőttnek is nehéz,nem még egy gyereknek.
Köszönöm!
Edina

(Viki, 2011.10.08 09:17)

(R. István, 2011.10.08 10:32)

Én úgy tudom, hogy az Univerzum egyik alaptörvénye az "áramlás" törvénye, így a befogadás - megélés - továbbadás blokk mentes működése. ahhoz, hogy ez így is történhessen arra van szükség, hogy elzáródások, gátló blokkolások ne legyenek bennünk. ha vannak, az nehezíti a nehezíti, akár megállíthatja az áramlást. Nehezítésnél jönnek az általad is jelzett fájdalmak. Engedj el mindent és mindenkit magadból, aki már nem szolgálja a fejlődésed, s adj magadnak egy esélyt a továbblépésre. Az elengedéssel tudsz helyet csinálni az újnak, a téged szolgálóknak. Míg a régivel foglalt a tered, nincs hová megérkezzen... Ha tudsz, küldj a lábaidba "Föld" energiákat, s kérd olyan és csak olyan energiák áramoljanak oda amire a gyógyulásodhoz szükséges és csak annyi amennyire a gyógyulásodhoz szükséged van. (nekem is a sarkam a fájó pont :-) ) István

Re: (Viki, 2011.10.08 09:17)

(Viki, 2011.10.08 11:35)

Köszönöm István:)

Megfogadom a tanácsaidat.

üdv. Viki

Viki

(Viki, 2011.10.08 09:22)

Kedves Segítők!

Az e- mail címet töröljétek lécci, nem tudtam, hogy megjelenik, csak a Vikit hagyjátok. Köszi?)

üdv. Viki

dimenzió

(Anita, 2011.10.07 10:26)

Sziasztok! Nemrég ebben az élményben volt részem: meditáció után felkeltem az ágyból,kimentem a konyhába és egyszer csak éreztem,hogy valamelyik "testem"?? /érzelmi,szellemi,nem tudom/ mintha egy másik dimenzióba folyna,menne át,a látásom elszürküllt,csak fekete,fehér és szürke színben láttam,majd egy pillanat múlva visszazökkentem,és minden olyan volt mint előtte.Olyan rövid idő alatt történt,hogy nem volt időm felfogni sem,csak utólag pörgettem vissza,mi történhetett.Mi történt? Ilyen lesz a másik dimenzióba való átlépés?
Máskor csak az átfolyást éreztem,más nem volt,nem tudom jobban elmagyarázni,hiszen ez nem olyan dolog,amihez hozzászoktunk már gyerekkorunk óta.

Köszönöm!

Re: dimenzió

(Anitának, 2011.10.07 17:46)

A dimenziók közti fátyol elég sűrű ködszerű energia. Ebbe láthattál bele. Amikor a fátyol már nem látszódik, akkor úgy lehet látni a másik dimenzió világait, mint egy mozivásznon pergő képeket. Ilyenkor a szem fókusza összezavarodik, és egy fura szétesett állapot léphet elő. Vannak technikák, amivel rögziteni lehet önmagad a testedben, miközben a látóterednek megmarad a tág tere. Ha egyszer előfordul, akkor egyre sürűbbé válhat ezeknek az állapotoknak jelentkezése.

dimenzió

(Anita, 2011.10.07 14:09)

Sziasztok Kedves Segítők!
Azt szeretném megtudni,hogy nekem van -e az előzőleg feltett kérdésemre válasz. Köszönöm!

Budapest

(Márta Edit, 2011.10.06 13:55)


Kedves Segítők!

Mi a véleményetek a 2012 felemelkedéssel kapcsolatban?

Rengeteg az információ ezzel kapcsolatban,jó lenne tudni az igazat.
Szerintem már benne vagyunk a folyamatban,jó lenne tudni a végkifejletet,valóban olyan drasztikus lesz-e.
Köszönöm:edit

Re: Budapest

(2012, 2011.10.07 13:20)

Az én tudásom szerint, a változás folyamata megtartott ütemben zajlik, beleilleszkedve a mi világunkba. Bennünk zajlik nagyon sok változás, amennyire át adjuk magunkat, és a világban is. De ez egy folyamat ami sokáig el fog tartani. Én nem tudok nagy sötétségekről, vagy világcsodákról. Tudom, hogy a változó energia viszonyok megváltoztatják az emberek gondolkodását, a testét. Amit régen férvállról vettünk egészségünk vagy lelki fejlődésünk érdekében, azt most muszáj megoldanunk, végigcsinálnunk. A folyamat már sok éve elindult. Egyre nagyobb dózisban tör be hozzánk a más minőségü energia és információ, és ez jobban próbára tesz minket. Hitünk nagyon előtérbe került, az értékrendek változása szükségszerű. Ez év vége nagyon erőteljes változásokat hoz bennünk és körülöttünk is, de ez is mindenkit más mértékben érint. Sosem volt könnyü a változások ideje, de nem is annyira drámai, mint ahogy néhány fórum jelzi. Nem tününk el egyik napról a másikra, de sokkal több minden lesz látható és hallható mint eddig volt.
Évi

