Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.10.03.

2011.10.03

Kérdezzetek

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Belső hangocska

(Brigi, 2012.12.11 13:25)

Szerbusz Csilla Kedves!

Hajnali 1/2 3 körül Tara kutya ajtón keresztül történő ébresztőjének köszönhetően megszakadt egy "álmom".
Képek nélkül egyszercsak megszólalt a szívem energetikájából -ez igen meglepő, de felemelő, szeretetteljes tapasztalás volt- egy csicsergős női hangocska, mintha hívna "Katie, Katie...".
Mi történt? Én voltam Katie, vagy csak ráhangolódtam más rezgésére, vagy ily módon kaptam egy kis szeretetenergiát?
Megköszönném a válaszodat.

Ölelésemmel: Brigi

Re: Belső hangocska

(Tarának, 2012.12.12 13:16)

Kedves Brigi!
El sem hiszed mennyire örülök neked...1 hete jutottál eszembe:)
Maga a név jelentését lehetne megnézni...és igen igen...energiáid egy része evvel kapcsolatos ...régebbi életkép..élethelyzet..és egy nő..:)
rezgésében pedig szelídebb ...lágyabb..
Puszillak
Csill

Re: Re: Belső hangocska

(Brigi, 2012.12.13 09:38)

Köszönöm a válaszodat, Kedves.
Áldott napokat mindnyájunknak!

Puszi: Brigi
(Majd jelentkezem, ha meglesz, beérik ami halogatva lett/van, de tudod te ezt.)

Re: Re: Re: Belső hangocska

(Briginek!, 2012.12.17 00:45)

Köszönöm ...néked is boldogságosat:)
igen igen ..tudogatom:)
sok sok puszi
Csill

Bevonzás

(Beus, 2012.11.30 22:11)

Kedves Segítők!
Próbáltam visszafogni magam s már egy ideje nem kérdeztem :)
Próbáltam elengedni Őt, de ujra és ujra rám tör az iránta érzett szerelem. Még mindig nem foglalkozik velem és bizalmatlan. Megfogadtam hogy az lesz a taktikám ha megbánt ha beszól is szónélkül hagyom nem vágok vissza, igy meg csak egyszerüen semmibe vesz. Ha hozzászólok nem válaszol, ugy tesz mintha nem hallaná.
Csilla te azt irtad nekem régebben emailben mikor megkérdeztelek hogy egy pár leszünk e ,hogy szép lesz minden de időbe és munkába kerül. Újra és ujra elolvasom ha elhagy a remény, ezt tartja bennem a lelket. Csinálok egy bevonzást 3 hete kb belégzéskor azt képzelem el hogy a kapcsolatot vonzom be kilégzéskor a negativ akadályozo tényezőket engedem el. A fizikai életben még nem látom a hatását, de célt érek vele? Viszonzásra talál Nála a szerelmem?
Köszönöm:)

Re: Bevonzás

(Beusnak, 2012.12.01 00:21)

No így nem...görcsösen nem..akarat ráhatásával sem...más taktikát kellene bevetned..esélyt írtam...mert minden az...szép lehet...kicsit lazítanod kellene...próbáld a női energetikai rendszeredet hagyni kiteljesedni más férfiak irányába is...ez beindíthatja idővel a kollega felé is:)

Re: Re: Bevonzás

(Beus, 2012.12.10 22:33)

Kedves Csilla!
Köszönöm a válaszodat,A női energetikai rendszerem kiteljesedését már azt hiszem látszólag alkalmazom, van egy másik kollégám is mivel rengeteget lógunk együtt munkahelyen kívül is bent is, igy már pletykálnak rólunk. Szerintem Ő is hallott már róla, és lát is minket együtt beszélgetni , nevetgélni,- hátha ráébred hogy esetleg érdeklem. De a sértegetős vagy semmibevevős stilus még mindig megvan. Amennyiben meg tudom állni azt ha bánt is kedves leszek vele, vagy legalábbis szó nélkül hagyom akkor idővel ki tudom "ütni" a bizalmatlanságát és a távolság tartását? Köszi :)

