Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.októbere

2014.09.30

2014.10.01. szerda

Egy az Egyben nap, amikor Én vagyok ÉN, ahogy Isten Áldása megteremtett erre a sorsomra.

Meditáció:

Szemem az égre emelem, és látok egy fénylő, ragyogó csillagot. Érzem a mellkasomban a bizonyosságot, hogy csak nekem fénylik, világít. A csillag közelít hozzám, és én is őhozzá. Már ÉN világítok a fénylő égbolton. Testem, lelkem meztelen, a végtelen univerzum lágyan átölel. Mintha egy hatalmas kéz emelne fel, érzem a biztonságos erőt, amely megtart.

Én vagyok Világom középpontja. Hiszem, hogy a Teremtő, Jóra hívta életre sorsomat, és ezt be is tudom teljesíteni. A meztelen önvalóm EgySzerűen tiszta. Mindent tudok, amit ÖnMagamról tudnom kell.

2014.

Ma hatékony hatást gyakorolsz saját sorsodra tudást tudva vagy tudatlanul.

Meditáció:

Csendesedj el. Érezzed magad biztonságban saját testedben, saját világodban. Gondold át mit is fogsz ma tenni. És hogyan. Bosszú, félelem, ítélet alakuljon benned megbocsájtássá, erővé, elfogadássá. Érezzed a magabiztosságot magadban, és tudd, hogy képes vagy a lehető legjobban megoldani a mai feladataidat. Mert ezekből új termés érik majd be sorsodban.

2014.10.03. péntek

A mai nap energiát kapsz őseidtől, amellyel mindennapjaidban hatékonyabban tudsz cselekedni.

Meditáció:

Tudd, hogy soha nem vagy egyedül. Sejtjeidben érezzed szüleid, nagyszüleid, rokonaid végtelen örvénylését, erejét, ahogy feltöltenek téged információval, amelyből szeretet árad. Sehol senkinél nem akad el az energia áramlás, mert a megbocsájtás és az elengedés ereje kíséri az örvénylést.

Egyre több és több leszel általuk, a gondolataid ereje már az Eredetből táplálkozik. Lelked mélyén megérzed létezésed értelmét.

10.02. csütörtök

 

2014.október 4. szombat

Ma elengedünk a régmúltból egy árnyat, amely már csak gátolja a sorsunkat. Ez az árny öröklődött anyáról lányra és fiúra, késztetve őt néha a félelem és érdek szavával, egy letisztultabb életre.

Meditáció:

Ott állsz egy zuhogó vízesés alatt, és érzed, ahogy a hátadat veri a vízsugár. Erősen, csípősen, de jól esően. A fájdalom emlékeztet a testedre, a tested pedig a sorsodra. Érzed az erőt magadban. Tudod, hogy képes vagy bármit megoldani, ha egyszerűen és tisztán gondolkodsz. Megtanultad, hogy vigyáznod kell a reád bízott lelkekre. Érzed a sorsod jelentőségét az Egész Egységében. A víz pedig csak mossa és mossa a tested, az aurád. Minden folt, szennyeződés, árny szétfolyik a vízsugár súlya alatt, a víz megtisztítva viszi tovább az óceán felé. Az aurád már tiszta, lelked megkönnyebbült. Egy Galamb száll a válladra.

2014.október 5. vasárnap

A mai nap hátterében egy női minőség áll. Mondjuk úgy, hogy az örök, eredendő ÉVA, a kezdet, a bukás állapota előtt. Ahol még ÉVA szíve egész volt, s nem vágyott múlandó dolgokra.

Meditáció:

Gondolj ma az Anyára, aki a szívedben él. Mindegy milyen volt ebben a sorsodban, vagy ismerted e egyáltalán. Ne a tudatos emlékezetedből vedd az érzést, hanem a szíved mélyéből. Érezd át, hogy bármit is tett vagy mondott az általad ismert anya, mindezd gondoskodásból tette, még ha nem is a számodra legmegfelelőbb módon. Mert ezt csak az elméd vélte így, aki s ami nem látja át az egész rendjében elfoglalt helyét, csak az egyedi sérelmet.

