Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.08.21.

2013.08.21

 El kell, hogy mondjuk számotokra, hogy az elmúlt napok végeredményeként leomlott a Fal, amely elválasztotta az embert az Otthonától, világotokat a mindenségtől.

A Fal egyfelől védte az emberiséget, másfelől lekorlátozta őket. Azért mondjuk el mindezt, hogy felhívjuk a figyelmetek, hogy az egyedi ember és a lélek védelme is megszűnt. Sok évszázad telt el azzal, hogy felkészítsük az egyedi embert, hogy miképpen tudja saját erejéből összekovácsoljni saját lelkierejét, amellyel aztán később megállja a helyét univerzális keretek közt. Mondhatni kétezer év állt rendelkezésre, a ti időteretekben.

A lezárt világ mintegy burokként adott védelmet az emberi lelkeknek, kik anyagi testben formáltak ki egy új létezési formát. Az elmúlt huszonegy évben már működött a szürke zóna, a határsáv, amely megtanította az odaérkezőknek, hogy miképpen kell létezni világotok határaink kívül.

Amire figyelnetek kell. Nem csak a végtelen lehetőségek tárháza lett elérhető, hanem az univerzum gyarmatosító világai is szabad utat kaptak világotok felé. Már a ti döntéseiteken és lélekerőtökön múlik, hogy eladjátok e lelketek, vagy méltósággal képviselitek az emberi fajt a nagy egész rendjében. Eddig őseitek öröksége szabta meg a sorsotok, mostantól pedig az igazodásotok a nagyobb közösség rendjéhez.

Amit még tudnotok kell, hogy az az életburjánzás, szaporodási mód, amit a világotok fejlesztett ki, nagyon kelendő más világokban. Az az energia, amit az emberi test termel, igen vonzó más létezők számára. Ezektől jórészt megvédte az emberiséget a burok, amely eddig elfedte világotok, de innentől már csak a ti döntéseteken múlik minden. A burok belsejében szaporodó élősködők és energiavámpírok nagy része mind az ember saját teremtése, csupán két alkalommal találtak utat más világokból gyarmatosító lények. Az ő hatásuk mára már az ember változásai során szinte maradéktalanul eltűnt, beépült és igazodott a világotokhoz.  

Ha pontosabban akarjátok érteni, hogy most mi is zajlik, azt leginkább ahhoz tudjuk hasonlítani, amikor egy ország csatlakozik egy nagyobb közösséghez. Megváltoznak a játékszabályok, a Rend. A határok elmosódnak.  Sok minden be, ki és átáramlik, amitől addig védve volt az ország.

Nos, ugyanúgy van most a világotokkal. És az egyedi emberrel. 

Még egyszer elmondjuk. Mára az lett az egyedi ember egyetlen védelme, amit saját erejéből és tisztességéből kovácsolt össze. Más létezőktől ellopott védelmek, energiák, az eladott lélek védelme érvényét vesztette. Minden embert a saját helyére igazít a nagy egész rendje.

Az elmúlt napokban hatalmas vérnyomás ingadozásokat élhettetek meg, fejfájásokat, a mellkas szorítását. Bizonytalanság és félelem lephette el szívetek. Az aurátok körül húzódó védelmi burok foszlott széjjel, melyet sok ezer éve hoztunk létre az emberi létező körül. A testetek pedig reagált a változó energiaviszonyokra. Természetesen mindez a huszonegyedik évét betöltött emberekre igaz.

A gyermek aurája továbbra is a szülő auraterének védelme alatt áll. De csak az emberektől védi a gyermeket. Megnyugtatásként elmondjuk, hogy gyermekeitek születésüktől fogva élvezik a nyitott lélek könnyebbségét. Nekik a védelem jelenléte okozott nehézséget, hisz elzárta őket az Otthontól, amelynek a tudását hordozzák.

Beszéljünk még pár szót az Otthonról. Az Otthon, az Eredet világa, amelyhez kapcsolódnotok kell. Az emberi lelkek sok világból érkeztek, az Otthon mást jelenthet akár egy családon belül is. Az Otthon hazavárja rég elbocsájtott követeit, és  felméri miképpen gazdálkodott az Eredet energiáival, egy idegen világ megalkotásakor.  Nos, mondhatni eljött a számadás ideje. De sok lélek még tévelyeg, nem leli a hazafelé vezető utat. Míg minden és mindenki a helyére kapcsolódik,  az bizony időbe kerül a világotokban. Akik már hazaértek, ők áldásosan befolyásolják világotok jövőjét.

Legyetek módszeresek, figyelmesek és következetesek. Most megmutatkozik tökéletesen, kinek mi rejlik a lelkében.

 Vizsgáljatok meg mindent a közösség rendjéhez igazodva. Törekedjetek a békés megoldásokra, de a manipulatív, megfélemlítő erőket egyértelműen utasítsátok el, kimondva, hogy „köszönöm, de én ezzel nem élek”.

Kísérje Áldás, és az Otthon hazaváró energiája utatok.