Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.10.03.

2011.10.03

Kérdezzetek

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Re: gyerek, szellem

(Évinek, 2013.04.25 02:06)

Kedves Évi!
Tudom tudom eltűntem egy kis időre...de ígérem hamarosan meg fogom válaszolni neked mi lenne a teendő..türelmed köszönöm
Csilla

Re: gyerek, szellem

(Évinek, 2013.05.03 02:35)

Kedves Évi!
Nem minden az aminek látszik..de a leányzód érti ...érzi és hallja tisztán...kik mifélék és milyen energiákkal rendelkeznek....van az univerzumnak rengeteg lakója...hagyd hogy ezt ő mesélje el neked ..már ha elmeséli:) ezen energiák helyrerakása a mi életünkben majdnem hogy életfeladat...és a felismerések is egyéntől függően köszönthetnek be bármelyik életszakaszba...ami fontos...Adélnak olyan szabadidős tevékenységet találni amely erősen a racionalítás mezejét súrolja:) neked pedig picit fellélegezni és megnyugodni..mert a negatív hatásokat így könnyebb kivédeni...faggatózással nem sokkal leszünk közelebb a megoldáshoz...
Csill

bizsuska@gmail.com

(Zsuzsi, 2013.04.11 00:03)

Kedves Csilla!
Szeretnék email címen keresztül kapcsolatba lépni veled!
Számomra rettenetes nagy baj van :( és szeretnék útmutatást, segítséget kérni!
Köszönöm: Zsuzsi

Re: bizsuska@gmail.com

(Zsuzsinak, 2013.04.25 02:07)

Kedves Zsuzsi!
email címem: lorianda72@freemail.hu
Csill

Gyerek, szellemek

(Évi, 2013.03.23 17:35)

Kedves segítők! Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy a lányom 9 éves és elmondása szerint látott még régebben egy mosolygós arcot.
Szerinte egy szellem arcát. Ezt úgy látta, hogy éjszaka lecsukta a szemét és akkor jelent meg neki. Most pedig lát szemeket például a ruhámon, vagy ebéd közben az asztal felett.
Mondtam neki ezt ne mondja el másnak rajtam kívül. Szeretném tudni nem csak fantáziál ? Valóban lát szemeket , vagy esetleg ez valami betegség pl. szeme rossz , vagy
vérnyomás probléma okozza? Arra gondolok, hogy csak kitalálja az egészet? Évi Köszönöm.

Re: Gyerek, szellemek

(Évinek, 2013.03.25 17:18)

Kedves Évi!
azt gondolom ....valóban látja a kislány...nem betegség és nem fantáziálás
Csill

Re: Re: Gyerek, szellemek

(Évi, 2013.03.26 15:47)

Köszönöm a válaszodat! Beszélgettem vele és csináltunk egy meditációt,
ami beszélgetés az őrangyaloddal, azóta látja az őrangyalát és beszélni is tud vele. Más angyalokat is lát, az enyémet és az apukájáét, és még másokat is. Nekem az a különös, hogy akkor is látja az angyalokat, amikor nem meditál. Nem megy le egy szintre, beszélni, akkor beszél velük, ha becsukja a szemét, de van hogy ha nyitva a szeme akkor is hallja, hogy mit mond neki pl. az én őrangyalom. Ez nem szokatlan az ő korában, nem lesz ettől baja?
Negatív lények nem fogják támadni? Lehet, hogy csak túl aggódom? Köszönöm a válaszod. Évi

Re: Változások

(Beus, 2013.02.19 17:41)

Kedves Csilla!
Köszönöm a válaszodat, akkor ezt biztatásnak veszem :)
Ezenfelül amit felsoroltam nem igazán foglalkozok most más önfejlesztéssel csak a Látnok vagy címü könyvet olvasgatom de még nem probálkozok meg vele. A megérzéseim hangulattol függenek, van hogy ugy érzem minden jo de könnyen kizökkenek belőle időnként és akkor elbizonytalanodok. Mikor a kollégával tavaly utoljára találkoztam nem fogadta a köszönésem, s ha hozzászoltam semmibe vett, vagy megalázoan beszélt velem. Most hogy visszamentünk (előtte már "energiáztam") Köszön, sőt beszélgettünk, nem flegmázik, és nagyon ugy néz rám mintha tetszenék neki. Mit szánt nekem a sors ennek a leckének a végén? Ha sikerrel végigviszem az lesz a "jutalom" , hogy Ő meg én egy pár leszünk? Azért kérdezem mert vannak olyan feladatok az életben hogy amikor mindkét fél megtanulta amiért az adott személy az életébe érkezett akkor különválnak az utjaik. De én nem szeretném ha ennyi, eddig hiába valo vágyodás után nem lelnék mellette egy kis boldogságot meg beteljesülést, viszont ha ugy lesz el kell fogadnom.Csak ha előre tudom lelkileg fel tudok rá készülni. Köszönöm! Puszi :)