Érezz hálát, mindenek felett, hogy magát az Életet neked adta. Lássad, ahogy az anya ott él benned, hisz belőle lettél. Gyújts egy gyertyát lelkedben édesanyádért, nagymamáidért, az ő édesanyjukért, s végtelen végig a benned élő anyákért. Minden gyertya egy sejted felfényesíti. Lássad a felfénylő ösvényt, amely elvezet egyenesen az ŐsAnyáig. Akinél az eredendő élet van, maga a létezés értelme.

2014.10.06. hétfő

Ma a női egyensúly mozgatja a férfi személyiségét. Ha a nő önmagával rendben van, akkor a férfiban lefut egy program, amely összeválogatja azokat az információkat, amely egy biztos alapot adhat az elkövetkező időszakhoz.

Meditáció, ha nő vagy:

Látod magad mellett a férfit. Legyen rá lelki szemed. Érezzed, hogy rá mered bízni magad ebben a sorsodban. Nem vársz tőle olyasmit, ami nem hozzátok méltó.

Hiszel benne, hogy a Hited megerősíti Őt, letisztítja elméjét, s aurájából kiég a „csalódás a nőben”, régről örökölt információja. Higgy benne, hogy képes vagy őt megerősíteni annyira, hogy álmaid meg tudja valósítani. Mert ez az ő álma is.

Ha férfi vagy:

Lássad magad előtt a nőt. Lássad és érezzed a szívéből kilépő energiát, amely az elmédhez fut, s ott világosságot gyújt. Gondolataid egyre erősebbek, te egyre határozottabb leszel. Érzed és hiszed a nő hitét, amellyel tudja, hogy képes vagy álmait megvalósítani. Amely a te álmod is.

2014.10.07. kedd

Ma talán ott munkál a kisördög az elménkben, hogy kibillentsen az egyensúlyunkból. De vegyük mindezt figyelmeztetésnek, hogy hol van a gyenge pontunk, amit újra kell gondolni. A szellem mindentudása, a Vének bölcsessége vezesse ma lábatok minden lépését, kezetek minden birtoklását, és elmétek zajongosát.

Meditáció :

Ott belül, a belső világodban béke van és csend. Magabiztos vagy. Tudod, hogy jó ember vagy, nem ártasz sem magadnak, sem másoknak. Döntéseid megfontoltak. Gondolataid nem félelmekből fakadnak. Tiszteled az időset, óvod a gyermeket. Mind önmagadban, mind magad körül.

Rend van benned. Sorsod ösvénye, az arany középúton halad.

2014.10.08. szerda

Ma Te, saját magad lehetsz. A TE lehetőségeiddel, vágyaiddal és álmaiddal. Még ha furcsálni is fogod, ami feljön benned, és nem is hiszed magadénak. De ez a nap áramlásba helyez, ha hagyod. Képviselheted apáid és anyáid legnemesebb álmait.

Meditáció:

Tudd, hogy ma nem ellenkezel önmagaddal. Ma engeded a sorsnak, hogy vezessen. Bízol a feletted álló mindig Teremtő erőben, ki összefűzi és vezérli a sorsokat. A belső hangok utat mutatnak neked, még ha nem is mindig érted, miért ez az óhajtás szállt elméd felé.

Érezzed a bizonyosságot önmagad nemes szándéka felett. Tudd, hogy azért születtél, hogy jobbá tedd a világot. És ehhez minden eszközt megkaptál. Ma mindenre fény derülhet. Csak legyen rá szemed, és hallja meg a füled.

2014.10.09. Csütörtök

Igen vagy nem? Elfogadok vagy lázadok? Melyik hogyan hat sorsomra? Hol az arany középút?

Ma ezekre a kérdésekre érkezik válasz.