26

(Edina, 2011.10.06 14:56)

Kedves Segítőim!
Volt egy időszak az életemben,amikor folyton jelen volt a 26-os szám.26-án születtem,akkor van a névnapom,a házszámunk is 26 volt,2000-ben 26 évesen mentem férjhez és a 26.-ak voltunk a házassági anyakönyvben.Aztán eltelt azóta sok idő és nemrég figyeltem meg,hogy ezalatt az idő alatt eltűnt.Egyáltalán nem találkoztam vele és most újra kezd felbukkanni,leginkább km táblák formájában.Ha ránézek egy kilómétertáblára,tuti 26-os van rajta.
Próbálom visszavezetni,hogy mi történhetett,amikor eltűnt és most miért jön megint,de nem nagyon értem.Lehet,hogy akkor a házasságkötéssel valamit megoldottam és most megint valami feladatom van?

rezgés szint

(Nusi, 2011.10.04 20:09)

Kedves Évi és Segítők! A rezgés szint és a rezgés szám mit jelentenek? Melyik részünk rezgés szintjét szokták emlegetni, ha erről beszélnek? Most tudat szint emelkedés van folyamatban, ezt hogy lehet és mivel lehet mérni? Kérlek írjatok erről mást is amit nem kérdeztem és tudni "illene". Köszönöm.

Nusinak Re: rezgés szint

(Zsiann Bogár Zsuzsanna, 2011.10.05 02:26)

Minden színhez tartozik egy bizonyos hullámhossz, aminek a fordítottja, reciproka a rezgésszám. ( 1/hullámhossz=rezgésszám) Úgy lehet megfogalmazni, hogy minden csakrákhoz tartozik egy szín, a gyökércsakrától felfelé egyre emelkedik azok rezgésszáma.
Úgy változik a 'mi rezgésszámunk' - ahogy a döntéseinket képesek vagyunk egyre magasabb csakrához tartozó szintről hozni (legyen a piros gyökércsakra az önszeretet, a narancs szexcsakra társunk szeretete, a sárga napfonat az alkotás, a hasznosság szeretete, a zöld szívcsakra az emberek elfogadása, szeretete általában - hibáikkal együtt, a kék torokcsakra az a szeretet, amikor ártatlannak látjuk embertársainkat, az ibolya a harmadik szem, amikor a lelkét látjuk és szeretjük, az ibolyántúli -ultraibolya - UV koronacsakra pedig, amikor 'Isten szemével látjuk EGY-MÁSt...
Az ERŐ kontra erő című könyvben másfajta skálát (1-1000) használnak, és kineziológia teszteléssel mérik az emberiség rezgésszámát.
Van egy hely, ahol az emberiség tudatosságát - agyhullámaiból készített képet - ábrázolják.
http://www.neurofeedbackdefined.com/members.html
Itt egy angol nyelvő leírás van, hogyan nyerik az adatokat:
http://noosphere.princeton.edu/index.html

Re: Nusinak Re: rezgés szint

(rezgés szint, 2011.10.05 14:59)

Nagyon köszönöm a válaszod. Évi írta régebben, hogy a csakrákkal fogok foglalkozni. És Te is arról írtál legrészletesebben. Akkor tényleg egyszer csak kell történnie valaminek, ami elindít ebben. :)

Re: Re: Nusinak Re: rezgés szint

(csakrák, 2011.10.06 13:34)

Ha gondolod át tudok küldeni egy csakra meditáció sorozatot. Illetve egy részét, mert párat nem írtam le. Csak nyaktass érte kérlek, mert mostanság kicsit sűrű az élet.
Ezen el tudnál indulni.
Évi

Zalaegerszeg Kossuth ut

(Kovács Jázmin, 2011.10.06 13:01)

Kedves Segítők!

Nagyon nem találom a helyem a világban.
Egyébként földönkívüli lényekkel is találkoztam már ,többször is .
Lehet ,hogy ez is közrejátszik abban,hogy így érzek.

Szeretettel :jázmin

Re: Zalaegerszeg Kossuth ut

(Jázminnak, 2011.10.06 13:32)

Kedves Jázmin!
Érzékenyebb vagy annál sokkal jobban, hogy ebben a világban megleld a helyed oltalom nélkül. De vannak itt társaid, és vannak szép dolgok ebben a világban is, amik enyhitenék szomorúságod.
Mit értesz földönkivüli lényeken?
Évi

eltünt

(Andreának, 2011.10.04 08:33)

Innen soha nem töröl senki semmit:))))
Nyugodtan küldjed el mégegyszer.
Még valahogy rendszerezni kell magunkat, de küldjétek el többször ha nincs válasz.
Mert mindig van válasz.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

Következő »