Re: Re: Változások

(Beusnak, 2013.03.10 17:42)

Kedves Beus...
ez jobb mint egy szappanopera..tényleg:) azt gondolom aki eddíg nyomon követte ezt a történetet az tudott tanulni belőle..DE...a továbbiakban áttehetjük a kuliszák mögé....szerinted?
puszi
Cs

Változások

(Beus, 2013.02.18 20:55)

Kedves Csilla!
Idei évben azt éreztem hogy megváltozott valami bennem, a lelkemben, a gondolataim az érzéseim.
Aztán ott a volt kolléga akit irtam hogy végre sikerült elfelejtenem, hát nem, mégsem. Ismét együtt dolgozunk és rám szakadtak az érzések még erősebben.
De most nem konkrétan róla szeretnék kérdezni.
Próbálok energiákkal, gondolatokkal lenditeni az életemen, a vele való kapcsolatomon is.
Először is Feng shui sarkot rendeztem be a szerelem területén, találtam egy könyvet ami a Kvantum szinkronizáciorol szól ezzel kisérletezek hogy oldjam a negativ energia blokkokat magamban, és Solfeggio 528 as hanganyagot hallgatok ami állitolag gyógyito hatású.
Megnéznéd kérlek hogy jó uton haladok e, sikerült elinditanom valami pozitiv változást energetikai szinten ami majd a fizikai életemben is megnyilvánul idővel?
Köszönöm! :)

Re: Változások

(Beusnak:), 2013.02.19 13:36)

Nocsak nocsak...Emlékszem tettem már célzásokat a kollegával kapcsolatosan...ami a te fejlődési stádiumodat illeti...van benne feladat...nem is kicsi...jó ha olvasol...jó ha tanulsz...DE nem mindegy hogy mennyi információt raktározol el és azok minőségében ... tartalmában mit jelentenek neked...mert egy idő után zavaros lehet a kép..arra kérlek a saját belső hangodra valamint az ösztön adta érzéseidre hallgass leginkább:)
puszi
Csill

Kedves Segítők!

(télben-tavasz, 2012.11.29 11:42)

Segítségeteket szeretném kérni. Magas a vérnyomásom (amire 2 éve már gyógyszert szedek), és a pulzusomra is (ami szintén gyógyszerrel van rendben). Egyszerűen rosszul vagyok a tudattól, hogy állandóan gyógyszert kell szednem. Most megpróbáltam gyógyteát inni (orvossal egyeztetve), remélem ez használni fog. A kérdésem ezzel kapcsolatos, hogy miért történik ez velem? Van-e valami fizikai okon kívüli oka is? Tudok -e még valamiben segíteni magamon, hogy letehessem a gyógyszereket? (imádkozás, segítség kérés angyaloktól, teremtőtől stb)
Még lenne egy kérdésem. Szeretnék valamit tenni a pozitívabb jövő érdekében. Van- e tehetségem valamihez? Tudnék-e tenni valamit?
Szeretettel: M

Re: Kedves Segítők!

(M-nek, 2012.11.29 22:40)

Kedves M!
Érdekes egybeesés ..hisz nem régen volt itt egy kérdés a démoni hatásokkal kapcsolatosan..ez a probléma is evvel van összefüggésben..
leginkább a szellemvilággal..azon belül is a sötétebb nehezebb halmazzal..így érzékeled őket..érzékeny a vevőrendszered..evvel nem is lenne semmi probléma ..ha a régről hozott félelmekkel szembe tudnál nézni..mivel a mélyén van és nem a felszínen így meg sem lehet pontosan fogalmazni legfeljebb körvonalazottan leírni..ha fel lehetne tárni ..el lehetne engedni ..és ennek folyamatában lehetne a gyógyszert csökkenteni....a hogyanját leírni sok sok órámba tellene..
próbálok támpontokat mutatni..több részletben akár
lorianda72@freemail.hu
Csilla

Re: Re: Kedves Segítők!

