Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.10.03.

2011.10.03

Kérdezzetek

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Re: Re: ekcéma, gyermekem személyisége és az én feladatom

(Luca és Ábel, 2013.10.08 18:27)

Kedves Csill, nagyon köszönöm a kimerítő válaszodat. Először nagyon meglepett, amit Ábelről írtál, de nagyon hamar beláttam, hogy tényleg, ebben sok igazság van. Rengeteg jelet produkál. A legjellemzőbb, hogy befogja a füleit, ha túl erős a zaj, vagy túl sokan beszélnek egyszerre. Hogy angyalokat látna, érzékelne, arról nem tudok. Nem adja ennek semmilyen jelét, és ha kérdezem, akkor is nemleges választ kapok tőle. Rám azt írod, hogy nem fontos hallanom őket, most elég ha érzékelem. Ezt miért írtad? Még erre tudnál válaszolni nekem? Én nagyon vágynék egy olyan kapcsolatra a fentiekkel, ami egy közvetlen kapcsolat és kétirányú. Miért olyan nagy kiváltság ezt megkapni? Nem kérhetem én ezt, nem érhetem el?
Még egyszer nagyon-nagyon köszönöm a rám fordított idődet! :) Jólestek a soraid. Luca

Re: Re: Re: ekcéma, gyermekem személyisége és az én feladatom

(Lucának, 2013.10.10 14:46)

Kedves Luca!
Ábel még nem akar mesélni olyan energiákról amiket észlel és érez...neki túl sok az őt itt érő inger ingerek is...majd idővel ..no és az idő meg a türelem:) nem kiváltság és nem nagy kérés a többi dimenzió lényeit meghallani vagy meglátni de oda el is kell jutni...sokan vannak sokfélék és amint már írtam nem régiben nem minden az aminek látszik...Luca!..egyenlőre a belső hangodra a megérzéseidre figyelj oda..,,és Ábelre...ezek jelenleg a legfontosabbak ..utána jön a következő lépcsőfok:) egy időben csak 1felé koncentrálj:) mert úgy érzem néha a gondolataid többfelé vannak...ez nem probléma csak energiacsökkenéssel járhat..ez csak egy apró jótanács volt
puszillak
Csill

Re: Re: Re: Re: ekcéma, gyermekem személyisége és az én feladatom

(Luca és Ábel, 2013.10.10 15:28)

Köszönöm Csilla! Teljesen igazad van, a tanácsod telitalálat! Ezzel már küzdöm egy ideje. Igyekszem segíteni Ábelt. Köszönök neked mindent! :))

Re: Re: Re: Re: Re: ekcéma, gyermekem személyisége és az én feladatom

(Lucának!, 2013.10.13 18:29)

Szívesen ... örülök.. de leginkább drukkolok:)...menni fog ez:)
puszi

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ekcéma, gyermekem személyisége és az én feladatom

(Luca és Ábel, 2013.10.16 13:19)

Szia, szeretném még egyszer megköszönni mindazt, amit írtál. Nagyon nagy segítségemre van most Ábellel kapcsolatban, ugyanis már mutatja is a problémákat. Panaszkodik is és el is kezdett dadogni. Látom, hogy sok neki az ovi, nagy a zaj, túl sok az inger. Sajnos az óvónéni és a dadusnéni felmondott, nem tud kötődni sem felnőtthöz. Nehéz helyzetben vagyunk, de a támpontjaid segítenek. Legalább tudjuk pontosabban, mi történik benne, még ha segíteni nem is olyan könnyű most neki.
Luca és Ábel

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ekcéma, gyermekem személyisége és az én feladatom

(Lucának!, 2013.10.16 16:10)

Örülök hogy tudtam támpontot adva segíteni...az én kicsi hercegem is hasonló mint Ábel....ő számára is sok volt óvodában az őt érő hatás és energia ..ráadásul hiperhallású mint Ábel...erősebben hall mindent és sokfélét ..olyanokat amiket mi nem hallunk...ha megfigyeled pl a bogarak hangját akkor is hallja amikor mi nem:) vagy bármi mást...ha még abban tudod őt segíteni hogy olyan apró pici feladatokat adsz neki amire koncentrálni kell ( nem sokáig) akkor ki tudja zárni a többi hatást..ez segíteni fog a fejlődésében is
puszi
itt a mailcímem is: lorianda72@freemail.hu

