Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.10.03.

2011.10.03

Kérdezzetek

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Re: Re: Üdv!

(Attila, 2012.11.08 08:05)

Tanulható,megvalósítás lépései?

Re: Üdv!

(idegen emberek, 2012.11.08 14:58)

Más világokat elérni csak a saját fejlődésünk révén lehet. Vagy pedig rászülettünk egy segítő feladatra, és ezek az energiák a születési kódunkban vannak. Könyvből megtanulni nem lehet. A meditációk, koncentrációs gyakorlatok, belső elcsendesedések segíthetnek meghallani az univerzum hangjait, a saját belső hangunk. De én úgy vélem, hogy a Föld embereivel kell először szót érteni. Más bolygók emberei nem segítenek megoldani a saját problémáink, nem tesznek rendet helyettünk, és ez nem is a ő világuk, de ez rögtön felvet egy kérdést is.Kiket hívsz más bolygók embereinek? Hidd el nem jó más világokba vágyakozni, miközben itt él a tudatunk. Kemény leckét kaptam belőle. Évi

Re: Re: Üdv!

(Attila, 2012.11.08 16:10)

Szia Évi!

Úgy voltam vele minden tanulható,legalábbis valamilyen szinten egyénhez,meglévő tudáshoz mérten,persze lehet van amire ez nem vonatkozik.
http://www.spiritufo.ditro.hu/valodi-ufo-kutatas/8-kontakta-kapcsolatok-a-kozmikus-fenytestverekkel
Ezen oldal tartalma inspirált leginkább.
Más bolygók embereinek a Kintiket nevezem.Ezen a létsíkon is kell lenniük pozitív humanoid civilizációknak nem csak párhuzamos vagy magasabb dimenziókban.Attól hogy globálisan nem avatkozhatnak be,azon egyéneknek még adhatnak tanácsot,útmutatást,segítséget akik elérték azt hogy kapcsolatot létesítsenek.Ezek után az ember eldönti hogy él e a segítséggel,megfogadja a tanácsot vagy azt teszi amit ez előtt.

Re: Re: Re: Üdv!

(idegenek, 2012.11.08 16:20)

Értelek. Végülis nagyon felerősödtek az utolsó hónapban a kapcsolatok. Ez gondolom a rezgésszint emelkedéssel függ össze. Ami biztosan működik mindenkinél, az az álom szakasz. Olyan emberekkel is kipróbáltuk, akik erősen használják a bal agyféltekéjüket, tehát éber állapotban nehezen engednek be információt. Konkrátan határozzad meg lefekvés elött, hogy emlékezz az álomra, és mire kérsz választ. Bár akkor ki kell kódolni az álom szimbolikáját. Másfelöl még úgy lehet, ha bal agyféltekéd állandó zavaró mechanizmusát féken tartod, a gondolataid elcsendesítésével. A férfiaknál ez jóval erősebb mint a nőknél. A jobb agyfélteke fogja az adásokat. És azt ne feledd, hogy ami nem ment fél éve, az most igen. Gyorsan változnak az energiák körülöttünk, és erősen nő az áthallás. Egyre nagyon kell vigyázni. Nem könnyü felismerni, hogy nem vágnak e át. nem vezetnek e félre. Ez nem könnyü téma. Évi

Re: Re: Re: Re: Üdv!

(Attila, 2012.11.08 16:38)

:)
Körülbelül egy éve már váltottunk egy két levelet Évi.Ez az elfoglaltságaid és időd hiányában befagyott,szerintem át is siklottál egy pár levelemen,kérdésemen.Akkor említettem neked az Izsáky anyagot mert engem nagyon megfogott.Bátorkodtam elolvasni ismét amivel akkor megtiszteltél.A téma valóban nem egyszerű,főleg ismeretlenül.Ez a ciklikus rezgésszint emelkedés is érdekes,viszont magamon nem igazán tapasztalom ennek hatását,ettől még működhet.Hozzá kell tennem hogy amiket írsz mint hozzáértő számomra olyan mintha valami idegen szöveget,kódot olvasgatnék :)
Nehogy zokon vedd. Miféle kísérleteket végeztek?

