Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AranyKor, AranyAlma

2011.09.16

Korszakokról és világokról szólunk hozzátok Gyermekei e létezésnek. Lassan határkőhöz érkeztek el, mellyel bezárjátok azt a korszakot, mely legendáitok szerint Ádám és Évával kezdődött el.

E korszak előtt az ember és a többi létező ezen a bolygón békességben és egységben élt. Az a korszak az AranyKor, az AranyAlma amikor az Élet és az Egy-ség Rendje teljes harmóniában tartotta meg a világot. Az emberi emlékezet Paradicsomi Kertként emlékszik az akkor világra. Akkor még csak egy világ volt a Föld téridejében, mivel a megosztottság energiái nem voltak jelen. Ember, állat és más létezők békében megfértek egymással, s a Föld tápláléka bőségesen elég volt mindenkinek. Az Egy-ség hálórendszeréből mindenki egyformán részesül energiából.

A fejlődés rendje az univerzumokban, a használt energiaspirál működési rendje és haladási útja szerint való. A világhoz tartozó létezők az AranyAlma korában dönthettek  távozásukról és maradásukról. Az AranyAlma korának hanyatlásakor sokan elhagyták e világot és más univerzumokba léptek át, a ti szavaitok szerint, megemelkedtek.

A Föld fokozatosan záródott el az Egy-ség energiahálójától, melynek teljes záródásával Atlantisz  néven megjelölt utolsó sziget is elpusztult. Addigra már megnyílt egy másik energiaháló, mely a megosztottság energiáit közvetítette a Föld légterébe. A poláris világ harmóniáját lebontotta a megosztottság, kirekesztettség energiája, mely az Egy-ség hálóról való leszakadás eredménye volt.

Új energiatörvények, Rendek, létezők vették át az irányitást világtok felett.

Természetesen az Egy-ség hálójáról nem tud teljesen elszakadni egy univerzum sem, de bizonyos szintek az univerzumokon belül nem átjárhatóak jó ideig. Az univerzumotok energiahálója, magasabb szinten vált csak átjárhatóvá az Egy-ség hálórendszerére.  A ti világaitok a megosztottság energiáiban , az általatok Mihály Arkangyalnak nevezett létező energia hálórendszerébe kerültek át. Ő általa érhettétek el az elzártság idején  az Egy-ség energiáit.

Ádám törzse elhagyván a Paradicsomot a megosztottság energiáinak beáradása következményeként, vándorlás után szétáradt a Föld csakráinak a közelébe, az Egy-ség hálórendszerére való becsatlakozás megmaradt járatainak közelébe. Ez a törzs volt az, aki megőrizte az Egy-ség hitét, és törekedett, hogy vissza állíthassa valami mód az elzáródott energiahálót. Őrizték az AranyAlma korának energiáit, programjait, emlékezetét, hogy az Új AranyKor hajnalán felébredve életre keltsék az emlékezetét egy hajdanvolt Harmóniának.

A sötétség idején a nők őrizni próbálták a tudását, és keresték a megoldásait, a férfiak pedig próbáltak rácsatlakozni a Föld energiahálózatára, és onnan pótolni az elvesztett energiákat. Onnantól már nemcsak egy világ létezett, hanem elindultak a karma törvényei, mely a megosztottság energiáinak következményeként léptek érvénybe, s ennek eredményeképpen a lezáratlan energiák újabb és újabb világokat hoztak létre a Föld légterében. A Földön az AranyAlma korában élő törzsek és különböző népek egy része a Föld alá húzódott, és ott kezdett el egy másfajta fejlődési rendet, egy részük átlépett másik univerzumokba, s voltak olyanok, akik kihúzódtak a 3. dimenziós világból és létrehoztak egy  az Egy-ség hálójához közelibb szintet. Ebben a világban, a Föld felszínén itt maradtak a Háló Őrzők, az Egy-ség hitének megtartói, és az időközben a keveredésből kialakult faj, amely már erőteljesen használta a Föld életenergiáit, és nem tartott igényt az Egy-ség Rendjére, mert isteni erőt adtak minden náluk erősebb megjelenési formának.

Angyali Rendek a saját döntéseikből fakadóan bezáródtak a sötétség idejére, a sötétség világaiba. Az ő ébredésük és karmaenergiákból való szabadulása az elsők közt történik meg. Az Őrzők ébredése szintén.

A Föld mélyébe húzódott fajok testet öltenek folyamatosan a Föld felszinén, mert a feladatuk, mit a sötétség idejére vállaltak, lejár. Ők őrizték a Föld energiahálóját, tisztitották és erősitették. Nekik köszönhetően termelődött annyi életerő energia, hogy az ember képes volt átvészelni a sötétség időszakát.

Most fontos időszak következik számotokra. Életre kell keltenetek Központokat, amelyek csatlakoznak az Egy-ség hálórendszerére.  Fényközpontokat, Aranykor, AranyAlma vagy Atlantisz központokat kell felépitenetek saját energiáitokból, amely csatlakozik, és csatornázza az Isteni Eg-ség energiát. A központok együttes munkája létrehozza létrehozza azt az energiahálót , egy gömböt, AranyAlmát, a Kárpát-medencében, amelynek a közepén egy kiáradás fog megtörténni, mely az egész Földet behálózza.  Megjelöltük az embereket, kiknek születési Rendje és betöltött életfeladata folytán a hálózatot fel kell épitenie.

Álmában érkezett az Üzenet.

Minden fajnak képviselnie kell magát egy egy központban, Egy-ségben.

Minden a magatok erejéből és tapasztalatából történik, mert minden emlékezet jelen van bennetek.

Isten minden gyermekét visszavárja.

Ez év végéig az Őrzők és a fajok képviselői kiléphetnek a karma és a záródó korszak energiáiból, hogy előkészítsék társaiknak a változás időszakát.

Szeptember 17-én újraszületnek a változások előidézét kiváltó energiák, egy tiszta minőségben, letehetik keresztjüket. Ők inditják el a Korszak kifutását, amely a pokol legmélyébe vitte el az emberiséget.  

Új szemléletet, emberi értékeket, összefogást fognak hirdetni, és megoldásokat hozni a még meg nem ébredt embereknek, kiknek kevés a hite, hogy emberi méltóságát visszakérje, és Istent megébredni engedje szívében.

Figyeljétek álmaitok, s higyjétek az üzeneteket, mik érkeznek számototkra. Az erő és a lehetőség is megadatik hozzá.