Meditáció:

Lépj rá egy mozgó járdára. Nem tudod a célt, hisz nem látod a járda végét, vagy hogy egyáltalán van e vége. De azt tudod, hogy bármikor leléphetsz. A járda mellett látod az erdőket, mezőket, házakat, embereket. Néha erős a késztetésed, hogy lelépj a járdáról, mert vonzó, amit látsz. Vagy éppen félelemmel tölt el, hogy nem látod, mi van előtted, hová visz a magától mozgó ösvény, és ezért akarsz lelépni a járdáról. Mégis fennmaradsz a mozgó járdán, mert kitartó vagy. Egyszer csak nem messze tőled egy stop táblát látsz. Körülnézel, hogy miért is itt kell lelépned a járdáról. Vedd észre, hogy emberek várakoznak ott, több járda is egymásba fut. A stop táblánál lépj át a megállóba, ahol a többiek is várakoznak. Vedd észre a régi ismerősöket, kiket talán már rég el is felejtettél. Rögzítsed magadban a felismerést, hogy az utadon mindig van konkrét jel, amikor irányt kell váltanod.

2014.10.10. péntek

Ma a végére érünk egy körnek. Ki ki saját bevállalt sorsa szerint. Van, aki emberiség léptékű kört fejez be, van, aki 7 generáció körét fejezi be, és van aki saját sorsának sokszor bejárt körét fejezi be. Egy lépcsőfokot lép mindenki felfelé.

Meditáció:

Ott állsz a saját mozgójárdád, ösvényed, áramlásod megállójában. Nézz körül, sokan érkeznek, jönnek, van, aki éppen most bukkan fel a látókörödben. Érezzed, ahogy nő benned a szeretet, a felismerés. Mindenki hoz neked valamit, miképpen a te zsákod is tele van ajándékokkal. Ahogy keresgélsz a zsákodban, felfedezed, hogy az ajándékok mellett ismeretlen tárgyak is vannak. Vedd elő őket, mutassad meg a társaidnak. Mindig lesz valaki, aki boldogan fedezi fel saját elveszettnek hitt emlékeit, érzéseit, vágyait a te zsákodban. Miképpen te is boldogan ismersz rá másoknál, az elveszettnek hitt emlékeidre.

Ezek eddig a te válladat nyomták. Most minden a helyére kerülhet.

2014.10.11 szombat

Ma új gondolat és energia szikrák lobbannak fel benned. Kezd összeállni egy kép önmagadról és a jövődről. A szikrák, impulzusok irányt adnak.

Meditáció:

Még mindig ott állsz megállóban, és vedd észre, hogy széltől, esőtől védett, te is és az ismerőseid is kényelmesen elfértek. A megállótól nem messze egy nagy víz partjait fedezed fel. Sétálj el a partjára, tudd, hogy még van egy kevés időd a pihenőre, mielőtt a sorsod ösvénye tovább indulna. Ülj le a tó partjára, engedd, hogy fáradt lábaid a víz felfrissítse, tekinteted emeld a messzeségre. A víz hidege miatt csipkedő érzést érzel. Jól esik, energiával tölt fel. Mások is ülnek melletted, érzed, ahogy a víz összeköti a gondolataitokat.

Tudod, hogy minden rendben van.

2014.10.12. vasárnap

Ma mindenképpen lépéseket kell tenned a párkapcsolatodat illetően. Ha nincs melletted igazán társ, akkor légy befogadó, álmodozó. Ha van melletted társ, még ha nem is látod benne az vágyálmod beteljesítőjét, fordulj felé, és lássad az értékeit. Ítélet nélkül. Ha a társad már átlépett a túloldalra, onnan is érzékelheted a Kapcsolatot, mely alapja lesz egy közös alkotó munkának, mely kiteljesíti az életed.