Re: Re: Re: Re: Re: Üdv!

(Attilának, 2012.11.12 10:47)

Tudom , hogy te vagy:))) Akit egyszer megérintek, őt nemigen felejtem többet. Elgondolkodtam, hogy milyen út lenne számodra az, amely a te energiáidhoz legközelebb van, és csatornákat nyitna. A prána nadinál maradtam, mert a transzformáció lépéseit tán ők tanítják legjobban lépésről lépésre. Nálas a lépésről lépésre módszer lenne hatásos. Az emberi agyadnak is be kell fogadnia mindent, hogy a többi infót is át tudd engedni magadon. Én legalábbis így látom.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Üdv!

(Attila, 2012.11.20 13:30)

Kösz szépen!
Erről a prána-nadiról mindenfélét lehet olvasni.
Ahhoz hogy belekezdjek egy ilyenbe fel kellene mennem a fővárosba.
Bár ez valószínűleg csak kifogás.
Most nem vagyok elég összeszedett ahhoz hogy kérdezzek.
Úgyhogy majd később.

Grál vér-Tündér Ilona

(pipacs, 2012.11.12 09:27)

Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy mi az összefüggés a Grál vérvonal és Tündér Ilona leszármazottaival? Illetve, ki lesz abból,akiben ez a kettő egyesül? Mire hivatott? Előre is köszönöm a válaszotokat.

Re: Grál vér-Tündér Ilona

(pipacsnak, 2012.11.12 10:39)

A Grálság egy női minőség vérvonalát jelöli. Mint ahogy a Tündér Ilona is, amely pedig ennek a női vérvonalnak a sajátos életet hozó energiája. Mind kettőnek a forrása a Teremtő Anya. Akiben ez megjelenik, az ő önkifejezése a világ felé megváltozik, és a női minőségét is az eredendőhöz kell formálnia.

Év vége

(Attila, 2012.11.10 16:59)

Van valami valóságalapja annak a híresztelésnek hogy év végén lesz valami 2-3 hónapos sötétség és nem lesz áram?Várható ilyesmi vagy csak rémhíreket terjesztenek?

Re: Év vége

(mi várható, 2012.11.12 10:37)

A napkitörések hatására várható áramszünet. Ha megnézed akkor bizony a sötétség, a szürkület bizonyos napokon megjelenik, és utánna belső változások történnek. Arról a fajta teljes elsötétülésről, ami éjszakaként jelenne meg, én nem tudok.

Kedves Csilla!!

(Szandea, 2012.11.07 23:00)

Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettelek és köszönöm azt a szeret teli segítséget és útmutatást amivel elláttál és úgymond útbaigazítottál!:)Minden úgy történt ahogyan azt Te elmondtam, még most is nehéz felfogni!!Örülök, hogy személyedben egy ilyen csodás, kedves és bölcs embert ismerhettem meg, aki nekem és a hozzám hasonlóknak sok segítséget és egyfajta fejlődést, iránymutatást tudott/tud adni! A személyed és a lényed is csodálatra méltó!!!KÖSZÖNÖM!!!!

Re: Kedves Csilla!!