Re: ekcéma, gyermekem személyisége és az én feladatom

(Lucának, 2013.10.07 10:12)

javítok: Tehetséges:))))

kérdés

(Évi, 2013.09.15 17:32)

Kedves Segítők! Köszönöm előre is a lehetőséget a kérdezéshez. Egy ideje keresek munkát,de nem sikerül sehol megmaradnom hosszabb távon. Mit rontok el? Több helyen is voltam az elmúlt években. Egy ismerős ajánlott munkát de az ő vállalkozását meg nem tudja elindítani. Olyan nekem mintha vonzanám a nem elérhető lehetőségeket. Mit tehetek hogy jobbra forduljon a helyzetem. Nagyon szeretnék már egy nekem megfelelő helyen dolgozni. Nagyon köszönöm a kérdezési lehetőséget. Évi

Re: kérdés

(Évinek és Lucának, 2013.09.15 23:03)

Kedves Évi és Luca!
Kis türelmeteket kérném és válaszolni fogok a kérdéseitekre
köszönöm
Csill

Re: Re: kérdés

(Luca és Ábel, 2013.09.18 17:48)

Köszönöm szépen, hogy jelentkeztél, szeretettel várom a válaszodat. Luca

help me pls :)

(Andi, 2013.06.26 20:22)

Sziasztok Kedveskéim! :)

Azért fordulok hozzátok, mert úgy érzem tehetetlen vagyok. Nem tudom miért, de hetek óta úgy érzem nincs értelme, nincs célja az életemnek.. Megakadtam, nem tudom merre menjek, nem tudom mit csináljak, nem tudom mi lenne a jó, hogy jól érezzem magam. Munkahely váltás? Külföldi munka? Talán eljött a gyerekvállalás ideje? Tanulás? De mit és hogyan és mikor? Annyira unalmas, annyira kilátástalannak érzem az életem. Bár lehet, hogy ez múló dolog, de mégis olyan kaki az egész. Tudom, hogy nekem kell dönteni, de mégis szeretnék egy kis segítséget, hogy MIÉRT van ez az érzés és MERRE induljak tovább!?!? Annyira üresnek érzem az életem... Ugye értitek...? :( :) :O :xKöszönöm!
Puszi Nektek!

Re: help me pls :)

(Andinak, 2013.06.28 12:28)

Legegyszerűbb lenne elintézni ezt a kérdést azzal, hogy hát ilyen időket élünk, Miképpen ez így is van. De... Mindig minden belső szorongás és nehézség arra késztet minket, hogy a hozzá állásunkon, a gondolkodásunkon változtassunk először, amiből majd aztán a külvilágban való változás fakad. Ha csak érezzük, hogy változtatni kellene, de nem tudjuk, hogy mit, akkor nem vagyunk belül készen. Nem ismerjük azt az oldalunk, amelyiken változtatni kellene. A kérdés az, hogy mi az, amit nem szívesen teszünk? Mi az ami nyomaszt? A válasz megmutatja, hogy miben kell változnunk, változtatnunk. Abból következik a cselekvés, amivel a külvilág felé is jelezzük szándékunkat. Először ott belül, a belső világunkban kell megfogalmazni, hogy miből volt elég, és mit szeretnél. És abból tudni fogod, hogy mit is kell tenned. Fordítva nemigen lehet, ha nincs bizonyosság a cselekvés mikéntjéről. Belső feltérképezés segít:))) Évi

Re: Re: help me pls :)

(Andi, 2013.07.02 06:25)

Köszönöm szépen!!! :) Hát fejben már kigondoltam a menetet :D de ugye úgy azért könnyebb a dolog... Leszokni a káros szenvedélyeimről, tisztulgatni majd lebabázni! :D Küldjetek enerdzsit hozzá pls! :D Nem tudom miért olyan nehéz... :( De majd sikerül talán!!! Pusziiiiiiiiiiii! :)

???

(Gabi, 2013.05.24 08:26)

Csillám!