Ott ülsz a tó partján, körülötted ismerős ismeretlenek. Valaki feláll, és melléd lép. Feléd nyújtja a kezét. Ne akarj az arcában senki ismerőst látni, csak fogadd el a feléd nyújtott kezet. Felsegít téged. Lassanként mindenki feláll a tó partjáról, és elindul vissza az ÚT felé. Indulj el te is a társaddal. Ne akarj benne senkit megtalálni, csak érezzed a biztonságot, amely a kezéből árad.

Az ÚT már vár benneteket.

2014.10.13.

Egy beteljesülés és egy születés. Mindenkinek a saját sorsa szintje szerint.

Meditáció:

Ma ismét rálépsz a sorsösvényedre, amely mint egy mozgójárda fut tovább a végtelen felé. Érzed a biztonságot magadban, a bizonyosságot, hogy mindent megtettél azért, hogy a jövőd megváltoztassad egy olyan irányba, amely boldoggá tesz. Emelkedj kicsit magasabbra, hogy jobban szerte tudj nézni. Hogy meglássad mit is fejeztél be a hármasság teljességével, és mi is a következő lépés, ami előtted van. Engedd, hogy gondolatok szülessenek benned a múlt összegzéséről, letisztázásáról, és a következő lépésről a jövő felé.

2014.10.14. kedd

A belőled fakadó ösztönös erők, melyek dobálják érzelmeidet, eljátsszák a skála összes hangjait. Ha tiszta hangok fakadnak sejtjeidből, akkor pontosan ott tartsz a sorsodban, ahol kell. A fals hangok pedig bántani fogják mások fülét, amikor beszélsz, és azonnal reagálnak rá.

Meditáció:

Énekeld el magadban a skála hangjait. Belül érezzed a hangok zendülését. A hangok megrezgetik valamelyik testrészedet. Ahol elakadsz, és falsnak hallod a hangod, ahol nem rezdül meg benned semmit, ott próbáld a hangot többször. A tested reagál minden hangodra, jelzi, hogy hol akad el, mikor hol jár benned. Ha úgy érzed felhangoltad magad, akkor énekelj bármit, amit jól esik. Tested minden húrját zendítsed meg.

2014.10.15. szerda

A mai nap mindenképpen a kiegyensúlyozásé. Hol van az az arany középút, amivel képes vagy megoldani a benned feltámadó kétséget. Mikor hogyan keveredek csatározásba, játszmába? Mi az ami kibillent, lesodor a saját sorsutadról? Ma minden erre mutat rá.

Meditáció:

Ott állsz a végtelenben. Mondhatni lógsz a semmiben. De valami mégis megtart. Érezzed magadban az erőt, amelyet a belső értéked ad össze. Az első ítélkező gondolatodra zuhanni kezdesz. A belső békéd megoldásai pedig felemelnek.

REND alakul benned. Vedd észre, hogy a két kezed a mérleg egy egy serpenyője. Mindegyik serpenyőben van valami. Nézz a bal oldani serpenyőre, nézzed meg mi van benne. Ha sok szürke árnyat látsz, akkor szemed sugarával tisztítsad meg, és érezzed, ahogy egyre könnyebb lesz tartani. A múlt tapasztalatait tartod a bal oldalon. Ugyanígy tégy a jobb oldali serpenyővel is. Ott saját teremtő gondolataid vannak.

Érezzed, ahogy könnyebbedik a két serpenyő, mert a tiszta energiának nincs súlya, csak szárnyaló ereje, amely megtart téged saját középpontodban.

2014.10.16. csütörtök

Ma hatékonyan hathatsz a teremtő energiáiddal. Teremtésed iránya csupán attól függ, hogy mennyi benned a dacolás, vagy a békesség.

Meditáció:

Érezzed magadban a bizonyosságot, hogy semmi nem billenthet ki belső békédből. Céljaid határozottak, pontosan tudod jótékony hatásukat a világodra.

Érezzed a homlokod közepén egy gondolat megfoganását, hogy ma mit is szeretnél tovább fonni a sorsodban. Kérd a JóIsten áldását a gondolatodra.

