Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ÖSSZEFOGÁS

Kedves Barátunk!

 

 

A mai időkben megfigyelhető, hogy egyre több egyén és szervezet fordult a spirituális gondolkodás felé, valamint egyre többen munkálkodnak különféle módszerekkel azon, hogy segítsék embertársaik testi-, lelki-, valamint szellemi gyógyulását, fejlődését.

 

Megfogalmazódott egy ötlet, miszerint szeretnénk ezeket az egyénileg, ill. szervezetekben munkálkodó embereket összehozni egy közös fórumon. Ennek első lépéseként hamarosan elkészül egy egyszerű honlap, melynek célja, hogy ezek az emberek és szervezetek felvehessék egymással a kapcsolatot, megismerhessék egymást, megoszthassák egymással gondolataikat és tapasztalataikat, tanulhassanak egymástól, továbbá minden, a témában kevésbé jártas, de nyitott és érdeklődő ember is csatlakozhasson és megtalálhassa a számára legmegfelelőbb fejlődési és gyógyulási lehetőségeket.

 

Végső soron reméljük, hogy ez a felület alkalmat adhat arra, hogy egymást segítve, szerteágazó ismereteinket és tudásunkat összevetve, egymással összefogva, együtt tudjunk a továbbiakban munkálkodni az Emberiség és Bolygónk javát szolgálva.

 

Mivel az ötlet még kezdetleges, részletei még kibontakozóban vannak, arra kérlek, hogy ha van bármilyen ötleted, javaslatod ezzel kapcsolatban, oszd meg velünk! Szívesen veszünk minden javaslatot, hogy már maga a szerveződés is egy közös, inspiráló munka gyümölcse lehessen!

 

 

Előre is köszönöm!

Kapcsolattartó: Lukács Judit

         lukacsjudy83@gmail.com

 

Létrehoztuk az AranyKor, AranyAlma http://www.aranykor.eoldal.hu/ honlapoldalt, ahol lehetőséget teremtünk a bemutatkozásra és kapcsolatfelvételre az Összekapcsolódás lapon, 
                    felvesszük a honlapoldalakat a linkek közé,
                  csokorba gyűjtjük a levelezőlisták jelentkezési címét 
                  naptárba rendezzük az eseményeket, rendezvényeket 

                                                           Zsiann