Re: Re: Re: Bevonzás

(Beusnak, 2012.12.12 13:10)

Igen ..látszólag alkalmazod ..majd kibontakozik ez is...bántás sérelmek? általa? inkább szó nélkül...tudod cső effektus....
egyiken be másikon ki..menni fog ..drukkolok:)
puszillak:)

zsibbadó lábika :)

(Andi, 2012.11.24 15:21)

Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy miért zsibbadhat már 1 hónapja a bal talpam?? Mit akar jelenteni? Minden esetben lelki oka van a testi elváltozásnak, fájdalomnak vagy egyáltalán nem?
Köszönöm!
Puszi Nektek! :)

Re: zsibbadó lábika :)

(Andinak!, 2012.11.30 11:15)

Kedves Lábika:)
Látom ez a tünet igen mosolygós érzéssel tölt el..így olyan nagy feneket nem kerítünk neki:) mindenesetre kásás a talaj a lábad alatt..egy érzést keresel amit régebben éltél meg..vagy egy teljesen újat amit még nem éltél meg..érzelmi vonalon..
általában a végtagok végén érezhető zsibbadást a gerincoszlopból és a csigolyákból kiinduló problémák okozzák----gerincoszlop: tartás
bal oldal: érzelem
pusszantás
Csill

Kedves Csilla!

(Mária, 2012.11.18 19:20)

Lenne egy kérdésem a Démoni hatás felfedése-vel kapcsolatban. Ha valaki már átment ezen a hatáson, próbán vagy nem is tudom hogyan nevezzem, akkor az még visszatérhet ha nem figyel eléggé magára, gondolataira? Személy szerint elég sokat tudnék mesélni errol, sajnos,saját tapasztalat alapján. Ám éppen a kozelmúltban ért végett, remélem orokre!!! S volt akkoriban egy furcsa álmom. Egy nagyobb helységben voltunk tobben. Hirtelen valaki a kozelben osszeesett és meghalt. Elvitték. Kozben én sorban álltam, mert be akartam jutni egy konyvtárba, ahol nem olvasni, de megvenni akartam egy konyvet. Be is kerultem, s már kifelé készulodtunk - 4-en voltunk bent -, amikor azt mondták, hogy kifelé menet a 4 emberbol egy meghal, mert csak 3-an mehetnek ki a konyvtárból. Pánifélelemben voltam, s hirtelen az egyik kozulunk meghalt, ugyanúgy mint a váróteremben, kint. Akkor értettem meg, hogy az elozo haláleset is ezzel a "négybol hármannal" volt kapcsolatban. Belul pedig egy hangot hallottam, hogy: Tovább léphetsz!, és azonnal hatalmas, szinte leírhatatlan oromet és boldogságot éreztem. Azonnal felébredtem. Azóta is, ha boldogságot, oromet akarok átélni magamba, ezt az érzést " hozom elo".
Szóval, szeretném ha válaszolnál nekem! Megkoszonném még azt is, hogyha egy pár szót írnál nekem a sorsfeladatomról is, mert én valahogy nem tudom hova rakni magamat. Hálásan koszonom! Mária

Re: Kedves Csilla!

(Máriának!, 2012.11.18 23:13)

Türelmedet kérném hamarosan megválaszolom
köszönöm
Csill

Re: Kedves Csilla!

(Máriának!, 2012.11.28 12:24)

Kedves Mária!