Kérd, hogy legyen erőd békédet megtartani. Kérd, hogy legyen rá szemed, hogy meglássad a fátyol mögött rejlő igazságod. Kérd, hogy legyen rá füled, hogy meghalld az ármány hangjai mögötti tiszta halk hangod.

A mai nap mindenképpen a kiegyensúlyozásé. Hol van az az arany középút, amivel képes vagy megoldani a benned feltámadó kétséget. Mikor hogyan keveredek csatározásba, játszmába? Mi az ami kibillent, lesodor a saját sorsutadról? Ma minden erre mutat rá.

2014.10.17. péntek

Ez a nap a befejezésé és a kezdeté. Ott belül, bennünk rögzül valami. Letisztul egy játszmánk, amely soha nem volt a miénk. Hogy szüleinktől kaptuk, vagy már régebbről, vagy csak megtetszett út közben és így vettük magunkra, ezt már kár keresgetni. A lényeg, hogy tisztán tudjuk, „Én ezt egyáltalán nem akarom, helyette sokkal jobban szeretném így ….”

Meditáció:

Ott állsz egy varázs tükör előtt. Olyan fura jelmezeket, ruhákat látsz magadon a tükörben. A lázadás és a megfelelés ruháit. Valahogy az arcod is más. A szemed a tükörben olyan nagyon szomorú. Lássad be, hogy boldogtalan vagy, talán nem is tudod mit jelent boldognak lenni. Csak játszod, hogy tudod, mert ezt akarják látni rajtad, mert ezt akarod hinni.

Kezd levetni az idegen ruhákat. Tedd le a földre magad mellé, nem a tieid.

Ha úgy érzed, vetkőzz teljesen meztelenre, lássad magad tisztán, önvalódban. Tudd, hogy meg kell lelned saját ruhadarabjaid, amiben könnyűnek, egyszerűnek és boldognak érezheted magad.

 

2014.10.18. szombat

 

A mai nap a cserbenhagyás szó energiái köré épül.  Megtudhatjuk, hogy saját erőnk hol gyenge, kitől függ, és hol hagy cserben. A Vénusz bolygó által  megjelölt életterületünk van tűz alá véve. Mivel ez az életterület mindig csak általunk képes feltöltődni, kintről segítséget ne kap, ezért könnyen lemerül, ha nem töltjük rendszeresen. A mai nap megláthatjuk, hogy képesek vagyunk e feltölteni, vagy pedig lemerítjük, mert nem jöttünk rá, hol hazudunk magunknak, miképpen tesszük tönkre saját boldogságunkat, mert képtelenek voltunk egy gyermekkorból származó csalódást elengedni, megbocsájtani.

Ma nem meditációt, csak egy tanácsot adok:

Ha valami nehézség ér  mai nap folyamán, ami egyértelműen jelzi, hogy mi lassítja a saját céljaid elérését, akkor törekedjetek a legideálisabb megoldásokra mindenféle nagy érzelmi kilengés,mártíromság, drámázás nélkül. És vonjátok le a tanulságot, hogy milyen gyorsan lehet rendezni a nehézségeket, ha kreatívan, probléma megoldóan álltok hozzá.

2014.október 19.

Új, megbocsájtó, kiegyensúlyozó töltés régi  kapcsolatokban, amelyek máig hatnak tudattalanul is. Régi kötések, átkok, rontások elengedése. A teremtő és a homlok csakra összhangjának és eltérésének harmonizációja.  

Ez a nap 113-as kódú. Átjárót nyit. Hogy honnan hová? Ez csak az rajtunk múlik. A kisördög feje lehullhat, fagyott részeink impulzust kaphatnak, vágyaink gátjai leomolhatnak.

 Új megértés fakadhat. Vagy mély depresszió, aszerint, hogy mekkora sokkot vált ki, hogy eddig talán rossz célt követtünk.

Soha nem késő változtatni, ha ráébredünk merre is van az előre. De tovább várni nem lehet.