(m, 2013.02.08 09:42)

Köszönöm a válasz! Írtad, hogy több részletben tudnál segíteni, hogy a múlt félelmeitől megszabaduljak. Tudnál 1-2 fogodzót (segítséget) adni, hogy hogyan kezdjem el?
Egyenlőre "találtam" egy könyvet, melyet úgy éreztem most kell elolvasnom. Ez Szepes Mária: Aranyoroszlán c. műve. Tudom, hogy nincsenek véletlenek. Talán ez a kezdete, hogy megértsem magamat. Jól gondolom? Tudsz ajánlani további teendőt? Szívből köszönöm! Meli

Re: Re: Re: Kedves Segítők!

(Melinek, 2013.02.19 13:26)

Igen írnám.....de ezek a támpontok személyre szabottak ...neked szólnának..emailen jó?
Csilla

Szülői energiák

(Angéla, 2013.02.13 10:01)

Sziasztok, Abban szeretném a segítségeteket kérni,hogy miért érzem azt egy pár hónapja,hogy édesanyám viselkedésmintáit, energiáit érzem magamon megnyilvánulni,szinte érzem a jelenlétét, furcsa ezt mondamon,mivel él és jó egészségnek örvend:) de mintha megszállt volna, 7 éves korom óta nem élek vele, sosem volt köztünk anya-lánya kapcsolat, most mégis szinte benne élek! Talán ez az a rész,amit el kell fogadnom önmagamban? ELéggé ijesztő számomra,mivel nem pozítiv megnyilvánulások és nem érzem magaménak egyáltalán, mit tegyek? Segítségeteket előre is köszönöm

Pályaválasztás.

(Kriszta, 2012.07.23 05:27)

Kedves Évi!
A fiam, ősszel kezdi a nyolcadik osztályt és sajnos nincs semmi konkrét elképzelése a továbbtanulással kapcsolatban! Nem akarjuk befolyásolni ,de mégis szeretnénk neki segíteni. Hogyan?
Köszönöm valaszodat: Kriszta

Re: Pályaválasztás.

(Krisztának, 2012.07.23 10:58)

Már majdnem leirtam:)) De....
Az a legfontosabb, hogy ő tudja felmérni saját képességeit. Kérjétek meg, hogy írja le magának, hogy mi az ami tetszik neki az életben. Mi is váltja ki a figyelmét. Bármi ami eszébe jut. Nem kell iskolás dolognak lennie. A végére körvonalazódik az ő érdeklődési területe. És őbenne is rögzülnek dolgok, hiszen jobban átlátja.
És mindemellett te is készits egy listát, hisz az anya ismeri leginkább a gyermekét. Mit vett szívesen a kezébe. Mi kötötte le kicsi gyermekként. Mi volt az a játék amivel szivesen játszott. Ez mind válasz a kérdésedre:))) Ezeket mond el neki is. Tulajdonképpen csak rendbe kell szedni a tényeket, hogy jobban átláthassátok. A gyermek azt játsza, arról beszél ami őbenne él, ezt csak fel kell idézni. És ez az alapja annak a "munkának" amihez tehetsége van. És így őbenne fog megfogalmazódni, hogy mi az amihez vonzódik. Ezt idegen sosem mondhatja meg, de segithet rávezetni. Felfedni.

Re: Re: Pályaválasztás.

(Kriszta, 2013.02.03 20:34)

Kedves Évi!

Elnézést,hogy csak most írok, de mostanra született meg a végleges döntés!Sokat beszélgettünk a témáról ahogy javasoltad! Voltak kisebb,nagyobb viták,érvelések bár inkább csak mi érveltünk a férjemmel egy-egy szakma, iskola mellett,de nem eröltettünk semmit.
Mi szerettük volna ha egy szakközépiskolába menne,de ő kijelentette: "Anya én nyelvet akarok tanulni" így most jelentkezünk egy öt osztályos nyelvi előkészítős gimnáziumba!
Vagyis fejet hajtottunk az akarata elött!
Hát majd kiderül...
Üdvözlettel:Kriszta

Sorsfeladat

(Anita, 2012.11.13 18:37)

Kedves Segítők!

Honnan lehet azt tudni mikor járom az én utam? Honnan tudhatom, hogy nem csak az ego játszik velem, mikor elégedetlen vagyok, holott jó helyen vagyok, jó időben, csak az ego nem engedi felismerni ? Állítólag ha valaki a saját útját járja, az boldog és harmónikus életet él és mindene megvan amire szüksége van. Miért olyan nehéz felismerni a jeleket amik utat mutatnak? Valamint honnan lehet azt tudni, hogy egy nehézség vagy akadály azért gördült-e elénk, hogy megoldjuk, vagy azért mert nem jó fele tartunk és ez egyfajta figyelmeztetés? Köszönettel, Anita


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

Következő »