Ezt le kell írnom.
2 éve voltam nálad még a Gáborommal ha emlékszel.
Akkor azt mondtad nem a Gábor lesz az én párom hanem valaki más. Meg is sértődtem:)))
Hetek óta érzem, hogy a Gábor mellett semmi keresni valóm nincsen rengeteg dolgot nem kapok meg tőle és látom, hogy ez a kapcsolat nem vezet sehová.
Na mikor ez letisztult bennem, megismerkedtem valakivel teljesen véletlenül és ami a legfurcsább pont úgy ahogy mondtad és ott ahol mondtad, Ráz a hideg most is.
Egy társkereső oldalra regisztráltunk mind a ketten és teljesen"véletlenűl" ő is én is. Írt nekem és én visszaírtam,pedig senkinek nem szoktam, sőt fel sem járok az oldalra csak nem tudom magamat kitörölni.
Mondtad, hogy elvált, egyedülálló, igaz, mondtad, hogy nem iszik, igaz, mondtad, hogy felnőtt gyerekei vannak, igaz, mondtad, hogy szabadtéren fogunk találkozni, igaz!! Pasi úton van hozzád tiszta lappal!
És még sorolhatnám.
És sokszor gondoltam rád közben, mert nekem még az eszembe van amiket mondtál. Minden klappolt.
Beszélgettünk sokat és nagyon is passzolnánk.
Megbeszéltük, hogy kedden talizunk, én viszont nem értem rá, írtam neki, hogy szerdán szabad vagyok, viszont nem hívott.
Pedig biztosan tetszettem neki, nagyon is. Nem értem én már ezt.
Annyira biztos voltam benne, hogy ő lesz az. Úgy összeállt a kép. Amiket mondtál.
Most azért kicsit el vagyok keseredve:(, mert a befejezés nem történt meg. Miért nem? El sem tudom képzelni.
Pusza
Nem hiszem, hogy lesz még egy ugyanilyen történés.

Re: ???

(Gabinak!, 2013.05.24 23:17)

Gabim:)) hihi:) ilyen az amikor közvetítem a sorsútak lehetőséginek egyikét:)...gyakorta ismételgetem én csak egy jó tolmács vagyok:) de a hallásommal és a látásommal ami az univerzumot illeti eddig nem voltak gondok...remélem ezentúl sem lesznek...örülök hogy szembesültél fizikai síkon is evvel a lehetőséggel...de ezt meg is kell ragadni sőt meg is kellene tartani:) nincs más hátra mint előre Gabim...drukkolok..és ne feledd..no para és semmi túlagyalás:)
puszim
Cs

merre....

(ani, 2013.05.02 22:21)

Sziuska, a napokban megint gondoltam rád ... és igen.....megint csak utmutatás kellene, hogy merre a pasi ugyeimben.....mit érzékelsz te, mi lenne most a legjobb amit csinalhatnék - nincs konkrét pasi de mégis talán valami a háttérbe múkodik.....de te ezt jobban, érthetobben le tudod írni majd nekem .... koszike a segítséged :o))))

Re: merre....

(Aninak, 2013.05.03 02:42)

Anikám ..drága lelkem:) már megint? pasik? Egy ilyen gyönyörűséges tiszta energiákkal teli hölgyemény még 1 pocsolya előtt toporog?hmmmm...irány a tükör és 1 kérdés ahoz akit látsz..a kérdést rád bízom:) utána pedig ugrás a pocsolyán túlra:) nincs más hátra..
pusszantalak
Csill

Re: Re: merre....

(ani, 2013.05.06 20:19)

hm .... ez most olyan konyunek látszik amit írsz, de valahogy nem látom az utat elore, sem azt amit le kell kuzdeni vagy atlépni, nemtudom komolyan......

Re: Re: Re: merre....

(Aninak, 2013.05.08 14:53)

könnyű is lehetne ha nem nehezítenéd meg:)
puszim

gyerek, szellem

(Évi, 2013.03.27 21:42)

Kedves Csilla! Következő kérdezné, hogy a lányom Adél, lát fehér színű lényt és angyal szárnya van. A szobában is lát néha, de az én háta mögött is
látja, fehér színű, szárnya van, vagy valami hasonló ahhoz. Kérdezni szeretném agyalt lát vagy valami mást. Mert kérdeztem ettől a entitástól, de a válasza után kiderült, hogy ez a válasz hibás volt. Olyasmi volt amit le tudtam néhány perc múlva ellenőrizni. Ez amit mondott kiderült, hogy nem volt igaz. Arra gondolok a lányom nem érti tisztán a mit mondanak neki, vagy ez az entitás nem angyal. Köszönöm. Szia.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

Következő »