(Szandrának!, 2012.11.08 12:27)

Szandrám...nagyon szépen köszönöm az elismerő szavakat és véleményt...nagyon örülök neked ...segítettem .. fogok is amikor igényled.. ne feledd ....büszkeség ego:)) lecsó:) ez még hárta van de jó úton haladsz
puszillak
Csill

Csillának

(Mónika, 2012.11.06 18:53)

Köszönet! Szeretném megköszönni az útmutatókat és rávilágításokat és, amiket értem tettél. Nagyon sokat segítettél bármikor amikor elakadtam.
Mindig bejött az amit mondtál és mindig igyekeztem betartani azokat.
A dolgaim szépen rendbe jöttek mióta hozzád jártam. Nagyon sokat tudtam fejlődni általad és ez segített a rossz időszakom szebbé tételében és megoldásában!
Még egyszer hálásan köszönök mindent!
Legyen szeretetteljes szép napod!
Mónika

Re: Csillának

(Móninak, 2012.11.06 21:43)

Kedves Móni!
Én örülök minden jellegű változásodnak a legjobban...itt nem csak a belső folyamatokat értem ..hanem a külsőt is...180 fok ...ezt tapasztaltam az idők során...és révbe értél....ami a legjobb érzéssel töltött el...hogy hittél ..és bíztál bennem ...önmagadban ...valamint tudtad használni a megoldásokhoz vezető út ajtajának kulcsát
nagyon .. nagyon szívesen tettem mindent....
köszönöm a bizalmat
puszillak
Csill

Nibiru

(Attila, 2012.10.29 10:43)

Üdv!

Tudtátok hogy a nibirut eltérítették a pályájáról?

urna

(Andi, 2012.10.24 20:49)

Sziasztok!

Édesapám hamvai már 1 éve urnában vannak itthon a lakásban...
Azt szeretném kérdezni, hogy ez "problémát" okozhat neki vagy nekünk vagy semmi jelentősége ha nincs szétszórva hiszen Ő már máshol van...
Köszönöm!
Puszi!

Re: urna

(Andinak, 2012.10.26 11:55)

A hamvak és a csontok őrzik az eltávozott emlékeit, megéléseit, impulzusait. Ha az élőkkel egy laktérben vannak, akkor ezek az impulzusok hatnak rájuk. Ebben a világban nincsenek véletlenek, és ezek az impulzusok lehetnek segítő széndékuak is, és zavaróak is, ha már lejárt az idő. De csak egy ideig. Ha eljön az idő, az élők megérzik, hogy változtatni kell, és olyankor a hamvaknak más helyet kell keresni kinnt a természetben. Hogy a Föld, a levegő, a víz vagy tűz visszavegye az hamvakből áradó információt, és feldogozza, továbbadja. Az eltávozottak kedvenc tárgyai, ruhái is rengeteg információt hordoznak, és az élőket ezzel "manipulálják", késztetik. De ezek már másfajta impulzusok, mint maguk a hamvak. Évi

Re: Re: urna

(Andi, 2012.10.26 22:04)

Hm, jó, hogy megkérdeztem, nagyon szépen köszönöm a választ!!!! Puszi!

turuldrazse@gmail.com

(Drazsé, 2012.10.12 14:09)

Kedves Csilla!
Viszonylag gyakran be kukkantok a TündérKertbe,de eddig segítséget még nem kértem,de most úgy tűnik valamilyen úton el kell induljak.
Én egy 37 éves férfi vagyok,és van egy 18 éves kapcsolódásom egy nálam egy évvel fiatalabb nőhöz.Ami két ember között létrejöhet viszony mi annak minden formáját megjártuk ,megpróbáltuk.A sokszor tragédia közeli helyzeteket éppúgy megéltük mint a hétköznapi csodákat.Elválások és egymásra találások sora jellemez bennünket.Házasságok,kapcsolatok nála is nálam is jöttek-mentek ,de Mi valahogy mindig megmaradtunk egy másnak.
A tanácstalanságom oka és a kérdésem tulajdonképpen nagyon egyszerű:kik vagyunk mi egymásnak?Van-e még közös dolgunk?Valaha-előző életekben-milyen kapcsolatban állhattunk?Mi az oka,hogy bármi is történjen,Ő mindig valahogy az igaz és tiszta szerelem szimbóluma számomra?
A Segítséget előre is köszöni ,egy kereső Utazó!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

Következő »