Okozott némi fejtörést számomra a leírásod..KÖNYVTÁR azaz sok sok információ egy helyen....1 ember halála ..1 mozaikkocka hiánya a teljes képhez..valamint egy újabb információ a könyvár birtokában levő eddigi összes rezgéshez...kísérteties múltad volt..régről eredő létezéseid kapcsán..tele titkokkal..megfejtendő..TOVÁBBLÉPHETSZ..sőt kötelező is...összegzések és felismerések..sorsfeladat természetesen segítői ...erre hamarosan fogsz kapni konkrét választ az univerzumból..és biztos vagyok benne hogy meg fogod látni:)
Csill
lorianda72@freemail.hu

Álom

(Kata, 2012.11.12 08:18)

Kedves Segítők!
Egy hete fájdalmat éreztem a fülemben, - azt álmodtam, hogy egy szivacsos valamit szedtem ki a fülemből és tele volt mindenféle parazitával - napközben pedig fájdalmas nyilallásokat éreztem agyamban mintha villámok cikáztak volna
. Most éjjel 'álmomban?" egy energia végigpásztázott a fejemen, és hátul a tüdőm körül, most sokkal jobban vagyok.....
egyik kérdésem: ez az angyalok segítsége volt?
a másik,- a spirituális fejlődésemről érdekelne a véleményetek
Köszönettel: Kata

Re: Álom

(Katának, 2012.11.12 10:43)

Az álmod egyértelmüen megmutatta, hogy a belső hallásod azért nem volt tiszta, mivel az öröséged révén sok rétü "fertőzött" gondolatmintát örököltél, és gyermekként is ilyeneket hallgattál. Mihály és Rafael arkangyal sajátos energiáinak köszönhetően sok ember kap tisztítást és megszabadulást. Feléjük fejezzed ki köszöneted:))) Azt felelősen kijelenti, hogy hol is tartasz pontosan, azért kellene egy kis utánnajárás, és fél szóval elrendezve nem igen lenne helyes. Évi

Re: Re: Álom

(Kata, 2012.11.22 16:36)

Köszönöm a választ,..... azt hiszem nekem is megjött - mivel a családomnak egy 'kínai" vagyok... hiába adok szeretet, figyelmet, tőrődést és sok-sok pénzt... ma kijelentettem: ELÉG VOLT!!
Nem akarok a hatalmi drámáikban többé részt venni..... - talán ezzel segítek nekik a legtöbbet!
Lehet, hogy pont ez a legfontosabb tanítás mindnyájunknak, ha most fájdalmas is.

Kérdezés

(Attila, 2012.11.20 15:41)

Vissza olvastam az előző kérdések és válaszok oldalt.Céloztál egy jellemvonásomra holott addig nem is mondtam.Sőt volt ennél sokkalta meglepőbb is.Ezzel kapcsolatban kérdeznék ha sikerül értelmes mondatokba sűríteni úgy hogy megértsd amit gondolok.
Akik ide írnak,hogyan segítesz nekik?Úgy értem,sokan önnön életükről kérdeznek személyeset,nem általános dolgokat.Arra akarok kilyukadni hogy ez egy online felület.Nyilván a sorok mögött valahogy meg kell találni a lelket.Ha így van meddig látod a kérdező útját,van betekintésed a jövőjébe is úgy mint a múltjába.Lehet tudni mikor mi fog vele történni?

Re: Kérdezés

(Attila, 2012.11.20 15:58)

Közben eszembe jutott hogy olvastam egy történetet miszerint az embereket annak idején betelepítették erre a bolygóra.12 DNS szállal rendelkeztünk akkor.De közbejöttek az uralkodó háttér hatalmi elit elődei és leredukálták a DNS-t a mostani 2 szálra.Elméletileg.Hogy jobban tudjanak minket manipulálni,irányítani.
Ezt hogyan látjátok?

Üdv!

(Attila, 2012.11.07 13:04)

Üdv!

Szeretnék eszmecserét folytatni más bolygókon élő emberekkel.
Ehhez a telepátia elsajátítása elegendő,esetleg egyéb képességek is szükségesek?
Segítséget kérek ezen út végig haladásához.
Egy-két könyv ami alapján el lehet indulni?

Re: Üdv!

(Attinak, 2012.11.07 23:00)

:) Önmagában a telepátia nem elegendő...
a szabad hallás és látás útján kellene elindulnod.....ez adhat a későbbiekben válaszokat és jelzéseket a többi dimenzióban létező energiák és lények létezéséről
Cs


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

Következő »